Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 269
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 990
И аз имам пропуснато обаждане от 02/4664000, не мога да върна обаждане.
Някой знае ли на кого е?

# 991
Получих съобщение от KITKAT, че печеля ваучер за гориво.Търся си бележката, но не е откривам, мал шанс.Дано друг се похвали.
Много награди днес, да са ви честити на всички Blush
Къде получихте съобщение?

# 992
В приложението на КК ми излезе известие на 23.10 да очаквам глово награди.

# 993
  • Сливен
В приложението на КК ми излезе известие на 23.10 да очаквам глово награди.

И на мен така, тъкмо сега.

# 994
Мираж качиха късметлиите. МНого искам такъв куфар, но ще се надяам на късмет другата седмица.

# 995
Току що Sms, че печеля слушалки от Роден край и Фантастико.

# 996
  • Б
Днес получих обаждане че печеля  хлебопекарна от Нестле. Момичето каза даже на телефона -фурна за хляб, та малко се почудих в първия момент. За Глово наградите на Кока Кола и аз получих съобщение на телефона.

# 997
Печеля слушалки от Роден край! ❤️ Ще зарадвам тийнейджъра. 😁

# 998
Лелеее одобрили са ми снимката, тези панделки не ги обичам, със зор ги изядох и майонеза не помага за преглъщане 😁😃😁
Пакета го разделих на 4, да готвят и систъра и колежките 😃😃😃
Не пИчеля на сладки времена, взех за последно трето участие, че ще стана 100 кила 😁
На роден край и мираж не играя, искам още солени игри - на Лактима например 🍀 В тази на маята също се включих 🍀🎁🍀

# 999
Няма ме в Сладки Времена и мен, ама здраве да е. Изядохме халвичките, локумите, може и да не се пробвам повече, че дебелариума е страшен Satisfied

И на мен са ми одобрили снимката на Май Дей.
Скрит текст:
Никак не ми се получи визуално с домашните ми панделки, ама с манатарки, винце, сметана и от мен добавка две скилидки чесън стана супер вкусна пастата. Манатарката е ключова и променя вкуса. След снимката си ръснахме и малко грана падано, Чудно!

# 1 000
[/Шоколади,локум -никъде ме няма.Но ме изненадаха приятно от ДМ тест за четка за зъби.

# 1 001
На май дей първата рецепта има ли срок, до който може да участваме?

# 1 002
  • Пловдив
Някой има ли контакт на организатор на играта на Филаделфия, вече три седмици не кават печеливши..
Писах им ето на този мейл и ми отговориха почти веднага, въпреки че минаваше 8 вечерта

# 1 003
И аз останах приятно изненадана от ДМ.

# 1 004
На май дей първата рецепта има ли срок, до който може да участваме?
Пише, че всяка сряда ще отключват нова рецепта, но дали ще може да се участва за предходните седмици - нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт