Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 347
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 945
Да, в правилата е описано, че се възстановява само един артикул.
Вие като сте купили 2 бр, за втория брой нищо няма да върнат.

# 946
Имам купон за -10% за Била до днес. Ако някои го иска да пише на л.с.

# 947
# 948
# 949
Може ли да помогнете....не ми приема парола на Фереро Роше и не мога да се регистрирам. Къде бъркам??

# 950
Може ли да помогнете....не ми приема парола на Фереро Роше и не мога да се регистрирам. Къде бъркам??
Паролата трябва да е с малка и голяма буква, число и специален символ, например - Name12345@

# 951
Какво стана със снимките, които не приеха в играта с Cremio на MyDay? Приеха ли ги в крайна сметка? Утре мисля да правя рецептата, а не откривам никъде манатарки. Grinning Възможно ли е да не приемат бележките ако рецептата е с друг вид гъби? Чак пък толкова ли да са прецизни? Rolling Eyes
Утре последно ще проверя в Била, в Кауфланд и Лидл има 2 вида печурки, кладница, но манатарки не.

# 952
Относно My Day, ами то и "тяхната рецепта" не е с манатарки, а с печурки, ама нали... Smiley Съчинения по снимка.

Скрит текст:

# 953
Уф, поръчах си онлайн от Лили, защото нямаме наблизо, и в кутията беше нечия друга бележка... а имах неща за игри, които не искам да взимам втори път, защото не ми трябват толкова много от тях (Golden rose е едното, не се гримирам често и едва покрих минималните изисквания с нещо, което ползвам). Сега ще ми пратят дигитална бележка, сигурно дубликат, защото оригинала е някъде си и ако евентуално спечеля, няма да ми я признаят... Мрън

# 954
Някой знае ли дали в Лили имат от скреч картите на Голден Роуз? Миналата година имаше, но сега не видях изобщо играта да е рекламирана в дрогерията.

# 955
Ето я снимката на рецептата от третата седмица на My Day, как па успяха да чукнат  яйца отгоре 🤣, сигурно не си плащат и за снимките.
https://www.flagman.bg/article/295849

# 956
  • у нас
Уау, Дани, впечатляващо време. Браво!

# 957
И аз искам да питам за играта на MyDay дали на някой са му одобрили снимка с печурки? Или някаква идея от къде мога да намеря манатарки?

# 958
  • Пловдив
И аз искам да питам за играта на MyDay дали на някой са му одобрили снимка с печурки? Или някаква идея от къде мога да намеря манатарки?
Направих рецептата още първия ден с печурки и ми беше одобрена почти веднага.

# 959
Какво стана със снимките, които не приеха в играта с Cremio на MyDay? Приеха ли ги в крайна сметка? Утре мисля да правя рецептата, а не откривам никъде манатарки. Grinning Възможно ли е да не приемат бележките ако рецептата е с друг вид гъби? Чак пък толкова ли да са прецизни? Rolling Eyes
Утре последно ще проверя в Била, в Кауфланд и Лидл има 2 вида печурки, кладница, но манатарки не.
Здравейте, можете да вземете супи манатарки и да ги накиснете за 1 час. В големите вериги има, аз взимам от ФФ. Не смятам да правя рецепти, ползвам ги по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт