Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 685
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 230
На Камила много й отиват тези сетове с туники. Стои свежо и елегантно.
Въобще, с Чарлз са много приятна и хармонична двойка.

# 1 231
  • Някъде там
Излязоха ми всички визии през годините на Летисия и момичетата от събитията за наградите.
Доста разнообразни тоалети има Летисия, много от тях ми харесаха, а една от роклите ми е най-любимата нейна.
При девойките виждам огромна промяна от 2020 нататък..Сякаш с магическа пръчка пораснали и променени и в лица и като цялостна визия.
Летисия
Скрит текст:
Първи ден

Втори ден

Трети ден

Леонор
Скрит текст:
Първи ден

Втори ден

Трети ден

София
Скрит текст:
първи ден

Втори ден

Трети ден

И две хубави снимки от днес.

# 1 232
  • Sofia
Леонор е любимата ми принцеса, красавица!

Дали някой може да ме насочи обсъждаха ли се в темата снимките на Хуан Карлос и любовницата му, направени тайно от нейния син? Преди няколко дни мернах подобно заглавие в пресата, но не се зачетох. Да търся ли назад, някакъв скорошен скандал ли е?

# 1 233
  • Някъде там
dPova19 даде инфо за това.
Ето тук
https://www.bg-mamma.com/?topic=1696643.315#msg48657546
И преди една две страници писа, че са отложили мемоарите му заради снимките.

Хубави девойки

# 1 234
...
При девойките виждам огромна промяна от 2020 нататък..Сякаш с магическа пръчка пораснали и променени и в лица и като цялостна визия.
Летисия
Скрит текст:
Първи ден

Втори ден

Трети ден

Леонор
Скрит текст:
Първи ден

Втори ден

Трети ден

София
Скрит текст:
първи ден

Втори ден

Трети ден

Нормално. Едната от дете е станала девойка, другата от девойка - млада жена.
На една от снимките на Летисия се вижда, че Леонор много прилича на нея. Ако не беше сред Летисините, щях да помисля, че е тя, Леонор.
Всички други млади принцеси също са много хубави момичета.

# 1 235
Летисия я харесвам с всички костюми и рокли. Много дълго време беше най-добре облечената от всички роялки. Напоследък с по-ниските токове и усмивката взе да губи преднина. Харесвам я сериозна повече. Добре е възпитала момичетата. За съжаление не са взели нейното стройно телце, приличат по структура повече на другия род, но Леонор в лице е много красива.

Писали сте за хубавците сред мъжете. Карл Филип е много красив, макар и леко нисък. Чудесна двойка са със София. Тя е направо кукличка, нежна и добра е и по характер, нищо че е с три момчета засега.
Фелипе много рязко остаря, а е още млад, но е строен и сериозен. Явно му се отразяват и на него скандалите, които постоянно ги обгръщат. Иска ми се и малко повече внимание на София да обръща. Винаги изглежда строг, което всъщност е хубаво.
Уилям оплешивя, но пак е секси, има стойка, а и ми харесва много колко безкрайно грижовен към децата и Катрин е. Погледите, които хвърля към нея ме забавляват много. Смятам, че е силен характер с меко за близките си сърце.
https://64.media.tumblr.com/680bf63081ba049df41e64436084bf36/544 … bed1826bf652.gifv
Анри от цялото си семейство е най-хубав и представителен. Дори остаряването не му пречи. Жалко че децата им не приличат поне малко на него.
Пиер Казираги харесвам също. И той, и жена му, а особено децата им са като от картина.

# 1 236
Страхотен кадър!

# 1 237
В допълнение за скандала с Хуан Карлос. Към момента на записите и снимките през 1994 година, Хуан Карлос и Барбара Рей са имали връзка от около 20 години с прекъсвания. Тя споделя, че е решила да направи снимките и записите като застраховка. За да ги направи го е поканила на паеля в дома си (по принцип са се срещали в апартамент на тайните служби) и тъй като са имали дългогодишна връзка, той не е заподозрял нищо. Барбара твърди, че снимките не са направени от сина ѝ Анхел Кристо Джуниър, а от човек, който вече не е сред живите. Също така споделя, че при преместване мисля от Мадрид в Марбея са ѝ откраднали сандък с дрехи, в който са били снимките (не съм сигурна за негативите им и аудиозаписите). Статия, в която Барбара говори за кражбата на снимките - https://www.vanitatis.elconfidencial.com/famosos/2024-07-12/barb … ditacion_3922119/ След това синът ѝ започва да я изнудва и когато миналата година престава да му дава пари, започва да обикаля предавания, които търсят сензация и да говори лошо за майка си. От своя страна Анхел Кристо Джуниър твърди, че той е направил снимките, когато е бил на 13 години. Според някои испански журналисти  е продал снимките на нидерландското списание, защото никоя медия в Испания не би ги публикувала, а като излезнат в чужбина ще може да продължи да ходи в различни предавания и да дава интервюта срещу заплащане. Също според тях, Анхел Кристо твърди, че той е направил снимките, защото е бил малолетен през 1994 година и не може да му се търси съдебна отговорност. В петък Барбара е подала жалба срещу сина си в съда на Марбея. Актрисата обвинява първородния си син в престъпления като обида и клевета, навлизане в личния живот, накърняване на честта и разкриване на тайни. Веднъж направени записите и снимките Барбара се обажда на Хуан Карлос и му казва, че са ги снимали и че я изнудват, той говори със съветниците си, но скоро се разбира истината, че всъщност тя е тази, която изнудва. Както по-рано писах има различни версии колко пари са се платили, дали са били от държавния бюджет или са му помагали негови приятели да плати и т.н.
Тук, могат да се чуят аудиозаписите като в отделните статии е обяснен и контекста, в който се случват разговорите. В някои от статиите мисля, че има и транскрипция на разговорите - https://okdiario.com/noticias/barbara-rey/
В тази статия е разказана историята на Хуан Карлос и Барбара Рей - https://www.quien.com/realeza/2024/10/09/10-puntos-para-entender … s-i-y-barbara-rey
Тук може да се прочете първата реакция на Барбара след публикуването на снимките и има информация за влошаването на отношенията ѝ със сина ѝ - https://www.infobae.com/espana/2024/09/25/las-primeras-palabras- … ido-toda-la-vida/
Има документален сериал "Una vida Bárbara", в който Барбара разказва за живота си и сериал "Cristo y Rey", в който е пресъздадена връзката ѝ със съпруга ѝ Анхел Кристо.
По време на скандала се говореше за книгата "El jefe de los espías" на Juan Fernández-Miranda и Javier Chicote Lerena, в която е публикуван архива на Емилио Алонсо Манглано съветник на Хуан Карлос и директор на Информационния център по отбрана (CESID) от 1981 до 1995 година.

# 1 238
Дворецът Кенсингтън публикува четири непоказвани досега снимки от първото посещение на принца на Уелс в Passage Charity през 1993 г. заедно с неговата майка принцеса Даяна. Изображенията идват преди излъчването на принц Уилям: Можем да сложим край на бездомността по ITV на 30 и 31 октомври от 21:00 часа.

Крал Чарлз планира „пълна програма“ от задгранични обиколки през следващата година, след като се почувства „вдигнат“ от обиколката си от 30 000 мили до Австралия и Самоа.
Говори се, че 75-годишният монарх, който все още се лекува от рак, се е почувствал „въодушевен“ от пътуването си до Австралия и Самоа, където изпълнявал до десет ангажимента на ден.
А източници, близки до Чарлз, който прекъсна лечението, за да предприеме 30 000 мили, 11-дневно двупосочно пътуване, обясниха, че всичко това е част от неговия подход „ума, тялото и душата“ към битката му с рака.

# 1 239
  • Някъде там
Малко им завиждам на колегите на Леонор. Обещала е да им занесе сирене от посещението на една от  пещерите, където зрее сиренето Cabrales.

Много ми харесва като чета и виждам снимки на реални приятелства и създаването на близки  и сърдечни отношения между членовете на различните кралски семейства и други управляващи двойки, далеч от служебните публични ангажименти.
Максима още като годеница на Вилем на посещение на Матилде и новородената Елизабет.

А онзи ден след вечерята в Германия двойките представляващи северните страни  са били на гости на Фредерик и Мери в хотела им.Президента на Финландия Александър Стуб,  говори за това.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4a4d1116-c514-4223-ab1f-d12fd767e008
Скрит текст:
Взаимодействието ни е много просто и лесно. Лично аз познавах принцеса Виктория, престолонаследника Даниел и престолонаследника Хакон отпреди. С Мете-Марит се запознахме по-добре по време на държавно посещение, а крал Фредерик и кралица Мери срещнахме по време на Олимпийските игри.

- Очевидно е, че между всички нас имаше много добра химия. Чудя се дали този тип срещи няма да продължат", обеща г-н Стуб.

Накрая г-н Стуб разкри как е приключила понеделнишката вечер след официалната част.

- След вечерята отидохме в хотела на датската кралска двойка, за да се почерпим. Така се случва понякога - каза Стуб.

# 1 240
Когато страхотния моден вкус и стил на принцесата на Уелс се усеща и прехвърля към
принцеса Шарлот.

# 1 241
  • София
Този Стуб ми стана много симпатичен - жалко че и някоя снимка не пусна от тази сбирка в хотела 🤣

Много ми харесваха снимките от посещението на Астурия, вечерните тоалети също, включително и роклята на кралицата.
Костюмът на Леонор със сатенените ревери също, на нея черно ѝ отива.

# 1 242
  • При семейството си
Жалко наистина, че няма снимки от хотела….в лобито, ресторанта, стаята ли са били….щеше да бъде толкова интересно.

# 1 243
  • Някъде там
Следващата, Лана.🙂
Летисия ако пак се подстриже ще е супер.
Шарлийн, като почетен президент на Спешъл Олимпикс Монако от 2012 г. открива "Европейската среща по плуване", която носи нейното име.
Много

Много слънчева Шарлийн ♥️
https://www.instagram.com/reel/DBmS2OkPGE5/?igsh=eDJpanBmcWNiMHN6

# 1 244
  • При семейството си
Шарлийн явно се опитва да пуска дълга коса, затова е тази странна прическа.
Иначе голямо “евала” за инициативата.
Личи и’, че знае как и е общувала с хора с увреждания.

Общи условия

Активация на акаунт