Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 425
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Петъчните награди в КК
Само това!?🤔
За тез тениски,престилки и тем подобни глупости не си правя труда да играя!
Това е излагация!
Трябва да дават сериозни награди,като грила,тигани,тенджери,и от там нагоре!
До кога ще продължат да ни замазват очите с рекламните си материали,като награди!??? 😡

# 916
Киндер влизат в черния ми списък! То явно и аз съм в техния 🤣
Ще се включа в готварската игра, харесва ми като замисъл, пък и обичам да готвя и да хапвам.
Някой активира ли ваучера на Емека и трудно ли става? Майка отлага тази “задача” и се притеснява че няма да се справи.

# 917
Най-накрая да счупя каръка и аз 😃

# 918
# 919
На мен ми звъняха следобед от Киндер, с ваучер съм! Казаха, че по-късно ще публикуват списъка!

От кой номер звънят?

# 920
Гледам че днес доста сме качили клипа, сега колко ще чакаме, ще ни кажат ли дали участваме 😃😁 или направо, че печелим 🍀😃🍀

# 921
  • sofia
Код на about you има ли някой?

# 922
  • Елхово
На мен ми звъняха следобед от Киндер, с ваучер съм! Казаха, че по-късно ще публикуват списъка!

От кой номер звънят?
0895/571127

# 923

Пристигна ми наградата от форумната игра на zag zodiak. Впечатлиха ме доста и беше много прилежно и красиво опаковано.

# 924
  • София
Днес ми звъняха от Хайнекен за престилката и щипка . Малка награда, но от сърце.

# 925
  • София

И моята награда от форумната игра на Заг получих рано днес. Исках да благодаря и в нарочната тема, но е заключена, както и да оставя отзив за водещия продукт от нея, а именно аромат сходен с Tom Ford - Ebene Fume.
Началото е много агресивно и остро с избухващи подправки, но за щастие това отминава за около 5 минути на моята кожа.
Остават да доминират черен пипер и кожа - онази същата като в Tuscan Leather. Леко се прибират, но доминират тези аромати, а отдолу някъде ниско има смоли и дърво, но нямам опит да определя какви.
Ароматът е много интензивен, предвид съвсем малкото количество което пръснах на китката си. Не е пример за мой любим аромат, защото му липсва сладост. Всъщност такава няма въобще, което прави ароматът специфичен и много интересен. Но бих го носил с удоволствие понякога предвид обстоятелствата. Дързък е, заявяващ, категоричен, подчиняващ, властващ, удрящ по нещо и казващ Край!

Ползвам Заг, както и други български производители от десетилетия. Смятам че имат качествени продукти, отговарящи на цената си без да са налага да плащам излишно за име. И съвсем не на последно място, с тези покупки подкрепяме българската икономика.

Бъдете здрави, носете парфюмът който ви радва и успех на всички! 😊

# 926
Здравейте, за играта с Philadelphia когато касовия бон е от Кауфланд кой номер регистрирате ? Унп горе централно или долу в ляво символите ?
Благодаря предварително .

# 927
Аз регистрирам десетразрядния номер преди датата, в края на КБ.

# 928
Имаше игра на Нивеа Мен, има ли някой линк?

# 929
  • София
Искам да благодаря на denyil, която подари на внучето ми сладкото агънце на Пуфис.

Много мил жест! Hug

Общи условия

Активация на акаунт