Отговори
# 105
Е е, каката ревяла, Синан биел, ама всички чакаме епизода, а?
Ама и каквото стане, хич нИ миЙ.

# 106
Тези предизвикателни  Flushed сцени СайФер ,нямаше да ги има ,ако не бяха разделени ...................Yum
 Но
За   арабки  и рускини  Сейран е омъжена , и флиртуване с обвързан мъж.  май ги шокира  Stuck Out Tongue
Дияр  поиска от Ферит да се разделят ,но според мен Ферит няма да е съгласен  и  ще се оженят

# 107
И сега диарията като остави Феро, кой ще му маже филии сутрин, кой ще го дрогира с хапчета! 😂😂😂
Остави 🤣🤣🤣 Ще маже и филии, и хапчета ще дава 😡
Тя и рибата му каза, че искала да изгради нов живот (без него), пък после му рева да я спасява 😡🤢

# 108
Фрага е чудесен.Оптимист съм.Сигурно ще започнат без повторения за да имат повече време да "окъкат" новите и по-бързичко да ги разкарат.Едното желание на фандома,Ферит и Сейран да работят заедно вече е почти изпълнено.Остава да разкарат навлеците.За Синан ще им е по-лесно.Когато Сейран го "разкара" мисията на мама ще е приключила и тя трябва да се маха.Кака ми се струва,че "играе" с Ифакат,но и нейната "мисия" ще приключи и Ифакатица ще я "разкара" заедно с деде.Много ми хареса наш Феро като и каза,че квотите с брака са му свършили.Няма да има нито брак с кака,нито брак със Синан,защото ми се струва,че ще ги изкарат Сейфер наистина "не разведени".Хайде бакалъм,да видим.

# 109
  • София
Абсурдно е това с бременността. От на Емрулах писанките ли тръгна. Феро казва, че не иска деца от друга. Тази нали не искала сериозна връзка досега, как така ще е забременяла. Ще го манипулира и ще ги сгодят, то е ясно, ама бременност...

# 110
От поста на Емрулах тръгна за бременността. Насосахме си го 😂 все лошото мислим.

# 111
Аз съм оптимистка за серията, защото за да почват серията без да дават озет, значи искат да вдигнат рейтингите. Разчитат хората като загледат после да не се прехвърлят на Шербета. Надявам се, че са наясно, че със сцени с кака и Синан това няма как да стане.

# 112
Всичко може да стане, но едва ли ще прибягнат до буквални повторения. Сейран се омъжи набързо, а сега и Ферит да го оженят? Или пък с Дияр да повторят историята с бременността на Пелин...Само с копи пейст не става. Да се надяваме, че ще проявят малко въображение.  Ферит обаче как кове Сейран, като й казва, че е искал дете, но от нея. И сега остава само сценаристите да оплескат работата с някоя бременност на Дияр.

# 113
Абсурдно е това с бременността. От на Емрулах писанките ли тръгна. Феро казва, че не иска деца от друга. Тази нали не искала сериозна връзка досега, как така ще е забременяла. Ще го манипулира и ще ги сгодят, то е ясно, ама бременност...
Ех, Мистери, той и брак не иска, но... годеж ще има. И с близнаци да кажат, че е бременна, няма да ме изненадат. В крайна сметка имахме един великолепен първи сезон, един посредствен втори и напълно негледаме трети.

# 114
Ферит  си го може  и няма жена ,която да може да му устои
Не допускам  и Дияр да направят отрицателен герой,като Синан.
Дядото ще е виновен за брака на Ферит ,а не бебе ,според мен
На Синан и  визията му предполагаше ,че няма да е  свестен/не ,че Сейран няма вина за ревността му /

# 115
# 116
Повторения са, но защо привличат все негативното и всичко се повтаря, защото някъде грешат и трябва да се "поправят".

# 117
  • Яко в Матрицата...
Шнура са го порязали сигурно от канала 🤣 Нека му!

# 118

Дано да са го и били. 😂

# 119
  • Яко в Матрицата...

Дано да са го и били. 😂
Е, чак пък толкова. То му стига да му стъпят на егото и да му кажат, че се е провалил.

Общи условия

Активация на акаунт