Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 560
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Добро утро!

Времето тук е чудесно, хич не ми помага на намеренията за сезонно почистване.

Лято, много полезна снимка, благодаря.

Боби, да минава бързо!

Але, ти как си днес?

# 76
Селесте, остави за пролетта направо. Що да се мъчиш сега, като тогава пак ще се наложи да правиш сезонно почистване.

След абсолютния мързел вчера, днес още в 6:20 бях в залата, направих си убийствена тренировка, сега ще поработя няколко часа вкъщи и уикенда може да започне. Довечера съм на бар с момичетата и мъжете бяха поканени, но един по един отпаднаха. На възраст са вече, всичките са в категория 35+. Grin

# 77
  • Бургас
Ем, то на мен малко ми трябва Simple Smile Ей го, ходих до пазара, помотах се и един час мина. След час пък трябва да тръгвам за Марто, ми то няма закога да подхващам каквото и да е. Joy А искам шкафче по шкафче да преровя и забърша. Ще стане де, бърза работа нямам.
Не се гъбаркай с мъжете, ами им кажи да си се организират по мъжки, може и да им дойде желание.

# 78
  • Бургас
А искам шкафче по шкафче да преровя и забърша.
О,Боже!
Ако средата на октомври съм на кеф ще си сменя моите  дрехите с есенни,ако не съм няма. За другите пък такива упражнения съвсем не правя

# 79

Настинката май я укрепих, обаче ми се схвана кръстът... След малко ще ида да прилегна на дивана на шефа.

# 80
Селесте, Марти не е ли на занималня? Защо до обяд?
Тит, съжалявам. 😓
Синеочка днес се събуди с гърлобол. Още снощи стана в 23 и мрънкаше, та ми беше ясно. Не помни да е ставала де, но спах при нея. Сутринта й предложих да си остане, но изсмука едно хапче за гърло и каза, че й минало. 🤣 На тръни съм дали няма да й стане по-зле и да тичам да я прибирам. Дано я закрепя събота и неделя. Стискайте палци.

# 81
  • Бургас
Привет бандюги!❤️

# 82
  • Бургас
Ени, не, не ходи на занималня, щото аз съм мазохистка Joy Ей сега кара на скейт парка, после ще се приберем, ще хапне, ще си полежи и по някое време ще напише домашните. Кака му не е ходила, реших и на него да спестя още някой и друг час шум и търкане на чина.
Синеочка още днес да е пушка!

# 83
Ясно. Вярно си мазохистка! 🤣
Синеочка ся я видях, че са ги извели на отдих. Супер си изглежда. Само дето е забравила да си облече тениската и се вари с дълъг ръкав. 🤣

# 84
Ени, това с подходящите дрехи за сезона е дъъъълъг процес. Тийнката още не се усеща, че може нещо да съблече/облече ако не ѝ е комфортно. А може вече и за мързел да става въпрос 🙄

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:02 от rire

# 85
И моите деца не са посещавали занималня. Много съм щастлива от този факт.

# 86
Вашите деца явно са си съвестни, пишат си домашните без зор и за това сте щастливи. У дома пишем само по АЕ и е мъкааааа... Откачам до като напише. Laughing Та поради този факт, на занималнята си пише, старае се и всички сме щастливи.
Рир, то не до мързел или недосетливост при нея, просто сутрин е адски студ, в стаята им също. После напича слънце и става жега. За това слагам тениска, но днес е забравила и госпожата е заключила вратата, до като са навън и нямаше как. Като се е качила в 14 часа се е преоблякла. Smile

# 87
  • Бургас
Ени, нищо подобно, сестро. Викчето е мега разсеяна и бавна, от първи клас още си е такава, но понеже съм си вкъщи, сърце не ми даде да я държа цял ден в училище. Марто засега е по-оправен, но има време да ме изненада неприятно и той.

# 88
  • при моите деца .....
Привет!
Митето е на целодневно обучение...
И двете госпожи са много добри.
Те не само домашни, но упражняват, правят диктовки...
Разболявам се.... Вече кашлям....
В понеделник ще отида до личния.... болят ме гърдите.....
Пия Геломиртол, Аферин Синус, но ще взема 2 нурофена....
Пръскам гърлото....
Една приятелка ми препоръча билкова тинктура Бронкофикс, та и това пия.....
Но си сипах чаша вино.....
Петък вечер се отбелязва.....
Утре пътуваме за Ниш, ще отбележим РД на свекървата.
Дано времето е хубаво.
Хубава вечер!

# 89
  • Бургас
И моите ходят на занималня. Пък оцеляха!

Общи условия

Активация на акаунт