Отговори
# 1 560
  • Наблизо
кайсийка,не се притеснявай за котана.Най много някоя поразия да направи,но иначе ще обикаля и спи.Моят добитък редовно е сам по няколко дни като пътуваме,идва някой да го нагледа,спни вода,вс и гранули.Просто като се върнем е много щастлив.

# 1 561
Бър, честито да ти е момичето!Голяма красавица! Да е най-вече здрава и да сбъдва волейболните си и житейски мечти!Да има много любов в живота си ,красота и усмивки!И да среща добри хора по пътя си!
   Аз вече съм на работа, очаквах да ми е по-гадно в реалността.Но е добре.Колегата е заредил рафтомете, но децата са го контролирали.
    От довечера почвам английски.

# 1 562
  • Наблизо
И аз съм на работа.Обадих се на колежка и в този момент малкото нахлу в стаята.Супер.

# 1 563
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гуууд морнинг, ученичке наша.

Честит рожден ден на спортистката на бърди, да е успешна и щастлива с каквото дойде насреща.

Почивам активно. Което значи, че съм особено активна в обръщането от дясно на ляво.
Топло е, не толкова, че да вляза в морето, но прекалено топло за да съм на плажа.
Планирам седене под чадъра и смучене на сокове.

# 1 564
Добри, нали щеше да плетеш ?

# 1 565
Честита да ти е щерката, Бър! Да бъде все така целеустремена и да има много щастие в живота си. Прекрасна е!

Кайсия, в Пловдив имаме три котки и един път се наложи да ги оставя сами за 3 седмици. Не се притеснявай, самостоятелни животинки са. Имат ли храна и вода всичко е наред.

# 1 566
  • София
Бър, прекрасна е. Да е жива, здрава и много успешна.

# 1 567
Бър,да е честита!Здраве ѝ желая!
Почивам днес.Събудих се в 6ч.отново.Ходих да дам кръв и още се мотая, а ме чака ОИ и малко служебни дела... Допивам второто кафе и ставам..

# 1 568
Добри, нали щеше да плетеш ?

И това. Simple Smile
С почивки

# 1 569
  • София
Бър, честита да ти е пълнолетната щерка! Много успехи на терена и в живота извън терена да има и, най-важното, здраве !

За вечеря глася една мусака, но ще заместя картофите с карфиол. Стига баща ми да намери карфиол. Сега отива да търси. Вчера в Билла не е открил. Днес ще щурмува плод-зеленчука и, ако трябва, пазара.

Момичета, в 6ти клас учебният материал по-лесен ли е за децата спрямо 5ти клас? Върти ми се в главата, че някой ми беше казал това, но се боя, че може да е просто спасителна сламка, която въображението ми ми е подало, за да не се отчайвам. 🥴

# 1 570
Панди, не е по-лесен. А в 7ми точно освен вс друго, ЧП става на 3 отделни предмета - биология, химия, физика...

# 1 571
Пффффффф, пазар, чистене, перални, ОИ... преди малко сколасах да закуся.
Но пък пека тиква, а за вечеря ще имаме тепси кебап. Сири!!! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Кайс, златно мляко за стави ако искаш да действа сигурно трябва ежедневно да пиеш. Аз си го правя като съм болна, или усещам, че имунитета нещо започва да сдава багажа. За ставите пия куркумин, но и във всяко супа, бульон, които правя слагам корени куркума.
Инак, по спомен, така го правех и ми беше най- вкусно златното мляко: в канче с мляко (аз наливам бадемово) мятам корен джинджифил, корен куркума, зърна черен пипер, може щипка кайенски пипер, може карамфилче, може канела (с последните две импровизирам, но все пак важно е да е и вкусно, нали), чакам да стане горещо млякото, махам от котлона, прецеждам, слагам мед и пия. Ама това като навън е студено, инак така сгрява!!! После под одеалцето и настъпва хюгата! Grinning
Разбира се, джинджифилът и куркумата може да са на прах, но аз при възможност слагам корени- струва ми се по- ефикасно, че е.
Отдавна заглеждах пресен корен от джинджифил в магазина, днес взех. Ще видя има ли съществена разлика.

И... хвалба ли е, оплакване ли е, но трябва да си купувам тоалети, официални. За кръщенето и за НГ, за последното се оказа, че тази година ще сме на "по- тежко" място и дрес- кодът ще е Glamour. Мдам. Затова започнах от... червилото, та според него сега ще търся и премяна. Blush

# 1 572
Златно мляко си купувах на прах от Зоя-та и пиех всеки ден, трябва да подновя.
Като повечето растителни добавки/ илачи, действа с натрупване. Иначе съм съгласна с ТиЛи, че на корени, прясно сготвено, и на мен и иде по-ефективно.
ТиЛи, звучи много хубаво, ще чакам да се похвалиш с новите придобивки.

# 1 573
Тилка,този гламур звучи много...гламур!Супер!
   Как е Тилката?

# 1 574
Кой попита за одеалото? Вече не се хваща на екрана.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт