Отговори
# 90
Рени, благодаря за превода!
От Каката не вярвам толкова бързо да се отървем. Казва му да приключат връзката, ама кой знае какво ще излезе.

# 91
Рени, благодаря 🌹

# 92
Важното е, че накрая приказката ще свърши хубаво.
Кака ви Асуман няма да участва в 4-ти сезон.

Кефиш ме Joy

# 93
Рени, благодаря! 🌺

# 94
  • Ямбол
Благодаря за превода Рени 💐😊

# 95
  • София
Аз не разбрах, серията ще започне от 8 без озет или няма да има повторения през седмицата?
Иначе фрага е хубав, леля ще го манипулира, ясно е. Ох, драмите на тази хич не ми се гледат. Синан вече съм 99% сигурна, че ще посегне на Сейран.

Рени Heart

# 96
Важното е, че накрая приказката ще свърши хубаво.
Кака ви Асуман няма да участва в 4-ти сезон.
Хахахахахах

# 97
  • Яко в Матрицата...
Твърде предвидимо стана всичко. Кака ще манипулира Феро, втора риба. Вижда, че не я обича, но той ще ѝ предложи брак, защото иначе ще остане сам. Манго ще нарани сигурно Сейран... Каква кома, какви 5 лева...

# 98
Рени, благодаря ти! 🍀

# 99
Мистери, 77 серия започва в 20 часа в петък, без озет, директно. Пък те ако искат да повтарят старата през седмицата.

# 100
Рени, благодаря за превода!

Целувка май е раничко да имаме, ама Феро си открадна една мъъъъничка по бузката. Heart

# 101
Никакви 5 лева, защото нашите са "глупави" още, единия не може да направи избор и да вземе решение, другия го е страх не знам от кое повече, от живота ли, от смъртта ли 🤔 и сериозно ви пиша, че чета за 4 сезон, ама трябва повече кукички да пускат.

# 102
Хич не се радвам на фрага. Единствено хубаво е, че дадоха малко сцени, а не половината епизод 🫣🤕. Миналата седмица си го получихме в петък за двата уж хубави фрага 😡.
Кака ни ще се разделя с  Ферит, ама днес снимки във фитнеса 🤦‍♀️.
Чакам епизода аз...
Рени ❤️ за превода

# 103
Дичка, че и портокалово сокче пиела. "Бременност" на хоризонта виждам аз Sunglasses

# 104
И сега диарията като остави Феро, кой ще му маже филии сутрин, кой ще го дрогира с хапчета! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт