Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 563
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
Видях аз, че са намалени нещата в Синсей, днес ще ги преслушам, както и КиК. Онзи ден имаше летни неща по 0,49 лв. Та купих няколко рокли и тениски, които намерих в 134 размер.

# 646
  • Бургас
Оказа се, че кампанията не е за HPV, а за безплатен преглед с цитонамазка, за които така или иначе си бях взела направление, ама кой да чете като хората. Дано не съм подвела някого. Има още два дни, така че тук може да погледнете за лекар във вашия град https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/skrinin … k-jeni-2024#where

# 647
  • София
selleste, аз правя на всеки две години такъв тест при гинеколог. Сега мисля да се възползвам от това предложение, разгледай, ако искаш.
https://cibalab.com/wp/25_years_more/

# 648
И не забравяйте, че октомври е месецът за борба с рак на гърдата. Записвайте се, ако не сте минавали на профилактични тази година. Гинеколог и ехография на гърди минах, остава ми ендокринолог да посетя.

Сави, всичко да е наред вече и бързо възстановяване!

Онлайн ли поръчвате от синсей?
Нямам мерак за никакви украси аз, ама то и детето ми порасна, та сигурно е заради това.
До утре да е пушка Синеочка!
Деси, хубаво да си прекарате!

# 649
Аз поръчвам и онлайн, но преди няколко месеца откриха физически магазин, та на място ще ида. Дано е останало нещо.

# 650
  • София
Подсетихте ме да купя някакви бонбони и сладки. Ако утре звъннат хлапета, да им дам. Не звънят всяка година, ама все пак да съм подготвена. За Хелоуин нямам никаква украса. Бих си взела нещо дребно - някоя Баба Яга или нещо от сорта. Утре ако ходим до магазина ще поогледам.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:27 от Muffin...

# 651
  • Бургас
Аз ходя във физическия магазин. Обичам да блея по магазините.
От Лидъл ,ММ,купи някакви желирани бонбони под формата на паяк. Той и малката се изтрепаха да ги хапват.

# 652
Привет, Деси! Скролвах и четях и най- отдолу вече ме чакаше оферта за Хот Спрингс. Wink

# 653
И ние разглеждаме къде да отидем на Спа за 2 дена през ноември, мисля да звъннем в Hot springs.

Бъни, това предложение звучи интересно, жалко, че нямаме Цибалаб при нас. И аз трябва да отметна профилактичен гинекологичен преглед, няма да казвам колко време го отлагам.

Украса не съм купувала за Хелоуин, малката още не е сетила да иска 😃. Досега не са минавали деца през вкъщи, иначе би било интересно.

Ени, да ѝ се размине на Синеочка и да има чуден рожден ден 😊!

# 654
  • Бургас
Мерси, Бъни!

За другата седмица имам и час за ехография на млечните жлези. Миналата седмица отметнах зъболекар, стига ми толкова профилактика.

# 655
  • Germany
И аз стискам палци Синеочка да е пушка до утре!
Пуснах си контролни изследвания да си видя вит.Д и чернодробните и единият чернодробен ензим пак ми е леко повишен и се вкарах във филм...Вит. Д също не ми е супер, въпреки големите дози, които пия, но е най-доброто, което съм виждала при мен. Ще трябва да ида до личният другата седмица.

# 656
  • Бургас
Мони, дано няма нищо тревожно!

За втори път в рамките на седмица ми изгарят билети за театър. В петък Марто, днес Вики с висока Т. Аман!

# 657
  • Бургас
Моята щерка днес беше на кино с една приятелка. Гледали са Гунди, беше много впечатлена. Баща и сега я прибра от плуване и се обади на едната си баба да и разкаже,на дядо си. Сестра и ,седи, слуша я и вика :" оф,сега две седмици ще говори за тоя филм" .После тайно ме пита дали ще я заведа и нея да го гледа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 658
  • някъде ... тук ...
И ние сме се засилили за Гунди, но ще е др. седмица най-вероятно. За тази не останаха билети за след работа. Малкият син се върна много впечатлен.
Утре пътуваме за Турция до понеделник. Малко пазар, малко забележителности и море. Надявам се на хубаво време.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 19:41 от ЕлиТ

# 659
  • Варна
И аз искам да видя този филм.
Поканих милото, той не ще, искал да си спомня за Гунди от едно време.
С ддруга компания ще ходя, или сама.
Сави, да се възстановиш бързо!

Общи условия

Активация на акаунт