Отговори
# 1 650
Мисте, от Катуница ли е обгазаването? МУ каза, че над Крумово одеве било гъста мъгла.
Тази рецепта на соленки имам от бабиния тефтер:

2 яйца
1 чаена чаша мас (неразтопена)
1 пакетче амонячна сода
7 супени лъжици прясно мляко
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица захар
Около 3 чаени чаши брашно (да се получи не много твърдо тесто)
Тестото се разточва, режат се лентички или се изрязват формички. Мажат се с жълтък и се поръсват с кимион.

Кайс, много хубави снимки. Там май традиционно си е претъпкано.

# 1 651
  • Mediterraneo
Кайс, да не забравиш да споделиш за настаняването, ще чакам отзиви и препоръки за моите младежи!
Щерката днес си посрещна момчето, вече са заедно. От март насам се бяха виждали сумарно десетина дни, милите ми те, ама се справиха. Праща ми снимка и ми вика- с твоя любим син. Викам й- засега с единствения, друг нямам Simple Smile След Рим ще си дойдат за седмица при нас, за Коледа.
На малката й оперираха пръста на крака, нокътя. Засега не се наложи да слагат шина, отидоха на контролен с баща й, да видим ще има ли зелена светлина за тренировки, че много страда без волейбола.

# 1 652
В моите рецепти соленките се поръсват с ким

# 1 653
Която спретне соленките, да ме има предвид. 🐷🐷🐷
Мързел Kissing Heart

# 1 654
Влизам да поздравя на Сирос рожденика - здрав и щастлив да бъде,а на теб,Сирисче,силна,силна гушка! Heart

Аз тук тъпи хора не съм срещала/чела,тъй че да не съм ви чула!
Черпя много опит и познания от вас!

Лав,почнахте ли багажа?
Кайсия,изглежда много хубаво,не се вижда мръсното Grinning
Азалия вие как сте?
Панде,на Пандето очето мина ли?
Фил,успех с търсенето! Hug

Сготвих чудна чорбица с агнешко,ориз и спанак.
Обмислям да започна да ходя на някакъв спорт,пилатес съм набелязала.Ходих веднъж и ми хареса.Да видим де,че само си го мисля..
Всичко Мара втасала,та на спорт тръгнала, ама то от някъде трябва да де почне.

# 1 655
  • тук и там
Тарти,на хубаво място е,на 5минути от Колизеума.Домакинята е супер-много гостоприемна,усмихната и отзивчива-препоръча ни ресторанти,обясни ни кое къде е и т.н..Иначе е старо,и сградата е стара и вътре е такова,симпатично,нямаш гледка(има към задния двор)Става ,ако обикаляш по цял ден и се прибираш за душ и спане само.Мога да ти пусна на лични,ако те интересува.

# 1 656
  • Mediterraneo
Разбира се, пускай да ги видя в Букинг, моля!

# 1 657
Кайсия, то вече няма време,  в което да не е пълно в Рим. Аз ходих за пръв път в началото на януари и беше поносимо, ама беше преди доста години.
А тази седмица е и ваканция, та съвсем.
Ама в Рим тълпите вече са част от града Simple Smile

Ох, направо ви завиждам, че смятате, че фашизмът е нещо, което е минало.

# 1 658
На Ромел са му викали "пустинната лисица" и като стратег е бил добър. В какво е вярвал и на какво е служил е друга тема.
За съжаление все още има места където изминалите хилядолетия не са променили манталитета и погледа на хората. Такива примери са Китай, Индия. Жълтата река и Ганг си текът, но това не променя нещата. Там все още има видове крепостничество и въпреки времето то не се е отменило и няма и да се отмени. И това са държави в които е имало техническа революция - колелото, барута, коприната, ...Колкото повече чета толкова по-трудни стават опитите да си обясня света, за това го приемам такъв какъвто е.

# 1 659
А, то и тук има крепосничество. Сега. Да, не в онзи буквален смисъл, но има.

# 1 660
Което е потресаващо. Едни хора са държани в бедност и невежество абсолютно целенасочено.

# 1 661
Почнахме, Лейла, почнахме. 😩
ММ се върна от магазина с кутия бонбони. Искал да ми вземе нещо, ей така без повод. Не иска да си признае, че му е гузно, заради безобразното поведение днес.

# 1 662
Лав, а с яйцата какво става? Simple Smile

Начи, убивам за един шоколадов бонбон. Може ли в къщата да няма нищо шоколадово? По този повод съм нападнала пакет бисквити и буркан шипков мармалад.

# 1 663
Идвай, Бърди. И бонбоните ще споделим и три кори яйца от щастливи кокошки ще ти дам. 😄
Не вървят яйцата никак.

# 1 664
Ние пък след погачата се заринахме със сладко и само го заобикалям от далече.. кога успешно, кога не 😂
Лайла, благодаря, че питаш, много мило 🥰
Добре сме ние, гледаме се, общо взето ежедневието ми минава в кърмене и спане, малко сериал, есенни разходки в парка и така (ОИ-то си е по подразбиране, край няма). Надявам се само баткото да е здрав и да успеем да опазим бебето възможно най-дълго.
Иначе е много хубаво, че си намислила спорт, със сигурност ще се чувстваш по-добре, отделяйки време за себе си 😋
Лавче, успех с багажите и дано не се изпокарате докато се изнесете 😂 ако имаме ходене към Пловдив следващите месеци с удоволствие ще пиша да изпием по едно кафе и да си поиграят мъниците 🥰
Бърбър, на патерици, да е здрава щерката и много борбена, с лекота да й се случват хубавите неща 🍀🍀
Дорч, браво за листовките, чакаме да се похвалиш с книжката и да имате възможност да обикаляте колкото и където си пожелаете.
Кайс, приятна екскурзия на вас!
Панде, оправи ли се ечемика на Пантичката?
Ии сигурно пропускам много, но с недоспалия ми мозък толкоз.
Палчета на всички и прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт