Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 504
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Viena
Годжи станал татко на бебе номер 4-Слави.

# 2 281
За пръв път се вглеждам в Бриджит Бардо и не виждам нищо кой знае какво във вида й. Лицето й има селски чар, за мен е грозновата. Цветът на косата й не отива на кожата й. Прическата й също не й отива. Сравнена с Одри Хепбърн е като хубавицата на селото.

Голям си шемет - Брижит Бардо - селски чар 😂

# 2 282
И аз го помня този скеч на Краси Радков 😃 Беше ми много смешно, защото песента е доста веселичка.
На концерт на Любо Киров не бих отишла, не е точно моята музика неговата, но бях на негово участие в пиано бар, така се случи, че имахме повод. Много приятно изненадана останах.
На концерти Любо я представя като "любимата песен на гробарите" 🤣
Ужас, съсипахте ми и тази песен….
Другата съсипана е Губя контрол, когато на Миро. Все си представям пародията на Зуека и Рачков и ме избива на смях.

# 2 283
  • 🌊
За пръв път се вглеждам в Бриджит Бардо и не виждам нищо кой знае какво във вида й. Лицето й има селски чар, за мен е грозновата. Цветът на косата й не отива на кожата й. Прическата й също не й отива. Сравнена с Одри Хепбърн е като хубавицата на селото.
Ще ме оплюят, но и аз се подписвам под това мнение. Прилича на глинен бюст, който скулптор е блъснал и е паднал по лице. Отделно един никакъв мяукащ глас и ужасен характер за всико, което не е животно. Реално е по-натруфена версия на Камила

# 2 284
Може да я кръстим “Бриджитката” както Александра  - “Сашка” и да я убием с красота 🤣

# 2 285
Или Божка, да си звучи по нашенски.

# 2 286
Аха ха ха Брижит Бардо приличала на Камила 😂 не, не мога. Коя Камила? Кралицата ли?

# 2 287
  Извинявам ви се и, моля, не се сърдете за забележката! Брижит Бардо е, не е БриДжит. (Същото се отнася и за жената на Макрон, няма Д в имената им, французойки са. Brigitte. )

# 2 288
  • 🌊
Аха ха ха Брижит Бардо приличала на Камила 😂 не, не мога. Коя Камила? Кралицата ли?
Същата.
И двете имат един селски чар, даже Камила е една идея по-симпатична когато е била приведена във вид. 
Скрит текст:

Брижит (приемам забелжката) ми напомня пекинез, пък нека да умират за нея. За остаряване пък да не говорим. Благодат е да доживееш тези години, но не са били мили към нея

# 2 289
  • Sofia
Годжи станал татко на бебе номер 4-Слави.
Преди 2год.
Скрит текст:

Марa
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 17:38 от Doli

# 2 290
Коя е гробарската песен на Любо?😀

Годжи няма ли внуци? Или си синовете му са по- малко от внуците?

Бардо да равнявате с Камила си е голям смях. Само бабата на Роузи е топ в тази тема. (Къде изчезна Роузи) На всички други им се откриват неподозирани кусури

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:56 от Г-жа Рамацоти

# 2 291
Същата.
И двете имат един селски чар, даже Камила е една идея по-симпатична когато е била приведена във вид.  
Скрит текст:

Брижит (приемам забелжката) ми напомня пекинез, пък нека да умират за нея. За остаряване пък да не говорим. Благодат е да доживееш тези години, но не са били мили към нея

Пекинезът със “селски чар”  който не се харесва на БГ мама! 🤣🤣🤣
Скрит текст:

Камила Паркър - нашата Брижит 🤣

# 2 292
Коя е гробарската песен на Любо?😀

"Има ли цветя на леглото до тебе." Просто визуализирай Simple Smile. Лежи човек и около него - цветя...

# 2 293
Любо прави хубави концерти. За жалост, Графа го изтървах. Ама песента за цветята хич не ми е любима

# 2 294
Ще ме оплюят, но и аз се подписвам под това мнение. Прилича на глинен бюст, който скулптор е блъснал и е паднал по лице. Отделно един никакъв мяукащ глас и ужасен характер за всико, което не е животно. Реално е по-натруфена версия на Камила

Доста добра певица е, пее вярно, с чувство и вдъхновение. Има например песен на Франсоаз Арди, която повече харесвам в изпълнение на Б.Б.

Вярно, че няма благородно излъчване. Но има иконично такова. Във всяко поколение звезди след нея се среща по някой фрагмент или търсене на цялостното излъчване на Б.Б. Виждам я в реклами от 2024 г. В младата Памела Андерсън. Виждам опитите на Сабрина Карпентър да постигне същия чар. И т.н. Друга такава фигура е Джейн Бъркин. Всеки, който се стреми към френския чар, всъщност копира нея.
А Б.Б е над Франция, тя е глобална икона на естествения рус сексапил.

Общи условия

Активация на акаунт