Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 544
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 285
  • In The Middle Of Nowhere
Не мога да регистрирам бележка в Крина, при вас как е

Ако не ти се получава на телефон, пробвай на компютър, при мен така стана

# 286
На мен ми се случва това, тагвам една приятелка и веднага получавам предупреждение,че ще ми закрият профила, после въвеждам данни -имейл и телефонен номер и ми го връщат и спрях да я тагвам, и нямам този проблем засега. Много сбъркано стана с игрите в Инстаграм според мен...
Аз влизам с питаме, но свързано с Инстаграм - от скоро тагвам 2 потребител ки, с едната се следваме от скоро, а другата с години се знаем /приятелка ми е от детството/. Когато тагвам всяка една от тях, било поотделно или в случай, където едно от условията е "2ма души" в коментар, ми излиза това предупреждение за "ограничение", но Инстаграм всъщност не ме "ограничава". И само на тези определени хора, става така... 🤔 На някой случайно да му се е случвало.

От Кк да вземат да пуснат пак игрите с "джипката", "лимоните", "пицата" и другата с падащите плодове, че без тях няма как да се правят много много диаманти, а пък и ми намаляха 😁. Иначе миналата година, за 1 месец, всеки ден играене на определеният лимит и Максимума диаманти, се правеха около 30 000 диаманта на ден. Сега с бебето, не остава много време да играя и да видя, пак толкова ли се получаваха.. 🤔

# 287
И на мен ми се случва с определени хора. Или е нещо в името им, защото понякога ми пише, че "се опитвам да набера последователи,тагвайки определен човек", другият вариант ми е.. просто са са ни ограничили тези хора,щото сме дОсадни. 🤣

# 288
  • София
И при мен се случва това също само с едно момиче. Не знам на какъв принцип е и тя играе и ме тагва, но аз спрях, защото единият път получих бан за няколко дни и не ми се рискува повече. То не стига, че спряха да ме теглят, ами и акаунта да си загубя.

# 289
Сигурна съм, че мен въпросния профил не ме е ограничил на 100%, явно е нещо друго. Но какво...

# 290
  • Сливен
Значи не съм само аз.. Едното момиче от скоро започна да играе и друг път съм я тагвала, но сега при 2ят или 3ят таг и ми излезе съобщението.И с доста от вас, с които се следваме във Инстаграм, в началото пак така ставаше, затова бях писала, че ще тагвам различни хора, в различни игри.

Niya- - при мен се получи, точно заради тага на едно от двете момичета,за 3 дни.

# 291
Мен вчера ме предупреди след като писах коментар под публикация, но преди да го довърша съм го изпратила. Изтрих го и написах нов и при опит да публикувам получих предупреждение и не го публикува.
То щото съм се утрепала да коментирам. Все по-рядко играя 😁 и тагвам по веднъж на игра.
Тъй де. Да има шанс за мошениците.

# 292
  • Пловдив
https://www.burlextravel.bg/tombola#tombola_form/index една игра и от мен. Голяма суша иначе , никакви награди само случайно видях че печеля билети за много готин спектакъл от ИГ,бяха ме тагнали ,но защо не съм получила известие не знам.

# 293
  • София
Сикрет, при мен се случвало преди и с хора с празни акаунти, затова и казвам на момичета тук, ако ми пишат за тагване, че бих връщала, ако имат няколко снимки, без значение дали присъстват на тях. Да изглеждат истински акаунтите. Тагвам само две приятелки с празни акаунти, но с тях се следваме от години и няма проблем.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 18:03 от Niya-

# 294
И при мен се случва, когато тагвам определени хора. Ще използвам момента, ако някой иска да се отбелязваме да пише 🙂

# 295
Здравейте, някой случайно да има код от Yettel  за Fashion days от 15 %.

# 296
Не мога да регистрирам бележка в Крина, при вас как е

Ако не ти се получава на телефон, пробвай на компютър, при мен така стана
Пробвах и през компютър, не иска, утре ще се пробвам пак.

# 297
Здравейте, печеля ваучер 100лв. от Кауфланд. Имаше игра да активирам 3 купона, маркираш Кауфланд карт и активираш купон за играта. Обадиха ми се.
Здравейте!
Може ли да кажете от кой номер ви звъннаха. Благодаря ви предварително за вниманието!

# 298
  • Варна
Tanichkaa , пращам ти лично

# 299
Който не гледа ,че наградите на Момент са моментни.. не печели Grinning Току що регистрирах бележка и вика ''опитай пак'' .. ,а има хора в печелившите ,доста,с по 2 награди поне. Късметлии Grinning
Днес се записах в играта на Билла..и нищо,досега 4 бележки,ще чакам томболата,но там не се надявам .
Записах се с Коколино в игра,надявам се поне на продуктов пакет Rolling Eyes
И също в играта на олио Калиакра,ама там в правилата четох ,че трябва да се нацели някакъв томболно избран ''щастлив час'',та да не се надявам и там май.
Но така или иначе ми трябваха олио и омекотител,та не ме е толкова яд Grinning
Как печелите не знам,аз бях зарязала игрите за доста време.

Общи условия

Активация на акаунт