Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 722
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 425
  • у нас
Предполагам, че това е фирмата, която беше нашумялата с почивките за Тенерифе.

# 1 426
Къде мога да предупредя, че се вихрят? В КЗП?
То не е нарушение предлагането им, ама така обработват хората ...

# 1 427
Няма толкова подла компания като Глово, но те не знаят, колко съм упорита за глупости😀

Реших да си взема нещо от магазин и да ползвам техните нищожни 6  лева, брей, аз съм пред магазина, то ме локализира и ме праща .....на ма***та си, в обект на същия магазин в съвсем друг квартал 😀
Тейкауей са доста по-коректни в това отношение.

Как може да се пазарува от магазин чрез Глово без доставка?

# 1 428
В момента няма безплатна доставка.
През няколко седмици пускат кампания БД над 12 лв.

# 1 429
Аз съм с Прайм акаунт в Глово и се предполага да се възползвам от БД, но за съжаление забелязвам всеки ресторант е с различна политика относно доставките. Като цяло никак не съм доволна от приложението на Глово и Прайм услугата не си заслужава.
На кока-кола употребих ваучера за смешните 6 лева, та тези 6 лева всъщност ми покриха сос, доставката и приборите за еднократна употреба. Страшна изгода Joy

# 1 430
На мен пък Прайм акаунта ми излиза изгодно, защото пазарувам от Била и Кауфланд веднъж в седмицата, като сложа и някое хапване от ресторант, ми се струва добра оферта да не плащам доставки. Използвах за магазин 6-те лева от кк

# 1 431
Подарявам ваучер за глово от кк

# 1 432
  • Варна
Здравейте, на фереро от 22 септември, получихте ли си наградите. До колко време ги изпрщат?

# 1 433
Пасифлора са започнали да качват, амаа явно работното време е свършило 🤣

# 1 434
Аз съм с кресло. Едната бележка ми е от Кауфланд,а другата е от обикновен магазин. Обикновената бележка снимах до локумите.
Получихте ли креслото? Ако да, толкова ли е сладурско както на снимката? Толкова много го искам, повече от телевизора. А вкъщи колко локуми и халвички се събраха Laughing И не ме теглят за нито една от наградите. И аз продължавам да купувам.

# 1 435
Здравейте,
току що ми се обади една госпожа, че съм участвала в някакво проучване на тема нещо от сорта "семейна почивка". Действително учасвах ,  но не  помня и кога е било. Каза ми, че моята анкетна карта била избрана и имаме семейна покана да участваме в теглене на наградите в неделя в определен хотел.
Нещо се осъмних, че това са презентации на продукти и туристически аксесоари, където те обработват да участваш в наддаване и т.н. . Взеха да се ровя в интернет и попаднах на такива теми още от 2012 год.....
На някой случвало ли му се е ? И за какво иде реч?

Канят по няколко семейства. Презентация на почивки в Тенерифе. Уж на промоционални цени. Продължителност 2,5 часа. Настояват да се вземе решение веднага. Изгубено време.

# 1 436
https://prestigepromo.bg/Christmas2024/
Една игра от 01.11.2024г.Незнам дали е споделяна Simple Smile

# 1 437
https://prestigepromo.bg/Christmas2024/
Една игра от 01.11.2024г.Незнам дали е споделяна Simple Smile
И забележете чл. 5.13 от правилата на играта,  верификация на касовите бележки в НАП! Браво на такива организатори! Рисувачите полека лека ще отпадат..

# 1 438
  • София
И още една нова игра на Престиж от 01.11.2024 г. - само за Фантастико:
https://prestigepromo.bg/FantasticoBDay2024/

# 1 439
Честит празник! Има ли код за намаление на книги днес?

Общи условия

Активация на акаунт