Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 330
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 960
И аз сухи ще ползвам. Ще я спретна рецептата днес, пък ще видим дали ще мине одобрение.
Че и фарфале си разточих. Забравих да си купя от града, а у село нЕма 😁

# 961
И аз искам да питам за играта на MyDay дали на някой са му одобрили снимка с печурки? Или някаква идея от къде мога да намеря манатарки?

Моята я одобриха - с печурки; иначе манатарки има замразени в лидл/метро..

# 962
От Кикоман получих имейл, че съм печеливша във второ теглене.

# 963
И моята е одобрена с печурки

# 964
Току що ми звъннаха от Kinder. Била съм резерва - ваучер Уча се. За пръв път и на мен ми се случва да спечеля, каквото не ми трябва, чак не можах и да се зарадвам. Какво да се прави - късмет.

# 965
  • Сливен
Наградата от Кк - очаквах да са оранжеви, а те са черни 🤔. Но по-хубаво че са черни и са много хубави, заслужават си 1ят код.

# 966
Честито, и аз играя за чорапите, ама като са черни първо се сетих за затворника от кукерската ни група 😁😉😁 сежа ще играя още 🍀
На Сладките времена бях изгубила едната от трите ми бележки и им писах - може с дубликат. Но този дубликат е различен, защото е от системата на Фантастико.
И днес пазарувах в Кауфланд - нови каси за самообслужване и се чудя как става, като искам 3 КБ например? Как си делите маркираните неща, като пише освободете кантара?

# 967
  • София
Честито за наградите. При мен е суша. За тоя абонамент за Уча се пробвах във всички игри, в които беше награда, че детето е 7ми клас и му помага, но уви.

# 968
  • Пловдив
Boby_֎_֎_֎, освобождаваш кантара, като си махнеш продуктите от него и си ги сложиш в количката.

# 969
  • Там...
Звъннаха ми от Нутела току-що, печеля хлебопекарна Heart

# 970
  • София
Как си делите маркираните неща, като пише освободете кантара?
Слагам ги в торба, а торбата - в изпразнения край на количката.

Аз пък се чудя дали на касите на самообслужване може да се вади дубликат? Simple Smile

# 971
Сладки времена качиха,дано някой се открие Simple Smile

# 972
Звъннаха ми от Нутела току-що, печеля хлебопекарна Heart
   Аз също съм с хлебопекарна изненадаха ме приятно и неочаквано .

# 973
Лесафр България
2h  ·
С есента идват уютните моменти, а ароматът на прясно изпечен хляб събира цялото семейството около трапезата!🍞🥰
Сега имаш възможността да уловиш тази магия с нашето специално есенно предизвикателство и да спечелиш една от 3-те мини фурни, идеални за твоите кулинарни творения.👌
Как да участваш:
👉Увери се, че следваш Фейсбук страницата на Лесафр България.
👉Сподели в коментар под поста снимка на последното печиво, което приготви или рецептата за него.
👉Тагни приятел, с който обичаш да готвиш.
Играта продължава до 04.11.2024г.
Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени в нашия профил във Фейсбук.
Успех на всички участници!🍀
Пълните условия на играта можеш да видиш тук: https://www.canva.com/design/DAGT7Yjpms8/KU3guVVt6HOBdZhQWK2r8g/ … m_source=editor#1

# 974
Как си делите маркираните неща, като пише освободете кантара?
Слагам ги в торба, а торбата - в изпразнения край на количката.

Аз пък се чудя дали на касите на самообслужване може да се вади дубликат? Simple Smile

Може да се вади дубликат, да. Трябва да извикате служител да ви изкара.

Общи условия

Активация на акаунт