Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 591
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за идеята, Мей Мей, но по нашите ширини такива подаръци не се приети. Simple Smile
Роди, аз не ги давам всеки път тези пари. Специално този път в тази сума бяха включени освен подстригване и оформяна, терапия с Olaplex, боядисване и глосинг. Терапиите ги правя два пъти годишно при смяна на сезоните за да подхраня косата, а само глосинга беше 80 евро, иначе си го правя вкъщи от няколко месеца на доста по ниска-цена, сега за първи път се оставих в ръцете на фризьор и то най-вече от любопитство какъв ще е резултата.
Марѝ, чак на мен ми тръгнаха лигите.

# 136
Ем, бих подарила фотосесия за новородени ( имай в предвид, че трябва да са заснели бебето преди да е навършило 40 дни- поне такива бяха изискванията в САЩ).
И сребърна лъжичка като намигване. Или началото на някаква колекция ( напр специални сребърни и златни монети, като трябва да я попълвате всяка година). аз например имам такава за внуците на съпруга ми, Калин има такава от баба си, а от нас има колекция от Уйските ( всяка година се увеличава броя им).

# 137
Ем, подкрепям за бебешката фотосесия и сребърната лъжичка.
Новинка, мъчно ми е като те чета. Дано скоро здравословните проблеми са зад гърба ти и ти да ни се похвалиш.

# 138
  • Бургас
Новинка,бързо да отшумяват болежките ти!

# 139
Ем, бих подарила фотосесия за новородени ( имай в предвид, че трябва да са заснели бебето преди да е навършило 40 дни- поне такива бяха изискванията в САЩ).
20-я. Тогава бебетата са най-гъвкави и най-сънливи. Учудвам се, че американките се съгласяват да сгъват толкова големи бебета. Тези, които аз следя, работят с по-малки модели.

# 140
  • при моите деца .....
Привет!
Мари, тази година ще се проведе "измерване на равнището на уменията по приподни науки" на ученеците от 9 клас в цяла България, задачи от типа PISA.
Роди, в единствения разяснителен мейл пише "изследването ще се осъществи в дигитална среда на две различни платформи"... само толкова..... МОНските акаунти ще "ресетнат" на 11.10....
Изследването е на 14.10 в 8 ч.
Отпаднало ми е...
Личният каза вирус...
Искаше да ме остави вкъщи, но предвид проверката на уменията по природни науки.... няма да се приеме добре...
В четвъртък пак ще отида да ме преслуша.
Изписа ми Девирал, продължавам геломиртол и спрей за гърло....
И достатъчно течности....
Мисля да приготвям дрехи за утре и да лягам.
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 06:25 от * Боби *

# 141
  • София
novinka, от сърце ти желая да нямаш никаква нужда от доктори вече!
Емели, три деца под 5… купи на бебето клетка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
  • при моите деца .....
Добро утро!
Новинка, присъединявам се към пожеланиета на Бъни - да нямаш скоро нужда ат лекяри, всички болежки да са минали.
Вече седя с първото кафе....
Днес ми е натоварен ден!

# 143
Добро утро!
Новинка, връщах се да те прочета, че ми се губят постове. Пожелавам много здраве на теб и семейството ти.
Хубав ден, момичета!

# 144
  • Бургас
Добро утро, момичета!

Да имате хубав, топъл и весел ден!🙏

# 145
  • Бургас
Добро утро!

Боби, успех с нелеката задача, с която си се нагърбила!

Новинка, от сърце пожелавам скоро здравословните ядове да са минало!

Оставих учениците и чакам за масаж, после ще засядам пред компютъра.

Предстоят ми профилактични прегледи, та да ви кажа, че октомври по програма на МЗ има безплатна скринингова кампания за рак на маточната шийка.
https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/skrining-rak-jeni-2024

Слънчев да е денят ви!

# 146
Добро утро!

Минах да пия кафе с тати и докато отворят институциите и продължавам събирането на бележцици...

Новинка, пожелавам ти всички здравословни проблеми да се разрешат!

# 147
  • София
Добро утро!

Сега седнах да пия кафе. Това да свършва, онова да свърша.. Надявам се на хубаво време и днес.
Новина, дано здравословните ти проблеми останат в миналото! Бързо възстановяване!

Хубав и слънчев ден!

# 148
  • Germany
Добро утро!
Новинка, и аз се присъединявам към пожеланията за добро здраве и на теб и на всички около теб!
И аз да помрънкам. След само един ден на работа и пак ме боли кръста... Не дигам тежко и не се натоварвам много, но се навеждам доста и явно това активира болката. От другата седмица съм на гимнастика и се надявам да има положителен ефект. Времето при нас е ужасно. Дъжд, дъжд и пак дъжд. И така ще бъде 3 дни. И като си помисля, че ще е така до май и ми идва да се гръмна...
Ем, сподели каква грижа за косата правиш вкъщи, моля. Боядисвам се редовно и косата ми е много суха. Пробвах с разни маски, но няма особен ефект...
Хубав ден на всички!

# 149
  • Бургас
Масажистката ей сега ме нахока да започвам спешно гимнастика, защото не само че не съм се изправила, ами и още съм се изкривила.

Общи условия

Активация на акаунт