Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 577
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде ... тук ...
Скоро не сме ходили на театър, трябва да се поправим. На Вражалец му се чудех преди време. Роди, ще се възползвам от препоръката!
Ние се върнахме от кратко бягство на море, пак. Починах си, и се наспах. Нещо ме нападна в петък. В събота бях като парцал, но пък и беше мрачно. Обаче днес беше прекрасен слънчев ден, идеален за плаж и къпане. Хич не ми се тръгваше...

# 121
  • Варна
Але, стягай го този кръст, мисля те!
Утре последен ден в Нидерландия. Ще разцъкваме из Бреда.
Единият ден бяхме в Хага, лежах на плажа на Северно море, разкошно време. Целият град беше там май.
В Лайден на трети улучихме празника на града. Уж да видим унито на девойката, пък то чак  кралските особи видяхме, имаше грандиозен парад.
В Харлем посетих е най-стария музей
Днес пък в Амстердам посетихме националния морски музей. Препоръчвам.
В Амстердам усетихме много пъти миризмата на марихуаната. Даже сладолед с марихуана предлагат. Нищо не опитахме.

# 122
  • София
Добро утро!
Браво, Стейси! Радвам ви се на програмата!Ако ни почерпиш и по някое фото и ние да разгледаме през твоите очи. Grinning
С тази миризма и ние бяхме така в Германия сега последно. Нали е легална вече. За тях алкохола бил по-вреден от тревата.
Днес за мен ще е последен напън за стария месец и предавам документите вече в ръцете на счетоводителката.

# 123
  • при моите деца .....
Добро утро!
Стейси, и аз се нареждам за снимки....
Очаква ме натоварена седмица... следващата предстои измерване на уменията на учениците по природни науки от 9 клас, та ще "подготвям" учениците.... особено онези, които трудно четат и пишат 😒. Трябва и технически да ги подготвим да влизат в платформите, а те все още не са ни известни и на нас....
Та.... мила родна образователна картинка....
В петък ще "рисетнат" монските акаунти на учениците.... а в понеделник в 8 е изпита....
Но .... каквото, такова....
Кашлям, мисля да посетя личния.
Все ме е страх от влошаване, а кашлям дълбоко...
Хубав ден!

# 124
  • Бургас
Добро утро и от мен!
И аз се нареждам за снимки от Нидерландия!
Харесвам Скандинавието.
Хубав ден!🍀

# 125
  • София
Боби, с кои платформи ще работите?

# 126
Добро утро!

Правих малко йога аз, защото вече не се трае тоя кръст. Поне лекарствата действат и ме отпусна вчера, да си бутна къщата.  Даже наготвих 😁

Любимият ми докара най-накрая колата и довечера връщам служебната. Да е жив и здрав шефът, че ми я даде, защото 3 месеца не знам какво щях да правя.

Тази седмица ще ми е вълнуваща. Остава и да ми мине сополът...

Спокоен ден, банда!

# 127
  • София
Добро утро!

Днес планът е основно почивка. Вчера чистих и изпрах една камара пране. Днес по-лежерно. Ще направя нещо за ядене и това ще е.

Успешна седмица!

# 128
  • Бургас
Добро утро!

Але, Боби, да ви минават бързо болежките!
Боби, вземай мерки!

Стейси, така хубаво го описа, ама забрави някоя и друга снимчица Wink

Хубав слънчев ден се очертава тук, отивам на разходка до Морската.

Спокойна и спорна нова седмица!

# 129
Добро утро!
Стейси, как е щерката? И аз се нареждам за снимки.
Боби, какво е това измерване и защо? Не си спомням момчето миналата година, когато беше 9 клас да го е правил.
Аз не съм се наспала и не мрънкам, а директно ви се оплаквам.
Хубав ден!

# 130
Стейси, много хубаво пътешествие сте си спретнали. Нидерландия има страхотни музеи.
Карз, нещо се бъркаш. Нидерландия и Скандинавието нямат нищо общо.
Али, честита нова стара кола, хайде този път дълго да ти служи без проблеми.

Одраха ме с 285 евро при фризьора, поседях си там над 5 часа, но пък резултатът е трепач. Много съм доволна.
По-малко от 2 месеца останаха до раждането на племенниче номер 6, а не мога да измисля какъв подарък да вземем. Разбрахме, че ще е момиче, но те покрай Тео и Леа си имат абсолютно всичко необходимо за едно бебе и колкото и да мисля не мога да измисля подарък, питахме ги директно, ама и там греда от нищо нямат нужда. Освен да им обещаем по-често да взимаме децата, че с 3 деца под 5 години вкъщи няма да им е лесно. Grin Та ако имате идеи за подарък не се свенете да споделите.

# 131
Аз подарявам злато на бебетата.Има малки инвестиционни плочки.

# 132
Момичета, много ви се радвам, екскурзии, почивки, представления...аз само по доктори ходя. Днес след работа отидох до личната, ами то манифестация отвън, а вътре в чакалнята да не говорим. Много пациенти е взела и е мисия невъзможна да се стигне до нея. Замислям се за смяна, но откъде да знам на какво ще попадна. А в интерес на истината рядко опирам до нея, ползвам допълнителното здравно. Но си има лимит.

# 133
  • София
Новинка, какво стана с изследванията?
Ем, покажи трепача, моля. Аз толкова пари за фризьор бих дали за около 7 години. Relaxed

# 134
ММ е командировка в Нидерланидя и от 2 дни ми говори какви пържени картофки с трюфел и пармезан е ял. Дори снимка ми прати.
Ем, задължително снимка на прическата! За бебешки подарък- нямам никаква идея, но съм сигурна, че ще се справиш по най- добрия начин.

Общи условия

Активация на акаунт