Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 342
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Glasgow
Ако е така нямам думи.

# 2 386
Не се правят постановки на бой. То все едно постановка на шмъркане на кокаин или изнасилване.
Стига конспирации. Физиономията на тоя маймуняк си беше като обичайно да забива крошета.

# 2 387
  • Viena
Ако не е режисирано ще е вън от всички предавания на Иван и Андрей.

# 2 388
Харесвам Кейт Уинслет като актриса и жена, но когато я видя с тези костюмчета... изглежда ужасно. Облечена в рокля е страхотна, а с тези провиснали сака се обезформя.

# 2 389
Не се правят постановки на бой. То все едно постановка на шмъркане на кокаин или изнасилване.
Стига конспирации. Физиономията на тоя маймуняк си беше като обичайно да забива крошета.

Да бе, не се правят. Пълно е с филми, където се правят постановки на бой, та на един шамар ли не могат да направят постановка. Иван има пребогат опит с постановки на скандали, а този пустиняк участва в предавания благодарение на Иван. Нито Спаси щеше да е толкова смел, нито той е толкова гламав, че да направи подобно нещо баш с някой от семейството на Иван. Всичко е за рейтинг, за пари, за слава, като поутихнат нещата, ще видиш, че Иван пак ще пробутва Емил.

# 2 390
Не вярвам да е постановка. Този Каменов е агресивен и трябва да се спре наистина.

# 2 391
На мен ми е по-странно, че вече явно са много достъпни подобни манипулации, защото съм виждала служителки на регистратура в държавна болница с устни, в данъчното, даже продавачка в Кауфланд съм виждала с устни и татуирани вежди.

# 2 392
На мен ми е по-странно, че вече явно са много достъпни подобни манипулации, защото съм виждала служителки на регистратура в държавна болница с устни, в данъчното, даже продавачка в Кауфланд съм виждала с устни и татуирани вежди.
Абсолютно, и около мен 90 процента от жените са я с устни, я с друг филър, вежди задължително. Дори младите ми колежки започват да се боцкат на 21-22 г. Иначе не са в тренда...
Скрит текст:
ПП: И аз съм с правени вежди преди около 2 години и се замислям за лек филър.

# 2 393
Емо Каменов е 100% продукт на Иван и Андрей. И той  си играе ролята на балкански мачо всеки път като го поканят. Даже участва в някакво сръбско реалити, подобно на фермата, където пак се сби с някой и го отстраниха. Това му е ролята просто - влиза за сеир и рейтинг, играе няколко епизода, обижда, удря и си взема хонорара. Доста е зрелищен като образ, приковава вниманието и шокираната публика го обсъжда дни след това. Играл е в няколко реалитита, все тази роля. Очевидно Иван и Андрей искаха да го направят балканска "звезда", може и да стане това - ще псува и пляска в още няколко балкански реалита, тоя образ не е само български - ще бъде сеир навсякъде на Балканите.

# 2 394
Значи може и да е нагласено?

# 2 395
  • Glasgow
Ама дали не преигра или си е уговорен скеч? ако е уговорено просто нямам думи, да оставиш да ти ударят детето за рейтинг и къде е границата? Че то утре ще изнасилят някого за рейтинг

# 2 396
Това лято ми направи впечатление, как в родния ми град, (малък, дълбоко провинциален град, в традиционно много беден край с патриархални разбирания) всяка втора млада жена беше с корекции по лицето, които много се набиваха на очи. Аз лично не бих забелязала дискретни подобрения, но очебийни и гротескни - да.

Плакатът в тийн стаята ми, който докарваше баща ми до бяс, беше Аксел Роуз по бели гащи.

# 2 397
  • Glasgow

Плакатът в тийн стаята ми, който докарваше баща ми до бяс, беше Аксел Роуз по бели гащи.
при мен Кърт Кобейн 🤐и моите писма до него и те на стената "защо ни остави, Кърт, на кого?🙈(нещо както сега като почине някой известен и му пишем на личния си профил във фейсбук). Баща ми хич не си падаше по моите депресивни плакати и писма и ме подпитваше "писа ли му днес на Курт (нарочно Курт го наричаше), предния път отговори ли ти? 🤦🏻‍♀️и аз много се връзвах

# 2 398
На Кюър плакат и аз имах😁, и на Депеш (майка ми припадаше при вида на Мартин Гор)
Ей сега ще се разбере на по колко години сме.

# 2 399
Ама дали не преигра или си е уговорен скеч? ако е уговорено просто нямам думи, да оставиш да ти ударят детето за рейтинг и къде е границата? Че то утре ще изнасилят някого за рейтинг

Спас е пълнолетен, в края на краищата с друго явно не може да изпъкне в това риалити, освен с тази случка

Сещам се, че в много театрални постановки съм виждала как някой от героите удря шамар на друг, и то на всяко представление, та не си мислете, че е кой знае какво усилие и саможертва да направят подобен скеч в риалити.

Общи условия

Активация на акаунт