Отговори
# 1 605
  • Наблизо
Бюти, не си ужасна майка, това са детски постановки, не се връзвай.
Нямате ли детски фризьори наблизо?
На първото професионално подстригване на тролчето й дадоха да си забърка коктейл маска ли балсам ли какво беше там, не помня. Имам я на снимка от ухо до ухо. Те и в салона й правят масаж на скалпа, глезят я, изобщо ходи с удоволствие. Вкъщи я стригах само веднъж като малка и после, като беше домъкнала въшки, й направих домашно каре, щото отказах да пощя дълга коса.
Злате,не иска.Какво ли не обещавах,не и не.То и сега не е прическа,но намалихме масата.Не може да ми обясни какво точно мрази,но мрази.Ох.

# 1 606
Ще ми се разсърдите, ще ви ядосам, даже ще ме намразите или като съфорумка  нахраните, но си имате бели фризьорски кахъри. Да сте здрави!
Моето стана на 18 преди два дни. Подстригването е инквизиция  за всички.

# 1 607
Маруле, на първото ходене в Италия преди не знам колко години френският много ми помогна, защото с него си превеждах много неща в менюто и четейки изобщо.

Бюти, много не обичам така, като ми го правят трудно и за мене, и за тях си. Във всеки случай не се чувствай зле и в никакъв не се чувствай лоша майка. Тепърва ще имаш поводи да завоюваш наистина титлата (извинявай за черния хумор, не е с лошо). На моето съм му обяснила, че задачата ми е да бъда строга, досадна и т.н., не да я забавлявам. За това си има приятели.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 08:16 от zlatenceto

# 1 608
Добро утро!
Злате,да,и.френдкивт помага.Минслив път сестра ми ме гледаше с насмешка и недоверие,като ми говореха на италиански,а аз разбирах.Но е факт.
    Сири, от сърце желая да е здрав гласоподавателят ни!
   Бюти, на мнението на Злати съм, но когато сме в окото на бурята не вярваме на другите.
    Добро утро!

# 1 609
  • тук и там
Добро утро!Станах рано зарана ,багаж да досъбирам и сандвичи да правя.Пинтерест нещо се бъгна и не мога да ви почерпя с кафе,ще чакам Мисти.На обяд трябва да сме в Рим.Френски и италиански са съвсем близки езици,само произношението е различно,иначе думите са с еднакъв корен,защото са от една и съща група езици по произход(романски езици). Горе-долу като българският и руският са,или славянските езици .Та няма нищо чудно че си ги разбирала..Румънци ,италианци ,испанци най-лесно учат френски ,и обратното впрочем.Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 07:08 от Кайсия

# 1 610
  • Пловдив
Добро!

# 1 611
  • София
Сиросче, да ти е здрав гласоподавателят! ❤️🍀🎁

Кайс, приятно изкарване!

# 1 612
Бър, да е жива и здрава! Да си сбъдва мечтите с лекота!
Сиросче и твоето юначе да е живо и здраво! Прегръдки за теб!
Мисте, не се давай на вирусите!
Тринки, дано да са читави новите съседи!
Допивам си кафето и отивам да диря хап. Ужасно ме боли главата, а тръстика колко се е натрупала...край няма, само растат камарите.

# 1 613
Бър, честита да е девойката! Здрава и много щастлива!
Бюти, ще го израсте и това, не го мисли толкова.
А Сиросчето я гушкам само.

И аз съм се хванала да уча, за съжаление все повече усилия ми трябват. В същото време е много, много хубаво.

# 1 614
  • София
Утро, момичета! И момче!

Благодаря за прекрасните пожелания! Изкархме вечерта с дъщеря ми, напълни ми се сърцето. Сега спи оттатък. Още малко и си тръгваме с мъХчо. Пия кафе, доволна съм.

Пловдивчанките, тука сте друг климатичен пояс, бре.

# 1 615
Добро утро
Аз се чудя дали да почвам да уча немски. Проблема е, че изисква много писане, което е време. Всички които познавам ми казват,че език се учи с писане и са прави, изпитал съм го. Трябва да мине през ръката ти, иначе не става.
Благодаря за кафето. Изпих моето и скачам на тръстиката.
Пътешествията са хубаво нещо. Като ученик имах шанс да видя свят и култури. Определено някой неща ме впечатлиха, други ме отвратиха. Но света е шарен.
Хубав и спорен ден !

# 1 616
  • Наблизо
Добро утро!
Честит и здрав да е гласоподавателя и голяма прегръдка за Сири!
Тринки,а дано да са само така съседите! Вие скоро ли ще се местите?
За прическата,прави сте,но аз си страдам.Ще мине и това.

Кайсийче,учат сма не говорят добре.Особено румънците.То това е като рускоговорящите в България-близки езици ама много малко се научаваха да говорят нормално.

Аз събирам багаж…

# 1 617
Утро!
Сири, гуш!
Кайс, лек път. И се събудих с мисълта за златното мляко днес- забравила съм да спомена основна съставка, която се добавя накрая- кокосово масло.
Наш юнак вчера в най- топлия ден напоследък си потърси якето (зимното такова) и излезе по него … и къси гащи. 🤣 Същия от близо 1-годишен го водех на фризьор да го подстригва и беше ужасен зор. Докато един път сестра му не седна преди него, човечето видя, че няма страшно и даже с нетърпение чакаше да седне след нея на стола.
Лек път еврибади! 🤗

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 08:40 от TuЛи

# 1 618
Добрютру!

Сиросче, да нагушкаш любимеца ми, жив и здрав да е!

Бютифъл, нужно ли е да го подстригвате редовно? Звучи ужасно трудно за всички намесени. Ако му пречи косата, клъцваш там един бретон, колкото да вижда и толкова.
С риск да скандализирам аудиторията, доста време минавахме с едно подстригване годишно.

Ако не е много силно сензорно усещане за него, ще го израсте, ако е може и да не го, ама това да е.

# 1 619
Добро и хубав вторник.
Сири, да ти е здраво и безгрижно човечето.

Имам да ресертифицирам и ще трябва да преговарям. Отлагах доста време, ама вече няма накъде.

Общи условия

Активация на акаунт