Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 296
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 005
# 1 006
# 1 007
Дали на някой му е познат този номер: 029331155 ? Не успяхме да вдигнем и се чудим дали не е от игра...

# 1 008
# 1 009
  • В страната на бурите
И аз съм със слушалки от Роден край Simple Smile - в неделя регистрирах бележката. А майка е с книга от Крина от предишното теглене.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 07:16 от Wonder woman

# 1 010
Снощи голям майтап - обажда се една много мила жена към 20ч, и се представя, че е от Загорка АД. Аз - пълен шах и мат - вкъщи никой не пие Загорка и не се купува. Първо си помислих, че е от онези ретро тениски играта, обаче тя за някаква престилка ми говори?!? И като стигнахме до касовата бележка, аз чистосърдечно си казах, че не мога да потвърдя дали я пазя( а дори не ми е ясно какви продукти са на нея). Както и да е - издиктува ми номера и я помолих да ми върне обаждане след 15мин. Намерих я най-отдолу, от юли месец, стекче Хайнекен за играта на Лидл с барбекютата. Защо чак сега са се присетили, идея нямам. Та печеля престилка и щипка за барбекю Simple Smile

# 1 011
Някой да има информация Била да са изтеглили томболата за играта, която беше до 09.10.

# 1 012
  • Пловдив
билла трябваше да теглят до 18.10, но няма обявени печеливши.
Чакам, че аз съм с доста регистрации. Билла ми е квартален магазин, там се пазарува почти всеки ден.

# 1 013
Била ме съмнява, че много ментрят с тези игри. Никой не се похвали поне с един продукт, камо ли с 20 лева.
Не е логично да влизат от една игра в друга, никой не е толкова щедър.

# 1 014
От миналата им игра имам скир, който ми се падна от първата бележка. С втората бележка нямах късмет. Иначе е много некоректно, че не обявявават печеливши за големите награди.
На новата им игра не съм сигурна, че схващам правилата. Laughing

# 1 015
  • Пловдив
От миналата им игра имам скир, който ми се падна от първата бележка. С втората бележка нямах късмет. Иначе е много некоректно, че не обявявават печеливши за големите награди.
На новата им игра не съм сигурна, че схващам правилата. Laughing

Пазаруваш, маркираш билла карта и ти казват дали печелиш или не. Ако печелиш, плащаш 1 лв. за покупката.
Цигари, алкохол и другите изброени си ги плащаш, не ги "лови" наградата. Ако сметката ти е 110 лв и спечелиш, ще платиш 11 лв. т.е. сумата над 100 лв. + 1 лв.

Фантастико, Метро, Лидъл и Кауфланд постоянно имат някакви игри, защо и в Билла да няма...

# 1 016
  • Samokov
Все още звънят от Киндер. С абонамент за сторител съм.

# 1 017
  • у нас
КК са махнали играта с бутилката. Оставили са, само 2 игри. Ех, много харесвах да въртя бутилката.

# 1 018
Някой разбра ли истинския срок на валидност на ваучера за Озон от Кока Кола? На мен не ми отговарят...

# 1 019
dundi, благодаря за разяснението Simple Smile

Окончателно вече няма от къде да си печеля диаманти в приложението на КК. Междудругото къде им пишете за изтекли кодове? Изписва ми expired code на код от нова бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт