Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 714
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Etomira, лошото държание започва години преди сватбата, след това има разследване от правителството, обещание да се вземат мерки, но няколко години след това отново има доклади за лошо отношение от Мария Тереза около сватбата на дъщеря ѝ.

Да, и аз удобно го пропускам, защото ми е любимка.

Чарлз е остарял ужасно много. И в същото време изглежда супер с бялата риза и черния панталон.

# 1 201
Чарлз е с много интересен пояс, добре са се съчетали с Камила. Тя отново е много елегантна.
Личи си колко добре са посрещнати в Самоа, както и в Австралия.

От Уилям и Катрин няма как да не излязат такива сладки дечица, след като те двамата са били големи сладури.
Уилям на мен ми е доста мъжествен, не е топ красавец като Брат Пит, но има страхотно излъчване. С много хубаво тяло, висок с широки рамене, взел е хубавия ген на Даяна определено.

# 1 202
Кралят и Кралицата са със страхотни тоалети. Особено ми харесва Камила в белия тоалет с този прекрасен венец, сините обеци са невероятни.

Камила отваря училище, кръстено на нейно име, чиято цел е повишаване на осведомеността и обучение на младите хора за справяне и предотвратяване на насилието срещу жени и момичета. Страхотна кауза.

# 1 203
Ако ще е класация за красавци измежду кралските фамилии, шведският престолонаследник дето набързо е понижен в резерва - Карл Филип - определено ги отнася като куцо пиле - домат. Човекът е двойник на Хенри Кавил направо.
Крал Фелипе също е доста достолепен мъж, а на млади години е разбивал.
От Кобургите - един единствен плешив Кобург намирам за добре изглеждащ, но първо - човекът е мъртъв от 1943-та, второ - националната гордост и принадлежност си казват думата. Все пак Уилям дори и сега продължава да ми изглежда по-представителен от Хари.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:02 от Фея Таралежка

# 1 204
Факт Карл Филип е най-секси рояла, той си е като холивудска звезда. А и съпругата му София е красавица. Катрин и София са ми най-красивите сред младите роялки.

Програмата на Чарлз и Камила продължава с пълна сила и след завръщането им от турнето.
На 7 ноември крал Чарлз и кралица Камила ще дадат прием за олимпийски и параолимпийски спортисти от Париж 2024 г.

Много хубави маси имат на приема, типичен самоански стил, постарали са се домакините.

# 1 205
Интересно дали министър-председателката на Самоа и на банкета е била по джапанки? Smiley
Цитат

# 1 206
Испанците са се срещнали с носителите на наградите Принцеса на Астурия. Тази година се навършват 10 години от обявяването на Леонор за почетен президент на фондацията "Принцеса на Астурия".

# 1 207
  • Някъде там
Харесва ми тоалета на Елизабет. Тя не е красавица изобщо, но има приятно излъчване, ама младо, усмихнато момиче, как да не е приятно Simple Smile

Тирамису, на мен нито един от тоалетите на Летисия не ми хареса,  но този черно-червения наистина е най-добре от всичките.
Предишната серия беше доста по-добра, особено червената рокля.

Даааа там красотата взета от Габриел и Елеонор. Елизабет и Мануел са приятни и симпатични.

Жесток клип. Тази жена е такава стихия че никой не може да се доближи до нея по харизма за мен лично.  Просто тези усещания са относителни и си е до личните възгледи на човек.
Не класирам и жените и мъжете, защото във всички които харесвам откривам различни неща и визуално и като излъчване и поведение, който ми допадат. Няма идеални, но е хубаво, че има достатъчно много дами сред роялките в който откривам много какво да харесам, за да ги следя
поради тази причина.
https://www.instagram.com/reel/DBglCOrI0XS/?igsh=MXI5eGVhMjR0cWUycQ==

Този път, София твърдо не.
Леонор и Летисия много ми допадат така.

# 1 208
Не ми допада тоалета на Леонор, не е за нея, прави я едра. Но поне е с по-висок ток днес и изглежда много добре. София пак е като дете облечена и много изгърбена.
На Летисия роклята не е лоша като модел, но цвета за мен е ужасен.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:39 от Chonsi

# 1 209
Забелязах, че клипът на Давиз е от нидерландски профил, но коментарите са предимно на испански, от аржентинци. Мога да преброя нидерландските коментари на едната си ръка. Изглежда местните не са впечатлени от кралицата си.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:20 от Tinо

# 1 210
испанските крал и кралица правят показно на датските и холандските си колеги как един престолонаследник се въвежда в задълженията. Браво за сериозността и отговорността на испанците.

много ми харесва тази снимка - настоящето и бъдещето на испанската монархия.

# 1 211
  • София
Oooooo, разкошна, няма друга като нея

Много ми харесва панталонът, и този цвят - не вярвам на много дами да им се получи добре.

Леонор днес много ми харесва, повече от вчера и на двете събития. Отдавна никой не се беше появявал в плътен чорапогащник. А тази дължина е чудесна за младо момиче, и въпреки това изглежда много елегантно.
Летисия и Фелипе също, само София не ми допада. Дано скоро смени и прическата малко - има потенциал да е много интересна млада дама.

# 1 212
Лейди Кити Спенсър беше истинска ефирна красавица в четвъртък вечерта за Bvlgari High Jewellery Gala в Националната галерия в Лондон. Многоо красива рокля, браво този път за избора.

# 1 213
Страхотно клипче на Максима, която явно се радва на популярност не само в Нидерландия, ами по цял свят. Не е учудващо, предвид, че при нея дори и да е поза, не си личи.

Оле, първата снимка на Кити е страшна направо, не знам какво са правили, ама е като сечена в главата.

# 1 214
Кити Спенсър е като статуетка! Разкошна е!

Общи условия

Активация на акаунт