Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 296
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Сф
Аз също не целнах отстъпка от глово, а малката поръчва. Ако някой му е излишен, на лс може да ме зарадва. Simple Smile Мога да дам 2 кода на кк, имам 2 капачки.

# 1 081
На Калиакра не мога да им хвана спатиите. Кога теглят, кога обявяват, то Щастливи моменти. Загубих се в общите им условия. Не си спомням някой от форума да се е похвалил с награда от тях.
Майка ми спечели тиган и си го получи още миналата седмица май,но още не я виждам в списъка им с печеливши та не знам кога обявяват Grinning То така или иначе ,ако не ви изпише ,че сте потенциален победител при регистрацията на бележката май няма какво да чакате от там,тъй като е моментна награда.

# 1 082
Ох, готварските книги и на мен са ми слабост, но късмет - не искат да идват при мен…

# 1 083
То е трудно да се ориентира човек в тези странни правила, но май фритюрникът е седмична награда.

# 1 084
Звъняха ми от Киндер с награда Таблет съм. Най-после се включиха Zte ще изпратят наградата до най-близкия офис на Спиди. Защо си писахме личните адреси не знам, вместо да искат офис удобен за нас!?

# 1 085
Здравейте, от Фереро отказаха да регистрират касовата ми бележка без да уточнят защо. Има ли и на друг отказани бележки?

# 1 086
Здравейте, от Фереро отказаха да регистрират касовата ми бележка без да уточнят защо. Има ли и на друг отказани бележки?
На мен , защото при опит да я изпратя ме изхвърляше от профила ш така без да искам я качих три пъти ( разбира се приеха само едно от участията )
И аз съм с тиган от Калиакра и си го получих вече.

# 1 087
# 1 088
Честито на спечелилите 🍀

# 1 089
На либрес предстои и още една игра, която вероятно ще е за всички магазини, с награда ваучер за wooden spoon.

# 1 090
Значи ще се затрупам с превръзки ....Blush и в Дм ще се включа ,и козметиката харесвам ....
Имам един крем СОС от предишна игра , тинейджърите вкъщи само с него си мажат пъпките ...

# 1 091
Браво на Либрес, полезни награди. Да вземат пример от тях. Ще се запася за година напред. От КК и аз съм без успех

# 1 092
+359 2 434 0844
Този номер на кой е?
Вчера писахте за подобен на Фереро, ама този е друг..

# 1 093
  • оттам, откъдето започва България
На Кауфланд е.
Скрит текст:
     3.4. Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт (имейл
адрес или номер на мобилен телефон, с който са се регистрирали за Kaufland Card) до
10 (десет) работни дни след изтеглянето на печелившите лица, посредством външен
партньор на Организатора – „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, ЕИК 131468795,
чрез телефонно обаждане (от телефонен номер + 02 4340844) или по имейл (от имейл
mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg), в качеството му на Обработващ лични данни по
смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните
данни.     

# 1 094
Аз също не целнах отстъпка от глово, а малката поръчва. Ако някой му е излишен, на лс може да ме зарадва. Simple Smile Мога да дам 2 кода на кк, имам 2 капачки.
Имаш лс. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт