Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 744
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз изобщо не мога да се съглася, че Вилем е привлекател мъж, нито сега, нито като млад.
Той ми е от най-анти мъжете от роялите, нищо привлекателно не виждам в него. Следващия е Албер и след това Хари и Фредерик (на едно ниво са ми). Това ми е класацията на топ 3 най-анти мъжествени рояли. 😄

# 1 171
  • София
И за мен Вилем е с излъчване на реднек. Максима е толкова царствена! До нея той изглежда като Санчо Панса. Сякаш тя е роял, а той -антураж. Но пък изглежда се обичат, което е прекрасно!

# 1 172
  • Някъде там
Харесват ми испанците тази вечер.
Пантофките на София не ми харесват, защото ако беше с обувка с ток, роклята щеше да изглежда по добре.Но, я разбирам.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:13 от daviz

# 1 173
# 1 174
Много хубаво възмъжават Simple Smile повечето крале и принцове.
Вилем с възрастта става все по-симпатичен.

Фелипе и Хокон, че и Фреди даже са дори хубави.

Хари е симпатичен, но Уилям не остарява никак добре. Добре, че е висок поне.

# 1 175
За жалост Леонор пак не е добре облечена, тая пола не е за нея и защо пак с черен топ..
Но косата ѝ е страхотна.
София също, роклята не е за нея, дължината ужасна, прическата както обикновенно зализана, обувките са като за 7 годишно дете.
На Летисия роклята е хубава ама не и с тия обувки и чанта.

# 1 176
  • Някъде там
Одрала е кожата на Фелипе, Леонор.❤️

Докато София ми е копие на сестрата на баба си.

# 1 177
Аз не виждам сякаш голяма прилика с Фелипе, обаче и с Летисия не виждам всъщност Simple Smile но очите са на баща й определено.
Така са се смесили и двете, че не си личи изобщо.

# 1 178
Фелипе и Хокон определено остаряват добре и изглеждат по-добре от младините си.

Фреди изглежда много занемарен. Вилем откакто отслабнаха дружно семейно изглежда по-прилично.

За мен Хари никога не е бил симпатичен, но определено на младини е изглеждал по-добре от сега, когато е така оплешивял.

# 1 179
  • София
Уилям е прекалено отслабнал, за да изглежда добре. Има измъчен вид, независимо дали е млад или остарял.

# 1 180
Фелипе е много остарял. Не изглежда добре.

# 1 181
О, Уилям е номер едно в класацията ми,нищо,че е по-млад. Идеално съчетание на ръст, фигура, лъчезарна усмивка и най-сексапилната съставка- излъчване на власт,без да я натрапва излишно. След него - дон Фелипе по сходни причини,макар и по- възрастен. Вилем ми е като добродушен фермер.

# 1 182
В моята класация Карл Филип и Фелипе са ми най-симпатични. За мен най-анти мъж в класацията на роялите определено е Уилям, особено напоследък изглежда много зле.

# 1 183
О, днес редим класации, в моята начело е Уилям. Хари е дъното, не само заради външност, но и поведение и излъчване. Испанският крал е симпатичен мъж.

# 1 184
  • София
О wow, чудесен мъж е Фелипе, нищо че е висок.
И на мен Леонор ми прилича на него повече, не само заради сините очи. Харесвам повече зелени, но техните с Фелипе са много хубаво синьо.

Цялото семейство тази вечер са чудесни! Леонор много ми харесва, много женствена и
сладка едновременно. София трябва да спре да се протеснява от ръста си и да се поизправи. Кралицата е безупречна и като статуетка, много ми харесва този нюанс синьо.

Общи условия

Активация на акаунт