Отговори
# 1 590
ПоздраФ най-сърдечен в гащички облечен Joy Едно време имаше някаква такава приказка, много я повтаряхме.

У нас пиле със зеле и крем-супа от червена леща и булгур.
Кайма взех, не съм измислила какво да я правя утре. Много хубаво време днес, слънчево, топло. Успях да пия кафе навън между задачите.

Видях одеве новина, че Годсмак ще свирят в София март догодина. Зарадвах се, викам си купувам билети, кеф голям, супер еуфория, МУ и той се въодушеви. И в следващия момент стоя и си викам ма какви планове чак за март, кой знае какво ще е март. Тотално бъгнах, не смея за утре да мисля и да планирам, от всичко ме е страх.

# 1 591
  • France
Чакай и аз да се изредя в честването на Бъровата щерка, това разкошно дете. Да ти е жива и здрава, и все така устремена. На половината от възрастта ми е, а ù се възхищавам 🥰

# 1 592
Бър, чудесна млада дама! Да е здрава!

# 1 593
Ние се натъпкахме с печени във фраера свински ребра от бакалията на Трини. Мис Каприз беше най-доволна. По-често да имало, ако може ежедневно Mr. Green

# 1 594
Тринки, мога ти позирам в стил "венециански дож"  само трябва да си намеря тога и лигавник за около врата Wink

# 1 595
Лане, сега покрай Хелоуин няма ли костюми под наем Simple Smile

# 1 596
Бър,да е здрава,успешна и щастлива от изборите си! Страхотна е! Heart Eyes

Тая смяна на времето ми разказва играта!

# 1 597
Злате, говорим за облекло на Венециански дож Wink Говорим за култура, възприятие и стил. Няма как да приравня Хелоуин с Италианския ренесанс, невъзможно е!

# 1 598
Аз за първи път няма да се оплача от смяната на времето. Денят ми тече в нормален оборот, без да имам усещането, че се е изнизал през пръсти и поспах. Някак чакрите си дойдоха на място.

# 1 599
Ох, така е, аз съвсем първосигнално. Което ми напомня, че мн ми се ходи на карнавала, ама разни хора ме разубеждават.
Ето, за вдъхновение от Бала на доджите Smile
Скрит текст:

# 1 600
  • Наблизо
Злати,много хубава снимка! Мерси!

Смяната на времето ни е хем печеля един час,хем Абе що се съмва толкова рано?

Подстригахме малко детето.Аз о баща ми го държим,мама маха коса.Рев,рев,рев..рита блъска..После му се извиних,но ми се теве.Това подстригване ми е такава мъка,мъчим го и ние и то ни мъчи.
Тязи вечер се чувствам ужасна майка.

# 1 601
Бюти, не си ужасна майка, това са детски постановки, не се връзвай.
Нямате ли детски фризьори наблизо?

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 08:15 от zlatenceto

# 1 602
Божкеееее, хора! На курса по АЕ бях една от знаещите.Даже на края убеждавах една наборка  на зетя да не се отказва. Млади хора,а така да не им се занимава,
а то АЕ не е никакво предимство вече.Аз в Италия бях толкова доволна,че се оправям сама.Приятелката ми е с перфектен език,живяла и работила там,превежда сега на бизнес срещи и не само.Остави ме да се оправям,даваше акъл само ако я питам.Ми не ни биха и в общи линии ядохме това,което си харесахме.А тези от курса млади ,свежи , с  акъл кат репичка, а мрънкат. Но баба ще ги вкара в ред!!!!!!  И ме питат аз кво диря там,що съм се записала?Ма как що?Да се предизвикам,да надгражда,да уча,кво като съм на 50?!
    Мъх и той едно Флюбено ма гледа......
   Спортихме ние, с на тати рИкията.С свекъра купил вино,шардоне на винарна Лопушна,майкоуууууу.
Айде,лека и мека!!!!!

# 1 603
Маруле, мачкай. И аз си поднових самоподготовката по италианския. Стигнала бях до а2. Чуждите езици помагат на мозъка в изграждането на нови връзки и намаляват риска от гадории на дъртини.

# 1 604
Да ти кажа,спомням си неща по френски,отпреди 33 г , с не помня какво ядох вчера.Ми не е добре. Почти съм готова с книгите, ще даваш адрес да ги връщам.

Общи условия

Активация на акаунт