Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 326
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Няма нужда, достатъчно неловко беше и първия път като го гледах.
Но не пречи друг да го вижда по друг начин.

# 286
Виждали сме много по-нелепи ситуации при подобни срещи. Нета е пълен.

# 287
  • в сърцето на един мъж...
Е кое му е неловкото? Всички се снимат, застанали с погледи към камерите, тя няма радар за движение, че да види какво правят другите, а за него е неудобно да й подвиква, че се здрависват... Нищо кой знае какво не се е случило.

# 288
Мило послание от Кели относно гала вечерята и присъствието на Меган като нейна приятелка
Скрит текст:
Моята най-дълбока благодарност към детската болница в Лос Анджелис за изключителните грижи, които полагат за дъщеря ни Лили. Нашето пътуване започна, когато тя беше само на две години и половина, и от този ден нататък не сме изпитали нищо друго освен доброта, надежда, грижа и несравним опит. Нашият екип в Children’s ни даде сила и надежда през най-предизвикателните моменти и техният постоянен ангажимент към грижите за Лили направи всичко различно за нашето семейство.

Освен това бях изключително благодарна да споделя тази красива вечер с една от най-близките ми приятелки. Мег, твоята ангажирана подкрепа към Детската болница в Лос Анджелис и общността е наистина вдъхновяваща. Толкова съм благодарна, че си до мен. ❤️‍   

от инстаграм
https://www.instagram.com/p/DAyj6h7yjnx/?hl=bg

# 289
Приличат на майка и срамежливата й дъщеря.

# 290
  • При семейството си
Онзи ден Меган “забрави” приятелката си, заставайки да позира за снимки, та се наложи ПР-та да я подсети.
Случват се неловки ситуации.

# 291
Софи е прелест, нищо чудно, че беше любимата  снаха на кралицата.  Има ненатрапчивия блясък на перла и носи усещане за комфорт, мекота и съпричастност. Макар да не  е аристократ по рождение, е такава по излъчване и поведение .

# 292
Софи си е застанала за снимка и какво толкова, не виждам нищо неловко. Ама друго си е да пренебрегнеш госта си и да тръгнеш да се обесняваш със служителите си. Мега грозно отношение на Фредерик, директно обърна гръб, тия двамата все едно за първи път са на събития в последно време.
https://x.com/christinsqueens/status/1843565524598624269?s=46

И на Мери шала е доста простоват за това палто, не можеше ли да сложи просто по-дебело палто без да се увива в шал?

# 293
  • София
Хахахахаха, разбира се, говориха си доста време и някой от служители дойде да му каже нещо, и така като гледам ги подканиха да тръгват. През цялото време кралицата обръщаше внимание на гости. Нямаше висящи ръце и неловко позиране за камерите.
Наистина е трудно да се гледа непредубедено.
Кралицата е безупречна, както винаги, въпреки лошото време Heart Eyes

# 294
Не видях никой служител да е дошъл, Фредерик се обърна сам и почна да си говори все едно не знае какво следва. Интересно изопачавате нещата за едни и за други. 😄

# 295
  • София
Ето, щом си го изпуснала

# 296
  • Някъде там
Ооо колко стилно елегантно изглежда Мери. Фредерик и той.

П

Много мило и сърдечно посрещане.
Президента на Исландия много симпатична жена изглежда.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1843565524598624269?s=19

# 297
Явно гледаме различни клипове и това е последния ми коментар по темата. Фредерик го привика, може да видиш ръката му. 🙃

# 298
  • София
Видях, но дори няма да коментирам, нито ще си променя мнението - всеки вижда каквото иска.

Разкошна, изискана и елагантна! Любими обувки

Вчера попднах на информация, че Хуан Карлос ще издава мемоари. Някой срещал ли е подобна информация?

# 299
Приятен тоалет от Мери, не е уау, но става, само аксесоара на главата не ми харесва. Шала най-вероятно е добавен по необходимост в последния момент, като гледам Фредерик как се закопчал до горе, явно е студено и ветровито.

Общи условия

Активация на акаунт