Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 313
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 315

Вчера попднах на информация, че Хуан Карлос ще издава мемоари. Някой срещал ли е подобна информация?

Да, Хуан Карлос ще издава мемоари. Ще ги издаде френското издателство "Editios Stock". Заглавието на книгата е "Reconciliación" и ще е от 512 страници. Казал е, че баща му винаги го е съветвал да не пише мемоари, защото кралете не вярвали един на друг и тайните им отставали заровени в тъмнината на замъците, но е решил да ги напише, защото чувствал, че са му откраднали неговата история. Преди две седмици холандско списание публикува снимки от преди 30 години, на които са Хуан Карлос и тогавашната му любовница Барбара Рей, а след това от миналата седмица насам "OK Diario" публикуват аудио записи на двамата, в които обсъждат различни теми - връзките на инфантите с бивште им съпрузи (към момента на записите са били само гаджета, предстояла е сватбата на инфанта Елена), след това публикуваха аудио записи, в които той говори за връзката си с доня София, а днес и утре ще публикуват записи, в които говорят за политика. С тези снимки и аудио записи Барбара е изнудвала Хуан Карлос и има различни версии колко пари са се платили, дали са били от държавния бюджет или са му помагали негови приятели да плати и т.н. Затова в момента издаването на мемоарите е парализирано, защото се обмислят промени в съдържанието им. Хуан Карлос е казал, че за връзката си с Барбара Рей няма да говори, но обмисля да разкаже повече за изнудването и с какви пари се е плащало. Дали ще го направи, ще се разбере, след публикуването на мемоарите. В Испания част от партиите, които участват в управляващата коалиция искат да се разсекретят документи на службите им за сигурност, за да излезе всичко наяве. Темата е интересна и много обширна.

# 316
Много хубав тоалет на Софи, харесвам красиви и тежки поли. Роклята с розите също ми хареса, макар и да имаше само 1 качена снимка.

И тя, и Едуард са за пример. Работят по-усърдно и от кралете и кралиците на другите монархии, а дори не са престолонаследници. Със сигурност са огромна опора на Краля и един ден ще бъдат опора и на Уилям.

# 317
  • Някъде там
А жалбата за фондацията им с инфатите има ли ново инфо?
Никак не ми се иска да намесват и Фелипе в драмите.
Видях ги тези  снимки в туитър, как я прегръща и целува.Това за мен е реално доказателство за изневяра.
А тази ли любовница беше която твърдеше, че заплашват децата ѝ?

Лана, изнасяли забавни речи според списанието. 😂
Роклята на Теодора още повече ми харесва така.

Колко е доволна исландката. Широко усмихната навсякъде.
Скрит текст:

# 318

Харесвам тоалета на Софи, много нежно и красиво съчетани цветове. Обувките допълват аутфита и са подходящи за този терен. Единствено бих скъсила леко ръкавите. Според мен фигурата й е много добра, има хубави пропорции, нито е пълна, нито е прекалено слаба, с дълги и оформени крака. За жена най-вероятно в менопауза е много добре. Максима има моменти, в които е доста по едра, особено като сложи прекалено широки панталони с широко сако.

# 319
Дано това за Чарлс не е вярно. Heart
Много мило видео. Благодаря, Лана.
Софи ми става все по-симпатична.
Нали, случват се недоразумения, класата си личи, когато знаеш как да ги отиграеш с усмивка и увереност. Страхотна Софи.
За съжаление вървят слухове за Чарлз, че тази почивка от лечението за посещението в Австралия не е добра новина. Пишат, че болестта е твърде напреднала и Чарлз предпочита да не се подлага на излишно лечение, а достойно да изпълнява дълга си в последните си месеци. Според мен това са спекулации и по-скоро бих възприела тази почивка като добър знак.

# 320
Човек, на който му остават няколко месеца едва ли би тръгнал към Австралия, най-малкото тези официални посещения изискват подходящо здравословно състояние, за да се явява на мероприятията в добра кондиция.

# 321
Принц Хари си имал специален прякор даден му в Лесото. Наричат го Мохале
:
В Лесото херцогът на Съсекс се събра отново с приятеля си принц Сейсо, който обясни, че името на Хари е „по-малък брат“, което отдава почит на историческа личност.

Скрит текст:
Cлед кратко посещение в Обединеното кралство в понеделник, принц Хари се върна на друго място, което често нарича свой дом. Във вторник Хари продължи световното си турне с пътуване до Лесото, малката африканска нация, където прекара част от празничната година през 2003 г. По време на посещението той беше на разположение, за да помогне на крал Летси III и кралица Масенате Мохато Сееисо да отпразнуват празника на страната 200-годишнина. По-късно принцеса Сенат Seeiso сподели кадри на Хари и дългогодишния му приятел принц Seeiso, които обсъждат Sentebale, благотворителната организация за ХИВ/СПИН, която съосноваха през 2006 г. , докато седят край огъня.
Във видеото Хари говори за това докъде са стигнали Sentebale в постигането на първоначалните си цели, помагайки на млади хора, засегнати от кризата със СПИН в Лесото и Ботсвана. „Стигмата се разрушава в тази страна, а също и в Ботсвана. Ние постигаме целта, не само Сентебале, но като цяло всички партньори са,” каза той. „Прави огромна разлика и това е този прилив на енергия и оптимизъм и гласът на младите хора, вариращи от шест до 25 години.“
В друго видео Seeiso разкри, че Хари е получил специален прякор в страната, Mohale, когато го посети през 2003 г. „Сега той е моят по-малък брат, Mohale, воинът“, каза Seeiso. „Преживяването, дишането на същия въздух, яденето на същата храна като децата, пастирите, овчарите, това вдъхнови тази мечта да стигнем до мястото, където сме сега.“
Името всъщност е принадлежало на друг исторически резерв. Мохале е името на по-малкия брат на основателя на Лесото от 19-ти век Мошоешое и в устната традиция на страната Мохале е запомнен като смел войн. Столицата на малката страна, Мохалес Хук, е кръстена на историческата личност с добавката на думата на африканс за „ъгъл“.

