Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 576
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
За Цветница?! Не е ли много рано?

# 106
  • Бургас
Ми трябва да изберем . И понеже повечето ще пишат за Никулден,ние ще им играем контра Simple Smile

# 107
  • Germany
Добро утро!
Още се разсънвам аз. Мъжа ми изведе кучето и си легна пак, а аз пия кафе и ровя из форума. В понеделник съм на обратно на работа, а хич не ми се ходи. За тези 3 седмици ваканция забравих всичко Simple Smile
Има ли някой с новият iPhone? Големият трябва да си купи нов телефон, че неговият отдавна сдава багажа и иска iPhone 16 pro. На мен ми се струва излишно скъп, но аз като цяло не обичам да давам много пари за телефони...
Хубав да ви е уикенда!

# 108
Мони, един приятел го е поръчал, но го бавят от А1. Аз го снабдих с протектор и кейс, но телефон няма още. 😅 Не мога да дам отзив, но съм фенка на ябълките. Поне 3-4 години няма да сменя.
На нас училището ни е буквално отсреща. Ако идва при мен, в офиса, пресича само площада и е тук. Няма главни улици, че още ме е страх да пресича, но аз съм преценила, че може. Обаче като не дават, затварям и отивам.
Тит, радвам се на котката, обаче от както я взехме, нямам нощ без да ме е будила. До сега такова чудо не е било, 3 котки изгледахме. 🤣 Дано привикне все някога. Днес ще ходя да купувам тоалетна, че този съд омаля и само чистя. 😅

# 109
Енъ, около тоалетната и сложи постелки за събиране на камъчета/пясък ( не знам точно как се нарича). Но като излезе животинката и мине през тях, по тях остава всичко, което е било на лапичките и.

# 110
Трябва си й по-голям съд, ако намеря и постелка ще взема. Мерси. Днес обаче се изсипа порой и не успях да ида. Ще пробвам утре.

# 111
  • Бургас
Ние с моят изкукуригал мъж решихме, че трябва да преправяме рафтовете на шкафовете в кухнята. Ходихме до Практикер, вземе си бели ПДЧ-та, нарязахме ги в мазето и досега слагахме нови рафтове. Което звучи много лесно, ама хич не е. Но, сега ми е по-удобно де. Междувременно сготвих една манджа, сега пека кекс, за да може всички да забравят за мен че съществувам утре поне до обяд.

# 112
Добро утро!

Вчера май не се разписах,  ама ми беше много тегав ден. Кръста тотално ме предаде и искарах най-болезнения маникюр през живота си. Ама пък стана много хубав. Поревах малко в кауфланд,  докато напазарувам основното и цял ден лежах. Днес е малко по-добре и мисля, че ще успея да направя малко йога и да позачистя 

Джулиъс рядко изкарва цяла нощ при нас. В някакъв момент го избива на любов и почва да ни гази и да муца. Което е много мило, ама не и в 2 през нощта.  Та ставаме и го занасяме долу. Залъгвам любимия, че още само 6 месеца ще е така 😆

# 113
  • София
Привет!

Аз съм се разчистила от сутринта, но вече спирам. Ще си направя второ кафе и ще се занимавам с Гого. Гледам, че се опитва да грейне слънце. Дано, че да се разходим. Вчера цял ден валя.
Али, много неприятно! Оправяй се бързо!

Хубава неделя!

# 114
И аз не си спомням дали вчера се разписах.
Тук също е слънчево, но духа.
Чистих, прах, друго, трето, сслед малко ще готвя.
Али, свекърва ми много често се опакова с няколко слоя опаковъчно фолио (под бикините, естествено) и много е доволна при такива проблеми. Казва, че не е същото, ако го сравнява с ластичен колан.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 22:35 от mariat

# 115
Джулиъс рядко изкарва цяла нощ при нас. В някакъв момент го избива на любов и почва да ни гази и да муца. Което е много мило, ама не и в 2 през нощта.  Та ставаме и го занасяме долу. Залъгвам любимия, че още само 6 месеца ще е така 😆
Добре, че ти вярва. Мими 12 години беше така. Даже вечер се чувстваше длъжен да ми оближе и подреди косата. Имам една пръскачка с масла за лек сън, колко пъти е отнасял напръскване, заради безмерната си любов.
Днес пълен релакс.

# 116
  • Бургас
За вчера не знам, но днес напълно забравих за темата, голям пропуск.
Все така ми е гадно кафето вкъщи, изчистихме днес машината, изхвърлих останалото кафе от пакета и утре сутрин се надявам да се събудя с чаша горещо кафе. Лошото е, че и навън не винаги ми понася, а без кафе не съм съвсем тавряз.

Трети ден успявам да шляпам боса навън, дано задържи така.

# 117
За пореден път тази година на културно мероприятие ме съпровожда дъжд. Малко ми писна. Но гледахме C'est la magie. Много ни хареса.  Сега съм си сложила маска на лицето и чакам една пералня.

# 118
  • при моите деца .....
Привет!
Али, дано бързо те отпусне кръстът?
Масаж помага ли?
Прибрахме се днес по обяд, рано си тръгнахме, но ММ трябва да тръгва.... вторник трябва да разтоварва в Австрия....
Къщата плаче за чистене, но успях само 2 перални да пусна....
Сега гледам телевизия и ще ставам да гладя дрехи за утре.
Хубава вечер!
Една снимка от Ниш

# 119
  • София
Ние най-накрая след няколко неуспешни опита успяхме да гледаме “Вражалец”.
Прекрасна постановка и чудесна игра. Не бях се забавлявала досега толкова на театър.

Общи условия

Активация на акаунт