Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 175
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Гимнастичката е Елвира Краснобаева. Майка ѝ - рускиня, има претенции дъщерята да е пръв избор за всички състезания по ХГ, защото дъщеря ѝ е най-добрата, най-талантливата, най всичко. Не беше на Олимпиадата, майка ѝ не спря да плюе по останалите момичета. Сега ще играе за Армения.
Късмет и успех на Елвира! Манталитетът никога няма да бъде променен.

Кактус, не знам откъде имаш това вдъхновение всяка тема да е интересна и намираш непопулярна информация 🤍

# 31
  • София
Криско с двете деца Амая на 5г. и Даниел на 3г.
Скрит текст:
Симона Загорова ЧРД на 28 г.
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

# 32
Благодаря за новата тема!!! 😍😍😍

Само да кажа (не ми дава да цитирам), че Ричърд Гиър не просто е излизал съд Синди, те бяха женени.

# 33
Благодаря и аз за новата тема.
Елвира е прекрасна гимнастичка и безкрайно много съжалявам, че такъв талант няма да работи за българската школа. Майката твърди, че е поради здравословни причини, но още преди олимпиадата заплашваха, че ще се състезават за друга държава, след като дъщеря и няма да играе в Париж.
Не зная какво повече иска родителката. Елвира е само на 16 години и дебютира при жените едва тази пролет. Стартира добре, спечели многобой в началото на сезона, но на европейското се видя, че не може да овладее напрежението от голямо състезание и допуска грешки. Тя получи повече шансове от която и да е друга дебютантка в нашия национален отбор. Боряна отлежаваше като резерва три години, докато получи шанс за изява, а нейните набори от други държави в това време играеха по състезания и печелеха позиции пред съдиите.

Кампанията срещу Боряна беше неумолима, майката не спря да пише, че Еля е по-добра, има по-добри класирания, че има бронзов медал от европейското, удобно пропускайки факта, че Боряна пък спечели злато на същото това първенство. След олимпиадата смени офанзивата и започна да напада Стилияна, че е ниска, че не може, че Елвира е по-добра от нея.

Колкото и да съжалявам за напускането на талантливо дете като Елвира, два пъти повече се радвам, че такава отрова се маха от нашия отбор. Надявам се нашата федерация поне веднъж да прояви позиция и да спре състезателните права за година, за урок на майката, която вреди не само на чуждите, но и на собственото си дете. Слухът мълви, че вече ще се състезава за Армения, с което май няма да види олимпиада и в Лос Анжелис, тъй като квалификациите са на световното първенство в Баку през 2027, а Армения по политически причини не участва там.
Жалко за детето, за целия труд и болка, които майка му ще пропилее с лека ръка.

Ансамбълът ни, без София Иванова, също се отказва, а съвсем наскоро обявиха, че остават до Лос Анжелис.
Много ми е съмнително това мистериозно отказване, но вероятно никога няма да разберем какво се е случило там.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:43 от Дидичка

# 34
  • София
Благодаря за темата!

Селена
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Миша Бартън
Скрит текст:
Дав Камерън
Скрит текст:
Катрин Нютън
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:

# 35
  • Враца
Брей, а ансанбълът защо така? Имаше още хляб в тях, мисля. Млади, добре се справиха на олимпиадата... Може би разочарованието от загубата на бронза е взело връх, на все пак си мисля, че са обучени за такива ситуации и са устойчиви на тях.

# 36
Селена не ми е особено симпатична, но въпреки изцепките си с тъпи снимки напоследък изглежда добре, овладя теглото, дано и здравословно е добре.

# 37
Коя беше тенисистката, която беше обидена на България и май отиде ДС се състезава за Казахстан? Имаше някаква драма с баща й.
Сесил Каратанчева

# 38
Може ли  линк към профила на мамаша, че искам да прочета какво е писала за нашите момичета.

# 39
Брей, а ансанбълът защо така? Имаше още хляб в тях, мисля. Млади, добре се справиха на олимпиадата... Може би разочарованието от загубата на бронза е взело връх, на все пак си мисля, че са обучени за такива ситуации и са устойчиви на тях.
Те може и да са устойчиви, но Илияна не е. Аз се учудих, че обявиха оставане....

# 40

Според моето лично усещане е някакъв конфликт. Човек не се отказва ей така от нещо, и то дни след като е обявил, че няма да се откаже.

Майката основно се изявява в телеграм и групите за гимнастика във фейсбук от профила на мъжа си, Роман Полев.

Става още по-добре, самата Елвира се е включила да защитава майка си и да обижда потребителките на "злобна" и "проста".

Федерацията ще излезе с коментар едва след управителен съвет.

# 41
  • София
Кая Гербер .....много е слаба.
Скрит текст:
Моли Симс
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 42
Кая колко е мъничка…

# 43
  • Berlin
Кая ли е мъничка? Нормална височина, даже висока може да е.

# 44
  • София
Сигурно ли е това за Елвира?
Някъде мернах заглавие днес, че щяла да играе за България, но може и да има последващо развитие, което не съм прочела все още.

Общи условия

Активация на акаунт