Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 204
  • 1 450
  •   2
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Ваучерите от 7дейс с какъв срок на абонамент са?

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:45 от dannyny

# 166
Ариел/Ленор и Лидл не трябваше ли да са изтеглили?Сякаш никой не се похвали.

# 167
Скрит текст:
https://www.kinder.com/de/de/xp/weihnachtssocken/?sc_src=email_3 … il&utm_source=CEP

Нашия киндер не ми звъни, но германския ми пишат редовно Simple Smile
Защо не качват печеливши, а първо звънят? Аз на Нутела и Киндер регистрирах и мама, а тя докато си чуе телефона ще е мъкааааа Simple Smile
От вчера и аз съм с раница и ваучер на Ная, мислех, че съм им в черния списък, но съм била предвидена за последния тираж Simple Smile Simple Smile

Ако се пробвам с бележка от България, дали бих могла да спечеля? А и дали биха ми изпратили наградата до България?
Едва ли, аз съм пробвала с чужбински в наши игри и вече в правилата пише, че не може. Simple Smile

И аз чакам обаждане или мейл от Проктър Simple Smile Simple Smile

# 168
  • Сф
Ваучерите от 7дейс с какъв срок на абонамент са?
Ако питаш за уча се -12 месеца от датата на активация.

# 169
Само на мен ли ми прави впечатление в игрите на кока кола все Милка и Тодор ми се набиват на очи.Във всяка игра обират големите награди.Повече няма да се включвам

# 170
  • Велико Търново
Леле, хора, каква съдба? Кока - кола са изтеглили победителя за колата и наградата не е била потърсена. Днес са обявили резервата. Това ако не се казва карък за някой заблуден ....

# 171
Леле, хора, каква съдба? Кока - кола са изтеглили победителя за колата и наградата не е била потърсена. Днес са обявили резервата. Това ако не се казва карък за някой заблуден ....

Здравейте, а къде пише коя е резерва та

# 172
Печеля ваучер за Сторител от Киндер. Предпочитах таблета, но пак ще влезе в употреба, добре, че не е за Уча се, ние сме попревтасали с мъжа ми, за да учим.

И сега най-интересното, понеже нали съм си карък, много не следя вече игрите и не играя, но пък в неделя си чистих портфейла и си викам я да погледна бележките и случайно си намерих тази, печелившата. Чета Киндер и си викам "ее, сега ако е над 5лв ще е супер" и тя 5.90 Joy

# 173
  • Велико Търново

Здравейте, а къде пише коя е резерва та
Където обявяват печелившите.

# 174
  • София
Някой успя ли да регистрира в Крина 🙄

# 175
  • In The Middle Of Nowhere
Аз успях само на лаптопа. На телефон не стана..

# 176
Аз регистрирах успешно в крина сутринта - от компютър.

# 177
  • Пловдив

регистрирах още първия ден от телефона

# 178
Европът носят инструментите от Каменица.

# 179
Ако е Петя от форума да реагира бързо, за да ме повози Simple Smile

Публикувано на: 03.10.2024

Следвайки официалните правила на играта на Coca‑Cola „Отговори на въпрос и участвай за лек автомобил“ и сроковете за потвърждение от страна на изтегления печеливш, голямата награда, лек автомобил Fiat 500e La Prima 3+1, ще бъде предоставена на следващия изтеглен в присъствието на нотариус късметлия.

Coca‑Cola ще се свърже с него по мейл, който ще бъде обявен и публично (инициал на име и последните 3 (три) символа от юзърнейма и домейн на имейл адреса на печелившия участник) на интернет страниците на организатора: www.coca-cola.bg, https://bg.coca-colahellenic.com/, както и в мобилно приложение COCA-COLA APP.

Победителят има срок от десет календарни дни да предостави нa организатора на играта нужната информация, съгласно официалните правила. В случай че печелившият не предостави необходимата информация и/или не се свърже с организатора, то организаторът е в правото си да се свърже със следващия изтеглен като резерва.

Изтегленият като първа резерва нов печеливш е:

·       *етя   с имейл ************704@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт