Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 565
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
  • при моите деца .....
Лина, и всеки ден след занималнята на нещо....
Английски, волейбол....
Иначе няма да се спрявям....
ММ е на път, аз сама се спрявям....

# 91
  • Бургас
На нищо не ходи. След училището си хваща пътя и си прибира сама. Само в петък я взима баща и,заради раницата. Днес я взе сестра и, че той не успя.

# 92
  • Бургас
Малкия до миналата година (6кл) ходи на занималня. Края на втория срок, почти сам се отписа.
Сега ще си учи у дома.

Навън де чува песента на едно щурче и яко ме унася на сън 😴

# 93
  • Бургас
И аз едва гледам. Късно се прибрах, че бяхме с Лин театралки, натъпках се като невидяла и рязко ми се доспа.

# 94
  • София
Ние допреди малко нямахме нет-2-3 часа. Дори и мобилни данни нямаше. Такава авария не помня никога. Grinning
Добре дошъл да е уикенда. Тук е дъждовно. Само за спане.
Щерката сега пък се разколеба за Испания. Не била сигурна дали й се ходело. Такава добра организация имат. Според мен не е за изпускане.

# 95
Добро утро.
Днес имам.полуден за разкрасяване и почистване, а от обяд сме на рожден ден.
Роди, Малага и региона си заслужават.  Но аз съм пристрастна.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 96
  • Бургас
Добро утро, момичета!

# 97
Роди, аз цял ден вчера имах проблем с мобилните данни. Не знам днес как са, че вкъщи съм на рутера.
При нас си ходят всички на занималня. Молят се госпожите на две деца със соп да ги вземат поне на обяд, че да могат децата да напишат домашните в нормалн среда, но без успех. И щерката се прибираше сама, но тази година нали сме с нова госпожа, та тя не смее да я пусне и ходя да ме види. 😁
Днес съм от 10 и се надявах да поспя, но котето беше на друго мнение. Тича като кон, скача върху мен, мърка ми…

# 98
Ени, това са щастливи моменти. Наслаждавай им се.
Калин е на тенис от 7.20. 7.20 трябваше да е на корта. А се беше приготвил да спи. Уморен е, много му дойде психическия товар тази седмица.
И след като съм станала преди изгрева, вече въртя пералнята, изгладих предходната.
Мислех да отида и до битака, но съм без кола и ще подължавам с чистенето. Поне се вдигна мъглата и ще мога да отскоча до няколко базара, мама каза че тази година разчита за коледните подаръци на мен....та ще търся, нямам идея какво.

# 99
  • при моите деца .....
Добро утро!
Станах малко преди 7, още ми се лежеше, но нали ще пътуваме....
Не съм събирала багаж, въртя перална....
Честит празник на всички учители!

Хубав съботен ден!

# 100
  • София
Добро утро!

Пия кафе и сгъвам прането. Приятели ни дадоха дрешки за Гоги. За по-голямо дете са, но не е проблем. За зимата ще му станат. Та трябва да ги изпера и сортирам. Ако има нещо което да може да носи сега, ще отделя. Работа ме чака. Мислех да идем до къщата, но не знам...

Хубав уикенд!

# 101
Добро утро!

Безбожно ранен час за ставане е, особено за човек прибрал се едва в 4 у дома, но имам час за фризьор и няма как. Настройвам се психически с колко ще олекна и там, приятелка вчера ми каза, че са вдигнали цените и е била неприятно изненадана миналата седмица. Имам нужда от още кофеин.

Хубав уикенд!

# 102
  • София
Привет!
И аз отивам да карам децата сега към София. Един на уроци, друг на кино и разходка. Кой, каквото е заслужил. Grinning
Най-малкото е в 4-ти клас. Тази година при вх в училище забраниха попълване на декларации, за да си тръгват сами децата. Задължително искат възрастен да ги вземе. Някои са на занималня, но други не са и си тръгват по обяд. Супер неудобно е това. Дори да живее в съседния блок- не става детето да си тръгне само.
Ем, да споделиш после колко са те изръсили на фризьора. Може и някоя снимка на резултата да прикачиш. Blush
Ако можех аз да отида вместо щерката в Испания, изобщо не бих се и замислила дори дали искам. Ще имат интензивен курс във филиал на Сервантес. Изобщо не е за пропускане.
И аз съм заделила момчешки дрехи за приятелка. Утре ще се видим да й ги предам.
Вече месец успявам да издържа без сладки изкушения. Само четеш шоколад си позволявам понякога. Снощи такива хубави сладки бях купила за свекърите. Дори не ги опитах. Много е трудно обаче за любители на красотите. Sunglasses

# 103
  • Бургас
Добро утро!

Спах до 09:30 и сега ми е едно лениво. Перални, прахосмукачка, супа топчета и туй ще е. Моят мъж вчера следобед се опита да прокара налудничавата си идея да идем днес до Констанца и да се върнем довечера, но не мина. Колкото и да обичам да пътувам, това си е убийство за ден.

# 104
  • Бургас
Тъкмо едното започне да си прави проектите само и дойде ред на другото. Сега ще правим за Цветница Simple Smile
При нас се прибират сами ,с декларация. Но при нас е различно от София. По -спокойно е, училището ни е през две улици.

Общи условия

Активация на акаунт