В изявление офисът на Хари потвърди, че Мохале е прякорът му в страната. „Докато се разгръщат празненствата за двестагодишнината на Лесото, присъствието на принц Хари означава дълбоко уважение към наследството на страната и нейния народ“, продължава изявлението. „Той завърши вечерта с усещане, повдигнато от отдадеността и решителността на всички участници, засилвайки вярата, че обединени в целта, те могат да изковат едно по-светло утре.“

Срещнал се е и с премиерът на Лесото, Матекане.
"Имам удоволствието да приветствам принц Хари отново в Лесото днес. Неговият ангажимент чрез Sentebale е безценен за нашата нация. Тъй като празнуваме 58 години независимост, очаквам с нетърпение да продължим сътрудничеството за овластяване на младите хора и здраве."

https://twitter.com/MatekaneSam/status/1841376025642402200

# 322
Хари изглежда много добре в Лесото, усмихнат и спокоен !

# 323
Чарлз със сигурност има най-добрият медицински екип, който е преценил дали състоянието му позволява такова пътуване.
За мен по-скоро е добър знак, че може да отиде до другия край на света.
Той няма да стои месеци в Австралия все пак.

# 324
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хари обича Африка и се чувства щастлив там и му личи.
От последните страници прекрасен тоалет и обувки на Мери, усмихната и щастлива Теодора, хубав тоалет на Софи, много грозна рокля на Меган, дори топ модел да я облече пак ще е грозна роклята, бюста и чашките не са направени добре.

# 325
Полицията в Осло разследва нови случаи на нарушаване на забраната да се свързва с Ребека от страна на Мариус. Потвърдено е от адвокатката на Ребека.
Не му стига, че го арестуваха веднъж за това, ами и продължава да нарушава забраната, която му е наложена. Явно не му пука особено какво прави и как това, което прави, влияе на разследването срещу него. Той цял живот расте със самочувствие, че ''полицията го пази'' и законите не важат за него - не се учудвам, че не може да се съобрази с елементарна забрана да се свързва с определен човек.

# 326
  • Някъде там
Това ли намериха да снимат. 🤣😂🤣😂😂
Анри е много хубав мъж обаче.
https://www.instagram.com/reel/DA2-kJctlgb/?igsh=Ymc0Y2Nrd3dqOWFr
След малко ще започне церемонията.

Как само се забавляват заедно.
Много приятни всички.
Мери си е Мери, но тази дама все по-симпатична ми става.
В исландския културен център.
Там ще има и обяд.

Скрит текст:

Матилде на изложба за Маргарета от Парма.
И тя с подобна на роклята на Мери.
Много хубав цвят, отива ѝ.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 17:34 от daviz

# 327
Полицията в Осло разследва нови случаи на нарушаване на забраната да се свързва с Ребека от страна на Мариус. Потвърдено е от адвокатката на Ребека.
Не му стига, че го арестуваха веднъж за това, ами и продължава да нарушава забраната, която му е наложена. Явно не му пука особено какво прави и как това, което прави, влияе на разследването срещу него. Той цял живот расте със самочувствие, че ''полицията го пази'' и законите не важат за него - не се учудвам, че не може да се съобрази с елементарна забрана да се свързва с определен човек.

Този докога ще го търпят да се изживява като божествен наместник на Земята и не го прибират на топло без телефон, та да не тормози свидетелите? Това момиче сигурно живее вече с убеждението, че нищо няма да му направят и тя е сама срещу чудовище, което може да прави с нея каквото си иска. Дали няма да се откаже от обвиненията от страх?

# 328
  • София
Матилде много елегантна. Приятен цвят, ненатрапчив модел, хубава дължина - или е от роклята или е отслабнала.

Смятам, че подобен вид би подхождал и на Софи.
Новата ѝ пола ми хареса, като пола, много приятна. Ризата и еспадрилите поотделно също не са лоши.

daviz, благодаря за инфото за ХК. Обещава да е интересно четиво Simple Smile
По-късно ще погледна и за данъчните проблеми - досега Елена сякаш не беше намесвана.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 15:34 от Lana

# 329
  • Някъде там
Не е, но явно като иска да остави пари и на двете и я няма начин да не я намесят.

И аз съм на мнение че този и подобните модели рокли,отиват на повечето дами.

Еее много ми харесват и Стефани и Мария-Тереза. Много елегантни, точно като за повода.

https://twitter.com/Josemn1_/status/1843639622045467026?s=19

Общи условия

Активация на акаунт