Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 705
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Някъде там
Два ангажимента за Фредерик днес.
 На посещение на датската кралска академия на науките и литературата, като нейн нов патрон.
И среща с председателят на военния комитет на ЕС генерал Робърт Бригер.
Скрит текст:
В непрекъсната линия от
Кристиан VI, датските монарси са били патрони на Датската кралска академия на науките и литературата.
Така във връзка със смяната на трона
по-рано тази година Негово Величество кралят пое ролята на патрон от Нейно Величество
Кралица Маргрете.
Днес кралят посети дружеството, което се помещава в Домицила на фондация "Карлсберг" на ул.
Андерсен в Копенхаген. Тук Негово Величество присъства на среща и обяд, с председателя Сузане Дитлевсен, генералния секретар Томас Синкяр и ръководителя на секретариата Карин Кьор Мадсен.
Освен това кралят участва в обиколка с екскурзовод, на която видя кралския рескрипт на Кристиан VI относно създаването на Кралската датска академия на 11 януари 1743 г., подписан от самия Кристиан VI.
Кралската датска академия на науките и писмеността работи за укрепване на позициите на науката в Дания, включително за насърчаване на фундаменталните научни изследвания и интердисциплинарното разбиране.

Скрит текст:

Много ме кефи Муна. Изглежда много добре не само в лицето, но и като фигура, стойка походка и излъчване, а е на 83 години.
Два дни е на посещение в Румъния.
Присъствала е като почетен гост на
125-та годишнина на Международният съвет на  медицинските сестри (ICN) и е обявена за глобален посланик на ICN за нейните шест десетилетия застъпничество и подкрепа на медицинските сестри.

Скрит текст:

Хубавица ♥️

# 1 216
Много красива Леонор. Страшно много ми прилича на баща си

# 1 217
  • Някъде там
А Летисия спортна като майка си. 😀

Еееее много елегантни тази вечер.
https://twitter.com/Josemn1_/status/1849852323981304233?s=19
Летисия в стил Максима ♥️

# 1 218

Скрит текст:

Церемонията може да се гледа тук - https://www.youtube.com/watch?v=9D3GdjE7_dA&embeds_referring_eur … 2Fwww.hola.com%2F

# 1 219
Красива рокля на Летисия и елегантен костюм на Леонор, но защо толкова траурно черно, цветна чанта и обувки за Летисия и яръка блуза под сакото за Леонор щяха да стоят много по-добре. София отново е облечена ужасно, най- много ми харесва кралица София, свежа и елегантна.

# 1 220
Охх, да. Защо пак в черно и то всички, не ми харесват момичетата, много лелченски визии,  Летисия ми е на кантар дали ми харесва или не.

# 1 221
На слаба жена такова разперено нещо не ходи. На макси щеше да й стои супер. Иначе атмосферата е чудесна.

# 1 222
Аз съм убедена, че визиите на момичетата нарочно се избират такива, особено на София.
Първо, да не засенчва Леонор, второ, София е с една глава и по-висока от сестра си.

# 1 223
  • # супернатурална #
Има логика (може би само прическата е нейна приумица)
В испанската монархия,  както и в английската, всичко е измислено и нищо не е случайно. Абе...империи.

# 1 224
Крал Чарлз III и кралица Камила по време на прощална церемония в село Сиуму в последния ден от кралското посещение в Австралия и Самоа.

Крал Чарлз обеща да се върне на тихоокеанския остров Самоа, стига да оцелее „достатъчно дълго“.

Много емоционална Камила на това посещение.

# 1 225
  • в сърцето на един мъж...
Какви красиви орхидеи са им направили на венци! И какъв сериозен дъжд вали, под крака на Чарлз има локва Simple Smile

# 1 226
Крал Чарлз III и кралица Камила по време на прощална церемония в село Сиуму в последния ден от кралското посещение в Австралия и Самоа.

Крал Чарлз обеща да се върне на тихоокеанския остров Самоа, стига да оцелее „достатъчно дълго“.

Много емоционална Камила на това посещение.
Това хич не ми харесва... Особено ако е станала по-емоционална след забележката на Чарлз "да оцелее достатъчно дълго"

# 1 227
  • Някъде там
Испанците отиват в Сотрес, обявен за образцов град на Астурия за тази година.

# 1 228

Скрит текст:

# 1 229
Много хубави снимки и клипчета имат от посещението Чарлз и Камила.

Тези са ми любими

Скрит текст:

А за този ритуал ми се иска по-подробно да разкажат.

Общи условия

Активация на акаунт