Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 264
  • 1 450
  •   2
Отговори
# 1 095
Пристигна наградата ми от играта "Експертната грижа "   

# 1 096
И аз реших да се пробвам за Гловото, целнах го😆

# 1 097
# 1 098
Тази седмица никой не се похвали от Крина, гледам че са изтеглили едва 4-5 човека, а от предната седмица няколкото повтарящи се имена.Аз съм две участия и нищо, но викам поне други да се похвалят.

# 1 099
В КК пуснаха нови награди и игри 😊

# 1 100
В играта със захар Пасифлора има 2 качени имена,дано не следват скоростта на Крина:)

# 1 101
  • у нас
Игра на Хайнц от 01.11

https://heinz-promo.bg/oficialni-pravila/

# 1 102
От играта на Лукойл и Фитнес

# 1 103
На Кауфланд е.
Скрит текст:
     3.4. Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт (имейл
адрес или номер на мобилен телефон, с който са се регистрирали за Kaufland Card) до
10 (десет) работни дни след изтеглянето на печелившите лица, посредством външен
партньор на Организатора – „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, ЕИК 131468795,
чрез телефонно обаждане (от телефонен номер + 02 4340844) или по имейл (от имейл
mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg), в качеството му на Обработващ лични данни по
смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните
данни.     

Имам 2 пропуснати от този номер на Кауфланд и не мога да върна обаждане. Какво бихте ме посъветвали да направя?

# 1 104
  • Washington,USA
На Кауфланд е.
Скрит текст:
     3.4. Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт (имейл
адрес или номер на мобилен телефон, с който са се регистрирали за Kaufland Card) до
чрез телефонно обаждане (от телефонен номер + 02 4340844) или по имейл (от имейл
mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg), в качеството му на Обработващ лични данни по
смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните
данни.     

Имам 2 пропуснати от този номер на Кауфланд и не мога да върна обаждане. Какво бихте ме посъветвали да направя?

Пише на мейла?

# 1 105
Аз получих имейл от кауфланд,че печеля

# 1 106

Чашите от zewa

# 1 107
На Кауфланд е.
Скрит текст:
данни.     

Аз звънях, но не се свързвам с никого, а върви някакво автоматично съобщение, че ще се свържат с мен.
 Ще видим дали ще звъннат пак.

# 1 108
Вярно, то сигурно са човек и половина за три длъжности, но на теория и по три минути да говорят с печеливш, до сега да са ги отметнали три пъти тези  1000 печеливши, а те трета седмица се мотат.

# 1 109
  • Бургас
Най-накрая нещо...
Печеля от форумната игра на Колгейт!
От месеци такава суша,че чак не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт