Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 417
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Благодаря за споделените страници от книгата, ясно е че интерпретацията на Дейлито би била различна от написаното, те обичат да си доукрасяват нещата, за да не кажа друго.

Та тъй вече е ясно защо спомените се разминавали Simple Smile
И всеки път се потвърждава Simple Smile

Заболяха ме очите от софината рокля - исландската дама е пример за адекватен гардероб, дори и без перфектна фигура. Костюмът от вчера е чудесен за подобно формално събиране, без да е бляскъв, като за прием.

daviz, благодаря за менюто, не че разбрах какво са яли Simple Smile, дано се появят още снимки, поне по картинка да се види как изглежда. Хубаво е, че ползват виното от шатото - придава семеен елемент на тържеството.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:29 от Lana

# 436
То ясно, че всеки чете и разбира каквото му се иска Simple Smile
В момента, в който се прави тест за бременност зачеването вече се е случило. И аз лично никъде не вижда, Хари да говори за зачеване и присъствието на духа на Даяна по това време. Това е интересна интерпретация на написаното определено.

И на втората страница пише нещо различно от съобщил на роднините си на самата сватба.

Какво трябва да е обявлението, за да е "на самата сватба"? Да вземе микрофона и след като обяви "Брата на младоженеца дава...", да подхвърли - "мама помогна и теста ни за бременност е положителен".
Преди приема казали на Чарлз.
На приема казали на Уилям и Катрин. След като са получили поздравления дали околните изобщо не са забелязали какво става? Дали не е било обсъждано между гостите? И на другия ден от пресата?
Айде Чарлз можело да не могат да го "хванат" в следващ ден, ами Уилям и Катрин?
Може и да не е умишлено търсен ефект, но за 35+ възрастни хора би трябвало да е ясно, че се раздвоява вниманието от събитието на братовчедката (най-малкото).

# 437
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, аз книгата не съм я чела, не мога да интрепретирам текст, който не съм видяла. От тук показаното - всичко ми звучи странно и леко крийпи.
За да не отнемеш вниманието от една булка, не си обличаш тоалети, с които да подчертаеш корема Simple Smile Да не говорим за неадекватното нон стоп придържане на корем, без все още да личи бременността. Никой не разбра защо Южени носи рокля с гол гръб, нито какви са й причините. Никой не говори и толкова за нея, колкото би трябвало, ако се жени една принцеса. Но, въпрос на интерпретация какво е важно...

# 438
  • София
От цялата работа Южени не им се сърди и не смята, че някой и е развалил сватбата, даже напротив, в прекрасни отношения са двете семейства. За сметка на това има много сърдита публика, която не спира да рови в този казус и да се възмущава. Интересен парадокс се получава.

# 439
Аз коментирам написаното, което е публикувано като снимка от книгата и трябва да доказва, че Хари казал, че духът на Даяна присъствал на зачеването и че съобщили на самата сватба.
Тия две страници не доказват нито едно от двете.
Иначе, разбира се, който както иска ще си ги интерпретира, че зачеването със сигурност се е случило до нощното шкафче, например няма как да знаем  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
А ние от къде знаем, че не им се сърди? За това, че е достатъчно възпитана да не покаже публично, че това не е ок ли?
Няма как да знаем къде се е случило зачеването, не ни е и работа да знаем. Но е повече от откачено да си говориш с косата и духа на майка си и да я държиш на нощното шкафче.

# 441
  • Някъде там
Много харесвам комбинацията на тъмна коса и сини очи. Определено много и отива на Марта така.

И още малко хубава Маделин.

Мери е изпратила гостите и веднага на представянето на коледната  марка.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1844296294648758643?s=19

# 442
  • София
Е, как откъде знаем? Те даже до Щатите им ходиха на гости, имат много снимки и клипчета заедно. Както и да е, за очевидни неща няма да споря.

# 443
  • София
Ми не съм съгласна, аз разбарх защо Юджини беше с гол гръб и без воал. Мегън освен че беше с едно закопчано копче на палтото, нито се е виждал корем, нито го е държала.
А като знаем колко рядко се виждат кралските особи, може би е предпочел лично да каже на най-близките, и е използвал момента, че са заедно. Доколкото разбирам не го е разтръбил на всеослушание.
Но да, всеки да си интерпретира както иска, само да не се пишат лъжи и да се представят за факти.

Ули, как можа, сега дали да не пишем на Хари, да питаме къде е станало? Стана ми любопитно JoyJoy

Е, как откъде знаем? Те даже до Щатите им ходиха на гости, имат много снимки и клипчета заедно. Както и да е, за очевидни неща няма да споря.
Юджини даже и с Арчи има, този крадец на момента ѝ Simple Smile

# 444
Това, че са ходили на гости нищо не означава Simple Smile Освен, че хората са добре възпитани.
Никой тук не разказва лъжи и не обявява факти Simple Smile Освен ако Хари не лъже де, защото те неговите спомени много варират. Човека сам си го е написал в книгата.

# 445
То ясно, че всеки чете и разбира каквото му се иска Simple Smile
В момента, в който се прави тест за бременност зачеването вече се е случило. И аз лично никъде не вижда, Хари да говори за зачеване и присъствието на духа на Даяна по това време. Това е интересна интерпретация на написаното определено.

И на втората страница пише нещо различно от съобщил на роднините си на самата сватба.

Какво трябва да е обявлението, за да е "на самата сватба"? Да вземе микрофона и след като обяви "Брата на младоженеца дава...", да подхвърли - "мама помогна и теста ни за бременност е положителен".
Преди приема казали на Чарлз.
На приема казали на Уилям и Катрин. След като са получили поздравления дали околните изобщо не са забелязали какво става? Дали не е било обсъждано между гостите? И на другия ден от пресата?
Айде Чарлз можело да не могат да го "хванат" в следващ ден, ами Уилям и Катрин?
Може и да не е умишлено търсен ефект, но за 35+ възрастни хора би трябвало да е ясно, че се раздвоява вниманието от събитието на братовчедката (най-малкото).

Демек Уилям и Кейт веднага са изклюкали на цялата сватба? И да, от "обявили на сватбата на Южени" точно излиза, че са обявили на микрофона, както вчера една потребителка твърдеше, че било  подробно описано  как духът на Даяна присъствал по време на зачеването на Арчи.

Благодаря на потребителя, който постна текстовете, че вече съвсем се изплиска легена.

Между другото, по повод на последния спор, който е чел книгата е видял колко са близки и винаги са били Хари и Южени, то се доказа  и впоследствие след напускането им, във всеки случай много по-близки от двамата братя,  митът за чиито единство се оказа доста измислен. В годините в които пресата пишеше как Уилям се грижел за Хари се оказва, че даже не му е било позволено да показва, че го познава в училището. Нещо,  което не е необичайно между по-голям и по малък досаден брат, но все пак е съвсем различно от поддържаната линия за идилията между децата на Даяна. И други неща има, които показват сбъркана динамика в семейство, в което децата са преживели такова трвматично събитие, като смъртта на майката и то без никаква емоционална подкрепа, така че децата и, и особено по-малкото,  дълго време да не вярват, че е умряла наистина и да си мислят, че може да е инсценировка и някъде да се е скрила.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:51 от Iris04

# 446
second, благодаря за споделените откъси от книгата на Хари.
Не предполагах, че е писал такива небивалици. А пък изречението „При спомена за баба му и връзката между нея и съпругата ми тате изведнъж се оживи и заразказва истории, които никога не бях чувал“  е направо смехотворно. Може би е извадено от контекст, но каква може да е връзката между бабата на Чарлс (кралицата майка, най-вероятно, не вярвам да е другата му баба, майката на принц Филип) и съпругата на Хари?
Нерде Ямбол, нерде Стамбол Laughing

# 447
Ми то си пише на предишната страница на книгата  Simple Smile

# 448
Бях се зарекла да не пиша никога повече в тази тема(дори да хвърлям поглед веднъж на месец), но отговарям за връзката и това ще е.
Връзката е че са родени на една и съща дата. Тогава са установили това.

# 449
Бях се зарекла да не пиша никога повече в тази тема(дори да хвърлям поглед веднъж на месец), но отговарям за връзката и това ще е.
Връзката е че са родени на една и съща дата. Тогава са установили това.
Благодаря за отговора! Не знаех този факт. Не съм чела книгата.

Общи условия

Активация на акаунт