Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 232
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 150

Хайде и аз в новата тема, току-що с първата бележка😍

# 151
https://www.kinder.com/de/de/xp/weihnachtssocken/?sc_src=email_3 … il&utm_source=CEP

Нашия киндер не ми звъни, но германския ми пишат редовно Simple Smile
Защо не качват печеливши, а първо звънят? Аз на Нутела и Киндер регистрирах и мама, а тя докато си чуе телефона ще е мъкааааа Simple Smile
От вчера и аз съм с раница и ваучер на Ная, мислех, че съм им в черния списък, но съм била предвидена за последния тираж Simple Smile Simple Smile

Ако се пробвам с бележка от България, дали бих могла да спечеля? А и дали биха ми изпратили наградата до България?

# 152
# 153
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От тази сутрин и аз съм с продуктов пакет на Своге!Детето ще е доволно.
Това Всеки спечелил Моментна награда не влиза в тегленето за Голяма награда.
значи ли, че спечелил моментата награда не може да спечели голямата?С тази бележка е ясно, но имам друга регистрирана непечеливша и се чудя дали има шанс.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 07:42 от Захарчето

# 154
От тази сутрин и аз съм с продуктов пакет на Своге!Детето ще е доволно.
Това Всеки спечелил Моментна награда не влиза в тегленето за Голяма награда.
значи ли, че спечелил моментата награда не може да спечели голямата?С тази бележка е ясно, но имам друга регистрирана непечеливша и се чудя дали има шанс.
Според мен ще се участва с непечелившата бележка

# 155
И аз им писах, по принцип пращат на имел, когато печелиш, а аз нямам

И аз нямам е-мейл. Прочетох условията подробно тази сутрин.

Добро утро! Продължавам да се забавлявам с Лидл и "наградата" от анкетата за септември и все се сещам за Ицето Стоичков, " самтаймс уин, самтаимс.."

1. Писах на Лидл, че името ми е сред печелившите. Отговориха ми, че телефоните номера били грешни и ще се поправят.
2. Поправиха ги уж, ама срещу моето име не стои моя номер. Освен това, ако печелиш се праща ѝ е-майл, а аз нямам такъв.
3. Писах им пак, за да разбера пИчеля ли или не пИчеря ...Simple Smile Ако не пИчеля да поздравя поне адашката Стоичкова заради печалбата ..Simple Smile

# 156
  • София
Но пък Альонушка с двойната фамилия не са сменили
Все пак дори  и да пише различни 2 телефона, 2 мейла и 2 адреса
домашен и служебен адрес за получаване
личната карта е една и ЕГН-то е едно
Според техните правила 1 човек може да спечели 1 награда веднъж на 3 месеца

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 14:43 от lite16

# 157
И аз им писах, по принцип пращат на имел, когато печелиш, а аз нямам

И аз нямам е-мейл. Прочетох условията подробно тази сутрин.

Добро утро! Продължавам да се забавлявам с Лидл и "наградата" от анкетата за септември и все се сещам за Ицето Стоичков, " самтаймс уин, самтаимс.."

1. Писах на Лидл, че името ми е сред печелившите. Отговориха ми, че телефоните номера били грешни и ще се поправят.
2. Поправиха ги уж, ама срещу моето име не стои моя номер. Освен това, ако печелиш се праща ѝ е-майл, а аз нямам такъв.

3. Писах им пак, за да разбера пИчеля ли или не пИчеря ...Simple Smile Ако не пИчеля да поздравя поне адашката Стоичкова заради печалбата ..Simple Smile

Аз получих имейл вчера, че печеля, след като им писах им, че срещу моето име има друг тел . № и след това видях, че са коригирали номера ми и имам имейл за данни

# 158
Колко ПА Стоичкови с еднакво първо име да са попълнили анкетата? Satisfied
Аз така преди време "спечелих" от Лидл едно нищо. Две имена като моите (ама айде, моето фамилно не е особено като Стоичкова), че и половината ни телефон еднакъв. Другите цифри бяха скрити. Е, не бях аз. Адашката от същия град беше, дето сме с еднакви имена Smiley

# 159
Някой дали откри магазин със скреч карти за Cappy и Fuzetea?

# 160
Колко ПА Стоичкови с еднакво първо име да са попълнили анкетата? Satisfied
Аз така преди време "спечелих" от Лидл едно нищо. Две имена като моите (ама айде, моето фамилно не е особено като Стоичкова), че и половината ни телефон еднакъв. Другите цифри бяха скрити. Е, не бях аз. Адашката от същия град беше, дето сме с еднакви имена Smiley

Моят трилър надявам се приключи с това, че ми отговориха бързо тази сутрин да ми поискат адрес. Май пИчеля. Simple Smile))
Много ги харесвам Лидл иначе, но сега доста се позабавлявах с тях.

Пожелавам успех на всички и ще следя дали някой ще се похвали със снимка за получените очила и шапка от Хайнекен и Кауфланд, че аз получих обаждане на 8 август, ама ги чакам уж до 45 работни дни след обаждането, което като гледам как върви...другото лято ще е Simple Smile)

Лек ден!

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:17 от svet77

# 161
  • Sofia
Привет, много време не съм играла никъде🥺от грижи и работа няма време😁как сте с игрите, не съм и чела.... Попадна ми Калиакра 2 литра взех игра имало с тигани на Звездев, ако някой играе може ли да ми каже как се определя нов победител за малките награди, прочетох в условията за щастливия час ама кога е как е, не ми стана много ясно, че и от два дни все не е дошъл явно щастливия час😆определен предварително 😉

# 162
  • Сливен
Който е играл-нека си провери пощата.

# 163
  • оттам, откъдето започва България
svet77, от 8 август до момента днес е 38-ия работен ден, така че до 45 дни има още да чакаш. Smirk

# 164

Общи условия

Активация на акаунт