Отговори
# 1 575
Добриня, много добре се получава!

# 1 576
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И на мен ми харесва. "На ход" смених три цвята и сега резултатът е много добър. Поне за мен.
Какво ще каже щерката още не знам.
Simple Smile най топлите дни, 5 с температури 30-35 и един 38,5 са два цвята жълто, което ще е изненада за нея. Очакваше се всички да са в сивата гама,но не намерих толкова, които да не се сливат.

# 1 577
ДобрЕ,супер е!Златни ти ръце!

# 1 578
Бър, жива и здрава щерката. Много щастлива и много успешна!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:36 от Clo - Camille

# 1 579
  • София
Имам си нова чаша, на любимо джувотну.

# 1 580
Много хелуинско

# 1 581
  • София
Бър, много яка чаша!

Вечерям по старото време. Не мога да изчакам да стане поне 18 ч. Гладна съм, а мусаката с карфиол вместо картофи е чудна! 🐷

# 1 582
  • Пловдив
И на мен ми се яде вече Simple Smile Поне мъх да си дойде, че синкото на фитнес, няма да го чакам.

Панде, ся рецепКата дай Simple Smile

Гърлоболът се задълбочи при мен Confused Все устисквам, па ся кво ме гепи? Хубу, че ми се падна хоум обучение. Нещо и аз да намажа 🙃

# 1 583
Супер тематична чаша, Бър!
Добри, страхотно се получава. Heart Eyes Много топли и уютни асоциации ми навява.
Марули, добре е детето. В сесия. Фитнес, библиотека, вечер "се социализира", както тя казва. Joy
Мисте, предполагам, картофите са заменени с карфиол- на розички или настърган.
И аз ям, да се разбира- вечерям. Тепси- то е станал един път!!!

# 1 584
  • София
Мисте, както Тили предположи е рецептата - заменяш картофите с карфиол. Аз го бланширах  в подсолена вода, накъсан на розички и сложих с него малко целина (от главата).  Каймата задуших с лук и чушка, добавих домат, копър . Смесих всичко в тавата и пекох около 10 минути да се смесят вкусовете . След това заливка както си я правиш. Най-накрая ръснах кашкавал да се разтопи.

# 1 585
Ден!
Как е пол'жениЙто 😊

Честит празник на Бър-Бъровото момиче 🤗 Много да радва, да Се радва,  да изпълнява мечти, да заобикаля болници и да жъне успехи 🥳

НиЙ бяхме до планинската колиба у Банското. Запознахме се домоуправителя, много свестен човек, приятно семейство. Даже на гости ни поканиха хората. Разумен, действащ...много ангажиран със ЕС. Та, останахме с добро впечатлениеи бяхме добре посрещнати като новодошли. Дано така продължат отношенията с новите съседи и колиба.
Па се сетих за сериала Новите съседи 🤣🤣 сакън да няя много такива откачалки, като в сериала. Като цяло не ми се тръгваше чак 🙃 Банско гъмжи от хора, по центъра беше пълно с млади, стари..Супер слънчево време уцелихме..доволни. Само миУту се завърна с хрема...амаа те мъховете нъл знайте кви са кекави.
Кой пита за мацането ми 😆 Чакам поръчани нови четки...но междувременно подФанав пак Леонардо ..абе влече ме към ренесансови изпълнения, а на колегите ми 🤣 от това време не спирам да се дивЯ и възхищавам 👍
Добре, чудесно одЯлце, чуд- но!
МарулеТ, поздравления  за екскурзиЙката, ан тей!
ЧашлЕто много забавно 👍
За изборите...търся пистолет аз 😅🤣 Тва вече е извън не пътя, извън вселената Ей 😆😁 Заредила съм пуканките...до следващият " избор" 😃
ПоздраФ най- сърдечен!

# 1 586
  • Пловдив
ПоздраФа - приет! Simple Smile

Панде, здравословен вариант. Може и да пробвам, ма подозирвам, че мъховете ще се мусят.
Забрайх да поФалвам свеки Grin Вчера имах кутийки...таратор, пилИ с ориз, пил.хапки, скара и катофена яхния Simple Smile и кутия кИфтета 🤪 До утре ше мий лесно.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 20:43 от mystic woman

# 1 587
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Че Ре Де на хубавата щерка на бъръльо-бъръльо , да е здрава и успешна, да покорява много нови спортни и лични върхове!

# 1 588
Мисте, пробвай се да не им казваш, че не е с картофи. Може и да мине номерът. 😇

# 1 589
  • sf
Карфиолът успешно замества и ориза в ястия, както и блатът на пица.

Общи условия

Активация на акаунт