Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 122
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 90
Има ли други, които нямат обаждане от Хайникен за шапките и очилата?
Може ли някой да ми даде номера, от който звънят?
И аз още нямам обаждане.

# 91
Аз искам да питам понеже спечелих телефон от P&G от Метро, свързаха се с мен от ДНК Глобъл Груп за изготвяне на декларация за данък. Някой знае ли колко време отнема, преди да пратят наградата. Мерси.

# 92
Dove са качили печелившите. Аз съм капо....

# 93
И на мен ми стана интересно колелото на Старопрамен за колко успявате? За сега най-доброто ми време беше 8 секунди.
Рекордът ми е 5,04. Лошото е, че не могат да се видят другите участници, а са от 4 страни

# 94
Ех, колко много исках телефон ... МРЪН!

# 95
  • Пловдив
Dove са качили печелившите. Аз съм капо....
И аз също...

# 96
Здравейте, някой печеливш от играта на OREO успя ли да се свърже с тях, от вчера звъня и никой не вдига на този тел номер 0890477775 . Много е досадно и изнервящо да звъниш и никой да не отговаря

# 97
  • ЛОВЕЧ
Здравейте, някой печеливш от играта на OREO успя ли да се свърже с тях, от вчера звъня и никой не вдига на този тел номер 0890477775 . Много е досадно и изнервящо да звъниш и никой да не отговаря

Коя е играта на Орео?

# 98
И на мен ми стана интересно колелото на Старопрамен за колко успявате? За сега най-доброто ми време беше 8 секунди.
Рекордът ми е 5,04. Лошото е, че не могат да се видят другите участници, а са от 4 страни
Не вярвам някой да се е справил по-добре, аз едва успях за почти половин минута

# 99
  • ЛОВЕЧ
Не вярвам някой да се е справил по-добре, аз едва успях за почти половин минута

Аз съм с 11 секунди

# 100
МРЪН! МРЪН! МРЪН!
С 6 участия за телефон и аз съм капо. Даже нямам и ваучер за ФД.

# 101

Коя е играта на Орео?

В ИГ беше  "Повече ............. По-вкусно OREO. Познай коя е липсващата дума и можеш да спечелиш новото OREO."
Скрит текст:

# 102
# 103
  • София
Zwetanelia, аз също не се свързвам,а днес ми затварят.Писах на Орео в ИГ.

# 104
  • Сливен
Имам ваучер - 10лв за Емаг, ако някой го иска, но четете внимателно какви са условията.

Общи условия

Активация на акаунт