Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 85 341
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде там
Виктория за 16-та поредна година е лице на кампанията "Розова панделка"на фондацията за борба с рака. ❤️

Датчаните присъстват на откриването на парламента.
Ех че хубава Мери. Повтаря палтото от предишна година,само шапка е друга.

# 16
  • София
Ееее, разкошна е Мери, какъв хубав и изчистен силует. Heart

# 17
Ако ме питаш мен- всички с бради го имат тоя неугледен вид. Особено, ако са побелели, но не го пиша през ден.

Принц Уилям ще лети с London Air Ambulance днес от RAF Northolt до The Royal London Hospital, докато представят новите си хеликоптери H135.

Мери с бели обувки...

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 15:18 от Tinо

# 18
  • София
Още една прекрасна кралица днес, Максима е открила нова сграда на Националната балетна академия, в Амстердам
http://images.gtresnews.com/es/feature/1328832/maxima-de-holanda … N/ACTUALITY_TODOS

На мен някои мъже ми харесват с брада, други не.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 15:14 от Lana

# 19
...
Мери с бели обувки...
На мен на светлосиви ми приличат.

# 20
"Hапоследък все повече хора забелязват промяна в отношенията между британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.
Докато преди те бяха неразделни, напоследък херцогът на Съсекс изглежда предпочита да бъде сам.
Някои експерти смятат, че това може да означава охлаждане на връзката им и различни планове за бъдещето."
https://www.edna.bg/izvestni/pred-razvod-zashto-megan-i-hari-ne- … he-zaedno-4677368

# 21
  • Някъде там
Не видях да е писано, че Беатрис чакат бебе в началото на годината. Да им е честито.

😀 Готина Максима. Много ме кефи тази една ръкавица.

# 22
Много са хубави и двете кралици днес

# 23
Не видях да е писано, че Беатрис чакат бебе в началото на годината. Да им е честито.

Официално изявление от кралското семейство:
https://www.instagram.com/p/DAlYZhLM4vG/?igsh=a3YyOTd0dTJmamlk

# 24
Бъкингам нещо не са в час. В официалното прессъобщение пише, че бебето се чака в началото на пролетта, а в социалната мрежа са написали в началото на годината. Има и правописна грешка. Да го уволняват този🤣

Принцът на Уелс посещава финалиста на наградата Earthshot за 2023 г., ENSO.
Обявиха ново стратегическо партньорство с Uber в Обединеното кралство и САЩ.

ENSO създава гуми, специално проектирани за електрически превозни средства, които са по-устойчиви и намаляват вредното замърсяване, което води до по-чист въздух за всички.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:20 от Tinо

# 25
Благодаря за темата, Жасмин Heart
Ще си я прочета цялата по- късно.
Честито на Беа.
Максима и Мери са много хубави днес.

# 26
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Какво и е на белите обувки на Мери? На мен много ми харесват и прекрасно се връзват с тоалета и, които е стилен и елегантен.

# 27
Бившият британски министър-председател Борис Джонсън наруши кралския протокол и заяви в мемоарната си книга, която предстои да е в продажба рафтовете на 10 октомври, че кралица Елизабет II е страдала от рак на костите преди смъртта си.

"От година или повече знаех, че тя има форма на рак на костите, а лекарите ѝ се притесняваха, че всеки момент може да се влоши“, пише той в откъса.

Много ниско поведение от един политик. Ако семейството искаше, то щеше да го сподели. Но нали трябва да има печалби.

# 28
Борис Джонсън не е клюкар... Щом го е написал – значи няма проблем за никого...

# 29
"Hапоследък все повече хора забелязват промяна в отношенията между британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.
Докато преди те бяха неразделни, напоследък херцогът на Съсекс изглежда предпочита да бъде сам.
Някои експерти смятат, че това може да означава охлаждане на връзката им и различни планове за бъдещето."
https://www.edna.bg/izvestni/pred-razvod-zashto-megan-i-hari-ne- … he-zaedno-4677368
Другата версия, която се тиражира и за мен по- вероятна, е че самостоятелните ангажименти на Хари, който е по- харесвания в двойката, целят да повишат одобрението за марката Съсекс, тъй като като цяло одобрението за тях пада, особено след скандала със статията за оплаквания от персонала, която най- влиятелното холивудско издание публикува.
Очаква се и на посещението в Африка по- късно този месец да е само Хари.
В друга статия се споменава здравословен проблем на Меган, може пък да са решили да имат още едно бебе, това си е изцяло моя версия.

Общи условия

Активация на акаунт