Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 716
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 185
Уилям се срина след болестта на Катрин, изобщо не е същият. Посърна и повяхна. Преждевременно остаря. Не е хубав въобще така, горкият. Дано бързо се окопите и се стегне, трябва, цяло кралство е на плещите му.

# 1 186
  • При семейството си
В моята класация Карл Филип и Фелипе са ми най-симпатични. За мен най-анти мъж в класацията на роялите определено е Уилям, особено напоследък изглежда много зле.
Поне при него - Уилям е студентска любов.
Не изведнъж лудо да се влюби в теб 30+ годишна разведена чужденка, искаща уредени срещи.
Не се е влюбила и аржентинка, австралийка, с малко дете.
Ясно е, че при втората категория е истинската любов.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:01 от Elpis

# 1 187
  • Някъде там
В този момент нямам класация. Харесвам много от тях и им симпатизирам, но да ги наредя, не. В даден момент ги харесвам повече, в друг по-малко.
И визуално и поведенчески.
Има такива, които преди много съм харесвала, сега са ми безразлични. Обратното също важи, такива които преди не съм харесвала и са ми били безинтересни и безлични, но с течение на дългите години наблюдение и писане в тази тема, все повече харесвам.
Всъщност имам си един който и като млад и сега ми е фаворит, но той не е част от тези за които става въпрос в разговора.
И все пак.
Принц Рахим Ага-Кан.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:32 от daviz

# 1 188
  • При семейството си
Въпросният принц е 1971 година, колко да е млад на първата снимка, с прошарена коса?!

# 1 189
О, Уилям сега буди леки симпатии у мен дори,  може би заради така неуспешната брада.
Въпреки това жестовете и физиономиите му често ме стряскат. Но статичен определено ми е по-симпатичен отколкото отпреди година да речем.

Давиз, хубав мъж е този принц и жена му също е красива. Макар че една и съща жена ли е на двете снимки?

# 1 190
  • Някъде там
Една и съща е да. Бивша жена му е вече, разведоха се 2022г.
Може, защото е малко размазана втората снимка.
Това е от сватбата.
Скрит текст:

Лана всеки път като прочета, нищо,  че е висок и 🤣.
Добре, че от кралските особи има и по ниски.
Все съм виждала папараци  в действие, но тези простоо...😀
Леонор си заслужава обаче.
Скрит текст:

# 1 191
Хайде и аз да наредя мъжката част от аристокрацията!
Фелипе е страхотен мъж, осанка, външност, излъчване. Хокон остарява добре и ми е симпатичен, Уилям не ми е красив, но има излъчване и харизма които много харесвам. На дъното на класацията белгийския крал, нищо аристократично няма в него и датския крал, който ми е супер антипатичен, дребен и непривлекателен
О забравих херцогът на Люксембург, дори и на годините на баща ми го нареждам след Фелипе

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 02:06 от Megan 36

# 1 192
Останалите рокли и костюми на Летисия, които могат да се видят в експозицията за Лоренцо Каприле.

Много ми харесва Летисия тук. Даже бих казала, че с леко стилизиране на аутфита и косата, излъчването може да бъде актуално дори и за тази година, с тази old money/ new money естетика, която беше модерна през годината.

# 1 193
  • Някъде там
Елизабет става на 23 години.

Скрит текст:

ba&sh

Интересен и различен тоалет, сякаш е шарена черга, но тя ми харесва в него.

# 1 194
В моята класация за най- харесвана кралска особа първо място е за Уилям, за мен е важно излъчването, а не кукленските черти, а той има осанка и излъчване на стабилност, деликатна мъжественост и властност. На дъното са ми Хокон и Фредерик  Хари ми е на предпоследно място, чаровен, но нестабилен и хленчещ.

# 1 195
Харесва ми тоалета на Елизабет. Тя не е красавица изобщо, но има приятно излъчване, ама младо, усмихнато момиче, как да не е приятно Simple Smile

Тирамису, на мен нито един от тоалетите на Летисия не ми хареса,  но този черно-червения наистина е най-добре от всичките.

# 1 196
На мен всички тоалети на Летисия, показани в експозицията, ми харесват. Аз бих ги носила с удоволствие.

# 1 197
  • София
Много харесвам тоалетите на Летисия. Както и самата нея. Но на снимките от вчера имам чувството, че веждите й са се качили още по-високо и това не ми харесва.
Твърдо не за вечерния тоалет на Леонор. Тази пола не й прави услуга. Не знам защо никак не й се получава с тоалетите по събития и роклите. За разлика от Елизабет, която изглежда супер в тази рокля.

Ако ще правим класация:
- Фелипе, определено Фелипе. Прекрасен мъж с интелигентно излъчване.
- Анри. Изглежда много фин и интелигентен човек.
- Уилям, преди брадата. Не знам защо така изведнъж се състари. Може да го е отпуснал адреналина след като съпругата му вече е добре. Надявам се да се възстанови, защото излъчването му допреди месец беше истинска наслада.

Не харесвам няколко човека и то изцяло заради техни постъпки, а не заради външния им вид - съпругът на Максима (избяга ми името), Фредерик Датски (много го харесвах преди испанската афера), Хари (преди книгата и мрънкането също го харесвах), Хокоон (а трябва да му се признае, че сега изглежда по-добре от младежките си години).

В момента се опитвам всеячески да намеря оправдание за Мария-Тереза, че може да е била изнервена от предстоящата сватба и затова да се е държала лошо. Защото аз наистина много я харесвах до вчера.

# 1 198
  • София
Кралят и кралицата присъстват на официалната вечеря и прием за правителствените ръководители и делегации на Британската общност в музея Робърт Луис Стивънсън в Апия, Самоа:

Две хубави снимки от вчера:

# 1 199
Крал Чарлз III и кралица Камила присъстват на официалната вечеря и прием за правителствените ръководители и делегации на Британската общност.

Etomira, лошото държание започва години преди сватбата, след това има разследване от правителството, обещание да се вземат мерки, но няколко години след това отново има доклади за лошо отношение от Мария Тереза около сватбата на дъщеря ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт