Отговори
# 120
На Синан и  визията му предполагаше ,че няма да е  свестен/не ,че Сейран няма вина за ревността му /

Ние не сме моралистки...нали е филм.

# 121
Сейран направо побърка Синан, като му каза, че е избрала жилище без него. Ами като се е хванал с жена като нея, която не е за него...

# 122
Сейран направо побърка Синан, като му каза, че е избрала жилище без него. Ами като се е хванал с жена като нея, която не е за него...

А като и разбра с кой е ходила да го гледа, откачи съвсем. Лошото е, че Сейран ще страда от това.

# 123
Много им отива Heart

Сега , ако има някаква логика Ферит трябва да откаже на кака ни( Пелин)  , а Сейран както доброволно в розовия си балон избра маймун , така и да го напусне  И най-после да разберат , че са един за друг Бебе ще има само на СейФер Kissing Heart А да го напишат на диярията , а следващия петък Стар ще отмени излъчването на серията JoyJoy

# 124
Здравейте, момичета.
 Нямате стигане с писането.

Фрага е добър, но съм притеснена от първата снимка с плачещия Ферит.
Струва ми се, че отново ще повторят историята с фалшивата бременност и нашият
отново ще изтегли късата клечка.
Видяхме, че той за да си върне Сейран, промени тактиката с изчакване. Но когато вече има
сближаване между двамата, каката ще задейства плана си и явно ще го осъществи.
Няма лесно да се отървем от тези лепки, но дано любовта отново победи.

# 125
Как му приличат на цинго! 😂😂😂

# 126
🤔 и сериозно ви пиша, че чета за 4 сезон, ама трябва повече кукички да пускат.
Те 3-ти сезон да завършат като хората, пък в 4-ти историята на децата им със скок във времето 20 години. Wink

# 127
Ознур днес каза в интервю, че 3-ти сезон ще е последният за Yalı Çapkını.

# 128
Благодаря момичета за темата превода- всичко 🌷
Не навиждам сериала, мразя тъпите писарушки, но като видя Ферит и Сейран заедно все ме обзема една страст която ме дърпа към екрана..... Наркотични са тези двамата 😁

# 129
Специално за  Еви - новата любимка

Скрит текст:
Не си личи заради ботокса, но всъщност ми се плаче.

Лельо Дияр, какво си чула и плачеш? Други са ги видели да правят любов и да се целуват

Не случихме 3 сезона  и това е Joy

# 130

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 23:44 от Албенаа

# 131
  • София
Дано Стар наистина да са настъпили Шнура и затова да няма повторения. Ще вдигат рейтинга уж. Ама ако ще сгодяват кака за Феро, в което не се съмнявам, много трудно ще вдигнат АБ. Да си мечтаят, не ги е срам. Разправяли днес на снимачната, че никой не искал да гледа сдобрени СейФер, трябвало интрига. В първи сезон 15 рейтинг не помнят ли как направиха, или миналия сезон, как го вдигнаха за една седмица от 5 на 7. Дано Шнура не види повече рейтингов сериал по телевизията, същото се отнася и за Бурджу.

Иначе на мен фрагът наистина ми хареса, сигурно го гледах 10 пъти. Ще видя и другия и ще решавам за петък.

Албена, това за бомбата е за другия им сериал.

# 132
Мистери , те нямат много ходове Нито кома/халюцинации ще разбере Тотал ,   нито женена жена , която отива при бившият си мъж , гледайки го любовно и евентуално се целуват .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 23:53 от KrasiAnna

# 133
  • София
Мистери , те нямат много ходове Нито кома/халюцинации ще разбере Тотал ,   нито женена жена , която отива при бившият си мъж , гледайки го любовно и евентуално се целуват .

Ами да не бяха стигали до там. Хората искаха да гледат съвсем различен сценарий. Те 3 месеца са писали един тон глупости. Защо, ей така, защото сме велики и всички ще гледат каквото и да става. Да, но не е така. Рейтингите на повторенията на трета серия са ужасно зле. На никой не му пука за глупостите им повече. Всички им се подиграват, че при този актьорски състав не написаха нещо гледаемо.

# 134
Мистери , те нямат много ходове Нито кома/халюцинации ще разбере Тотал ,   нито женена жена , която отива при бившият си мъж , гледайки го любовно и евентуално се целуват .

Ами да не бяха стигали до там. Хората искаха да гледат съвсем различен сценарий. Те 3 месеца са писали един тон глупости. Защо, ей така, защото сме велики и всички ще гледат каквото и да става. Да, но не е така. Рейтингите на повторенията на трета серия са ужасно зле. На никой не му пука за глупостите им повече. Всички им се подиграват, че при този актьорски състав не написаха нещо гледаемо.

Сега прочетох и нов сценарист има пак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт