Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 552
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 315
Някой има ли код за 15% за Фешън дейс? 🥰

КОД за -10%: (2083-0051-1973-8767) , валиден до 31.10.24

КОД за -20% при два продукта в количката за над 120лв., САМО в мобилното приложение: (Toni20) , валиден до утре 07.10.24

# 316
Аз влизам с питаме, но свързано с Инстаграм - от скоро тагвам 2 потребител ки, с едната се следваме от скоро, а другата с години се знаем /приятелка ми е от детството/. Когато тагвам всяка една от тях, било поотделно или в случай, където едно от условията е "2ма души" в коментар, ми излиза това предупреждение за "ограничение", но Инстаграм всъщност не ме "ограничава". И само на тези определени хора, става така... 🤔 На някой случайно да му се е случвало.

От Кк да вземат да пуснат пак игрите с "джипката", "лимоните", "пицата" и другата с падащите плодове, че без тях няма как да се правят много много диаманти, а пък и ми намаляха 😁. Иначе миналата година, за 1 месец, всеки ден играене на определеният лимит и Максимума диаманти, се правеха около 30 000 диаманта на ден. Сега с бебето, не остава много време да играя и да видя, пак толкова ли се получаваха.. 🤔

И на мен ми се случва понякога, но забелязах при мен кога се случва. Като съм писала по-дълъг коментар в свободен текст за отговор на въпрос, дори без тагване. Дори, когато отбелязвам, но не определен човек (или поне не съм забелязала, дали е на един и същ Grinning ). А тъпото е, че само веднъж ми излезе да докладвам, че са сгрешили, че не се опитвам да набирам лайкове. А другите пъти пише само, че имам предупреждение.... А също забелязах, че са ми пращали предупреждение, когато играя в много игри подред за деня на веднъж. Алгоритъма го отчита за спам, дори да не е такъв.

# 317
От Хайнекен звъняха сега за данни за доставка от играта в Кауфланд от месец юни-юли.

# 318
# 319
  • Сливен
Разглеждам игрите в Инстаграм и в една какво виждат очите ми 👀👀👀 - 50 тага, от един профил 🤣🤣🤣. И то направени със разлика 1-2 минути... 😆😆😆

# 320
Разглеждам игрите в Инстаграм и в една какво виждат очите ми 👀👀👀 - 50 тага, от един профил 🤣🤣🤣. И то направени със разлика 1-2 минути... 😆😆😆
.... всички сме равни, ама друг път. Аз съм си редовно наказана в ъгъла и толкова коментари правя общо за седмица някъде.

# 321
В петък регистрирах бележка за Фереро. Три дни си седи чакаща одобрение. Има ли някой с одобрена бележка и колко време отне това?

# 322
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моята беше одобрена за няма и час.

# 323
В петък регистрирах бележка за Фереро. Три дни си седи чакаща одобрение. Има ли някой с одобрена бележка и колко време отне това?
    И при мен е така чакам си .

# 324
Някой има ли код за 15% за Фешън дейс? 🥰

Аз имам, да пратя ли на лични ?

# 325
Имам въпрос към спечелилите 20лв ваучер от Лидъл.След като потвърдихте в контактната форма получихте ли някакъв имеил,и какъв.Чудя се дали потвърдих на правилното място.
3:0 за Своге , и многоооо на 0 за кока кола -моментните награди не са моето.

да, получих този отговор
Здравейте,
Вашият имейл е препратен за обработка към компетентния отдел.
Ще получите обратна връзка възможно най-скоро.
За да отговорим на Вашето запитване, ние обработваме личните Ви данни.
Повече информация за на данни и Вашите законови права
може да намерите на страницата ни в интернет на адрес:
https://www.lidl.bg/lichni-danni
С пожелание за успешен ден!

# 326
Тези от вас, които са пропуснали да вдигнат на Нутела, като мен..получихте ли второ обаждане? На мен повече не се обадиха. Confused

# 327
Тези от вас, които са пропуснали да вдигнат на Нутела, като мен..получихте ли второ обаждане? На мен повече не се обадиха. Confused

Да, след 2 дена.

# 328
Чакам и аз още, но предполагам, че днес ще звъннат.

# 329
Бисквити Мираж и Kaufland - от днес - https://prestigepromo.bg/EnjoyMirage/ 🎁

Скрит текст:
В страницата на "Активни игри" във ФБ се докладват "постовете" и ФБ ги премахва. Изписа ми ,че причината да се премахне поста, е че се представя съвсем друго нещо от изображението качено за играта 🙄🙄🙄
Това е много неприятно и съм сигурен , че някой нарочно докладва. Ако това продължи ще се наложи да се спре да се качва в тази страница , защото няма смисъл да си отделяш от времето да качваш игри и накрая някой да докладва нещата и ФБ веднага да ги премахва.

Общи условия

Активация на акаунт