Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 228
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 110
Имам 4 капачки от Кока Кола, но при регистрирането им ми изписва "Невалиден формат на код". Купувани са скоро от един и същ магазин. Някой има ли представа какъв е проблемът?

# 1 111
  • София
Бях си запазила един giveaway в Инстаграм за една бежова жилетка/палто, мисля, че трябваше тегленето да е на 27-28.10. Дали някой е попадал на него, исках да купя такава за роднина, но не ми излиза, няма ми я и в saved.

# 1 112
# 1 113
  • София
Кока-Кола са пуснали нови игри в приложението. Една от тях е с джипа. Да знаете, че версията е онази, която не дава повече от 500 точки и ако ги преминеш, не дава нищо. Яд ме е, защото загубих доста време, взех всички тикви, после и разни духове и паяци, но получих 0 точки. Sad

# 1 114
  • София
В играта със захар Пасифлора има 2 качени имена,дано не следват скоростта на Крина:)
Днес все още са по едно име за чаша и за захарница.

# 1 115
Аз получих имейл от кауфланд,че печеля
Бихте ли споделили от кога е имейлът и подател, че при мен много писма отиват в спам.. ....Disappointed

# 1 116
  • Велико Търново
В приложението на Кока кола всички точки са ми занулени. Някой има ли подобен проблем?

# 1 117
В приложението на Кока кола всички точки са ми занулени. Някой има ли подобен проблем?

И при мен е така

# 1 118

От предпоследното теглене!

# 1 119
  • оттам, откъдето започва България
билла трябваше да теглят до 18.10, но няма обявени печеливши.
Чакам, че аз съм с доста регистрации. Билла ми е квартален магазин, там се пазарува почти всеки ден.

Току-що във фейсбук в профила на Билла прочетох отговор на този въпрос:
Скрит текст:
  Здравейте! Благодарим за интереса! Кампанията изпълнява общите условия и печелившите са изтеглени в упоменатия в тях срок. В момента тече процес по контакт с тях и тяхната верификация, както е по регламент. След като той приключи, ще ги публикуваме на сайта ни www.billa.bg.    

# 1 120
Днес успях да си взема тонколонката от ЗТЕ и една награда от радиото.

# 1 121
Не помня дали е споделяна, днес видях реклама в Била- Старопрамен за над 4.99лв- награди: почивка и таблет
Скрит текст:

# 1 122
Изключително подвеждаща игра! Заслужават никой да не се включи, дори в самият сайт е направено подвеждащо, чак когато скролнеш надолу всъщност виждаш, че за таблет са нужни 2 бележки всяка на стойност 4.99, а за голямата награда 6 бележки, всяка по 4.99. Anguished
Аз така се подведох  да взема за една бележка.

# 1 123
Съжалявам!  Споделих това, което видях.
Правилата винаги трябва да се четат преди покупки...

# 1 124
  • София

И при мен е така
Друг път случвало ли се е? Дали ще ги възстановят? И моите липсват. Sad

Не знам дали е споделяна:

Цитат
Jägermeister имаме изненада за теб!

От днес 21.10  до 11.11.2024г. стартира нашата игра с Kaufland, от която може да спечелиш:

🦌 Одеяло Jägermeister
🦌 Комплект метални шот чаши в кожен калъф
🦌 Екскурзия за ДВАМА в родната държава на Jägermeister, а именно - Германия, Берлин

Как ли?
❄️ Посети удобен за теб магазин на Kaufland
❄️ Купи продукт на Jägermeister за минимум 22 лв.
❄️ Регистрирай касовата бележка на https://jagermeister.promo/kaufland
❄️ иии готово! Автоматично участваш за някоя от MEISTER наградите ни!

Какво по-хубаво от леденостуден шот и ТОП подаръци за теб? Wink

Е какво чакаш, само трябва да регистрираш касовата си бележка на https://jagermeister.promo/kaufland и ставаш MEISTER! 😎

Общи условия

Активация на акаунт