Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 853
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 75
Късметлийски да ни е новият месец! Не успявам да се регистрирам във Ферерото. Дава ми грешка. А в играта за трезора на Старопрамен не ми разреши да се регистрирам с имената ми на български. Искаше валидно написани имена и аз ги написах на английски. Такова нещо за първи път ми се случва.

# 76
Искам игри с прахосмукачки, ютии, фраери, тенджери.

# 77
  • София
Игра за Айфон с пъзел и регистрация:
https://projectyouththegame.bg/?utm_source=Facebook&utm_medium=C … 2fOKrM9rf1wNhD6gw
Днес съм с награда от радио Енерджи и Солис,както и от Орео в ИГ,късметлийски ми почна месецът.Дойде и награда от радио Витоша-кутия за храна и йога постелка-детето намаза.

# 78
Късметлийски да ни е новият месец! Не успявам да се регистрирам във Ферерото. Дава ми грешка. А в играта за трезора на Старопрамен не ми разреши да се регистрирам с имената ми на български. Искаше валидно написани имена и аз ги написах на английски. Такова нещо за първи път ми се случва.
За колко време го направи? Да знам дали да се мъча изобщо😆

# 79
И на мен ми стана интересно колелото на Старопрамен за колко успявате? За сега най-доброто ми време беше 8 секунди.

# 80
За колко време го направи? Да знам дали да се мъча изобщо😆
Не е за казване…. 19 секунди

# 81
  • Русе
Изтеглена съм като резерва на Лидъл и Always, печеля масажор за лице, интересен подарък, ще се пробва.

# 82
# 83
Много е странно наистина, сума време се взирах  докато се усетя какво "иска"...
Не знам и дали бих се занимавала да си подобрявам времето, нали пише че колкото пъти искаш можеш да пробваш. Няма да седна да вложа много време в това, а със сигурност ще има и хора които ще го направят, та при това положение май няма смисъл.

Между другото, само на мен ли ми прави впечатление че от Толк панела се скъсват да пращат анкети които при отваряне една голяма част не ми дава да попълвам, а ми извежда съобщение че не била подходяща за мен? Нещо много са си омотали алгоритмите явно, нали уж базирано на профила ми трябва да ги подбира? И после точно тоя същият профил не бил подходящ...

# 84
  • София, Дружба 2
Влизам да благодаря на Захарчето и Станимир и на всички, които споделят в темата! 🌺
Фантастико и играта им бек то скул много ме разочароваха за пореден път, като си спестиха почти половина печеливши....... 77 от 100........
В Старопрамен се отказах да пробвам отново, като не ми искат името, да си гледат работата. 😉
Късметлийски месец на всички! 🍀

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 08:35 от Picky

# 85
Имам пропуснато обаждане от +359 2 808 2009. Някой знае ли на кой е този номер?

# 86
  • оттам, откъдето започва България
natka, и при мен се случва същото с толк панела.

# 87
# 88

Добро утро и честит нов месец. Пожелавам ви да е пълен с награди. Да се похваля. От вчера съм с пазарско комбо от Кока Кола. Някой  може ли да ме светне каква беше тази награда.

# 89
И аз току що спечелих тениска от КК, може би от 12-15 път. Добре, че на работа се пие много кола. Това е първата ми награда от КК, а играя от повече от 2 години и вече започнах съвсем да се отчайвам и да не им вярвам.
Някой, който вече е получил тениската, може ли да каже как са размерите - ако поръчам размер L, дали си отговаря и ще стане на младеж, който носи L?

Общи условия

Активация на акаунт