Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 164
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 15
Много интересна тема! Благодаря. Всеки път когато човечеството се самозабрави в гордостта си, господ изпраща сигнал - смирете се.
Обидената гимнастичка - нито е първия скандал, нито пък е от голяма величина. Да е жива и здрава, да отива да се състезава там - за Казхстан, ли, Грузия ли. Пък да жъне успехи. Ще поживеем, ще видим колко е велика.
Жалкото за мен е, че във все повече спортове на всякакви нива нещо не се забелязват български имена.

# 16
Коя беше тенисистката, която беше обидена на България и май отиде ДС се състезава за Казахстан? Имаше някаква драма с баща й.

# 17
  • Варна
Благодаря за новата тема, чудесно поднесена. Повече от век мистерията Титаник владее човечеството и няма да спре. Хората трябва да са по - смирени.
Анджелина руса не е хубава, а за Диди прескачам коментарите.

# 18
  • Glasgow
Благодаря за темата. От филма Титаник най тъжната сцена ми беше, когато музикантите от оркестъра си благодариха за удоволствието да свирят заедно...и продължиха да свирят докрай. Не знам истина ли е или за драматизъм на филма.
Една неузнаваема Преслава, много ме е яд на тази жена, какво се направи
Скрит текст:

# 19
Коя беше тенисистката, която беше обидена на България и май отиде ДС се състезава за Казахстан? Имаше някаква драма с баща й.
Сесил Каратанчева, ама то там беше допинг, пък се оказа бременост, нещата не бяха много ясни.

# 20
Мадона и гадже
Скрит текст:

# 21

Сесил Каратанчева. Игра около 5 години за Казахстан срещу много добро заплащане, каквото със сигурност няма как да получи тук. После се върна, омъжи се за футболист. Има своя тенис академия, в която се обучават предимно деца. През 2022 роди момченце, Матео.
Скандалите около нея ги правеше основно баща и - много семпъл човек с големи амбиции и широк кръг познати. Обикаля като цветарка - спорт, бизнес, политика (беше дори кандидат за кмет на София), но общо взето навсякъде е подставено лице, няма капацитет да направи сам нещо съществено.
Явно с възрастта Сесил се е откъснала от отровното му въздействие, изглежда спокойна и щастлива сега.

# 22
Благодаря за темата, Кактус! Както винаги на ниво!
   Докато изчета и реша да постна нещо, то вече му е минало времето.Една от любимите ми теми тук.
   Дадох палец на поста за гимнастичката, не защото ми харесва историята, а защото ми харесва,че се пише по темата.В Олимпийската следях с интерес пишещите момичета там, от там знам за тази мамаша. Ми айде, да си ходи!
   Боряна е такова слънце! Стиляна също.

# 23
  • Glasgow
То там нямаше ли нещо и с Бойко или бъркам спортистките🙄

# 24
Страхотен първи пост, както винаги!
Поздравления за Кактусче!
Темата за Титаник ще бъде вечна...
За Сесил Каратанчева много се радвам, че вече не е под опеката на баща си и е доволна от живота.

# 25
  • София
За гимнастичката - таткото бил писал, че са намесени семейни проблеми в отказването от България. Интересно, че Раева много лала по всякакви теми, пък нещо мълчи по случая, както и за новият състав на ансамбъла, а те уж щяха да останат до следващата олимпиада.
За Каратанчева имаше слухове за нея и ББ.

# 26
  • На морето!
Благодаря, Кактус!

За тази гимнастичка си спомням, че имаше коментари в Олимпийската тема. Тя всъщност участваше ли някъде? Май не.
Участваше в Световни купи, любимката на Илиана Раева, не пестеше суперлативи за нея, Раева просто обожва Еля, но и детето е талантливо и с огромен потенциал. Не отиде на ОИ, защото Боряна и Стиляна имаха повече успехи и заслужиха своето място в Олимпийския отбор, точно заради това реагира майката. Очакваше нейната дъщеря да е абонирана за всички големи първенства по дифолт, а останалите да са резерви на примата, естествено като типична рускиня си заявява съвсем открито очакванията, които после направи ултиматуми и не спря да обижда и подценява Олимпийският вицешампион.
Сега Елвира ще се състезава за Армения, там няма конкуренция, но няма и щаб като нашия. Илиана Раева мълчи, федерацията също.
Обидената гимнастичка - нито е първия скандал, нито пък е от голяма величина. Да е жива и здрава, да отива да се състезава там - за Казхстан, ли, Грузия ли. Пък да жъне успехи. Ще поживеем, ще видим колко е велика.
Жалкото за мен е, че във все повече спортове на всякакви нива нещо не се забелязват български имена.
Напротив, не е имало скандал, в който открито състезател да демонстрира неуважение към съотборници, а близките му пък директно да обиждат и сочат като недостойни останалите членове на НО.
Пак казвам, не е интересно като клъцнат нос на чалга певица, но все пак за мен тези момичета за звезди и в този ред на мисли скандалите им имат място в темата.

# 27
То там нямаше ли нещо и с Бойко или бъркам спортистките🙄
не бъркаш, но с този баща, не съм сигурна  кое какво. Клюката носи  само. Бойко я  поканил сама в хотелска стая , не помня на състезание ли са били. И той не е читав, но тя беше на 14. И баща и  търсач на "слава" като някои  други родители, да живее върху труда на детето си.
 Каквото  е било,  жива и здрава да е.

# 28
  • Враца
Благодаря, Кактус!

За тази гимнастичка си спомням, че имаше коментари в Олимпийската тема. Тя всъщност участваше ли някъде? Май не.
Участваше в Световни купи, любимката на Илиана Раева, не пестеше суперлативи за нея, Раева просто обожва Еля, но и детето е талантливо и с огромен потенциал. Не отиде на ОИ, защото Боряна и Стиляна имаха повече успехи и заслужиха своето място в Олимпийския отбор, точно заради това реагира майката. Очакваше нейната дъщеря да е абонирана за всички големи първенства по дифолт, а останалите да са резерви на примата, естествено като типична рускиня си заявява съвсем открито очакванията, които после направи ултиматуми и не спря да обижда и подценява Олимпийският вицешампион.
Сега Елвира ще се състезава за Армения, там няма конкуренция, но няма и щаб като нашия. Илиана Раева мълчи, федерацията също.
Напротив, не е имало скандал, в който открито състезател да демонстрира неуважение към съотборници, а близките му пък директно да обиждат и сочат като недостойни останалите членове на НО.
Пак казвам, не е интересно като клъцнат нос на чалга певица, но все пак за мен тези момичета за звезди и в този ред на мисли скандалите им имат място в темата.

Горе-долу разбрах нещо от това обяснение, но може ли по-отначало.
Коя е тази гимнастичка и какво е станало (в резюме), та сега има скандал и има сърдити?

# 29
Амбициозните родители на гимнастичката Елвира Краснобаева (дотук състезател по художествена гимнастика за България) се мусят, че за Олимпийските игри в Париж не е избрана тя, а Боряна Калейн (която отиде и спечели сребърен медал). Сега Елвира отива да се състезава за друга страна, вероятно Армения.

Общи условия

Активация на акаунт