Отговори
# 60
Стиснете палец да се хареса тази вечер вечерята. Малката претенция ми е най-зорна.

https://www.facebook.com/share/v/fsFxVPW6Z6Ne47Jw/

# 61
Кло, да дам адрес? Бартер за курбан чорба предлагам 🐷🐷🐷

И събирайте лопатитО и чувалитО, мислете и алиби, че мъхът яко сгафи, ама много яко.

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

рано е да се каже Simple Smile Simple Smile Simple Smile засега е само забавление.
може да стане квадратно одеалце, правоъгълно одеалце или триъгълен шал Simple Smile

първите две ако намеря още от тази прежда Simple Smile

# 63
  • София
Тили, знам, че никак не ти е смешно, но ме усмихна Тилчо-Заплесанчо. 😄

# 64
  • Euskal Herria
Дано е добър октомври, общество!
Така изпратихме септември - сутрин 10 градуса, по обяд и следобед -  25-30. И днес е топло.

Толкова от мен. Когато мога, ви попрочитам, напоследък не ми стига времето. А и няма какво толкова да кажа.
Наспорт! Simple Smile

# 65
Сири,предвид ракията,която ти Спорази, дето уж той я изпи, в моите очи няма кой знае колко по-голям гаф.
    Шегувам се, имам от всичко.Даже чакам едни много здрави чували,непрогледни.
  Тилке, ся, аз да си знам.Освен това обичам да чета за разни места интересното.
   Добриня,ще има медал,казах!!!
  От сигурен източник знам,че малката Азалия е великолепно малко бАнбонче.
   Нашите на времето много се грижеха за моя кръщелник,тогава детиняк.Февруари месец се прибира от даскало,по ПОТНИК.Баша ми го посреща и го пита що е така.Майка му така го пратила сутринта.Марш обратно в училище!Под Пина 3,ТРИ,зимни якета.Родителите му много пътуваха в чужбина,редовно си живучкаше у нас.Към днешна дата е доста добър лекар.

# 66
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нашите на времето много се грижеха за моя кръщелник,тогава детиняк.Февруари месец се прибира от даскало,по ПОТНИК.Баша ми го посреща и го пита що е така.Майка му така го пратила сутринта.Марш обратно в училище!Под Пина 3,ТРИ,зимни якета.Родителите му много пътуваха в чужбина,редовно си живучкаше у нас.Към днешна дата е доста добър лекар.

Преди три години, водя хлапето на басейн, отивам да го взема, това януари, излиза един тийн, по тениска, долнище и джапанки !?!, с раничката на гръб, минава покрай родителите и си тръгва.
Ние се споглеждаме, викнахме след него, връщаме го, разпитваме дали не се случило нещо, къде са му дрехите, яке, обувки...Ми забравил да се преоблече милия. А беше над 12 годишен, и уж дете в кондиция, след като си идва сам на плуване.

# 67
Все се каня да престана да готвя по клипчета. Хич го няма яденето. Язък, дето час и половина се пече във фурната. И на мен много не ми допадна.

# 68
Тили, знам, че никак не ти е смешно, но ме усмихна Тилчо-Заплесанчо. 😄

И мен ме усмихна. 😊

Отказала съм се да се ядосвам за такива глупости. Щом не му е било студено- Ок. Тази кръв млада буйна….
Направо бих попитала дали детето по джапанки през януари не е бил нашичкият. 🤣 Не че и по потник не би се прибрал зимъска, но там суетата ще го спаси. 😄
За сметка на това пък  лятото, в най- големите жеги със ставането от кревата обува чорапи. Три- четвърти. 🙄

# 69
Сиросче, кажи ся кво точно сгафи, да видим толкоз ли е страшно...
Янче, аз съм същата като тебе... хем нямам време, хем нямам какво да кажа... та наспорт!! то само това остана Smiley

# 70
  • Пловдив
Уф, ми щом сте казалЕ Grin Наспорт да е! Мъча се с една домошарка вино, ма ич ней мойто...

# 71
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сварих две половинки пиле Simple Smile рядо се намират толкова кокали тук. всичко обезкостяват, обезкожават, обезкосмяват...
сега има две купи с плътен бульон и пилешко месце отделно.
утре ще сме на пилешка супа с много зеленчуци.
месцето всеки ще се слага по желание Wink

а Горинич се прибра по голи краци от басейна. само до родителите де, т.е. до родителката. Wink но си доведе и треньора за алиби. откраднаха му джапанките докато плувал в басейна.
бях в шок като го видях, бос, хлъзга се, опитва се да ходи на пръсти за да не хване гъбички и да не се нацапа - двете обяснения са си от него. втори клас беше.
еееех кога беше такъв чистофайник! сега стаята му ще като роден дом на пор парясник...

# 72
Добри, що не пробваш да оплетеш едни пончо ?
Горинич ще се справи!
И аз зимата съм се разкарвал по къс ръкав га бях млад,че и на открит басейн ходех....

# 73
Ама маруле,  за три кила ракия ли? Imp
От зор заспа в 19.45. Ох, много ме ядоса, много. В космоса ще го пратя, как си спи.

Тили, виж на нашия сайт има ПОЛА.  За съжаление, късотата на краката и шкембето ми пречат, иначе веднага бих я взела. Има и други работи.

# 74
Сири, и моят е на мушка. Гледа мач гузно, но не достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт