Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 323
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 250
Ми не си слагаш пъзел и нямаш стресница Grinning Друг слага и му се кефи.
Едно време и майка ми само това повтаряше - влизам в стаята ти се стряскам, защото от стената ми се блещи я Леонардо ди Каприо, я някой от Backstreet Boys. Ама оцеля жената и преживя тийнейджърсиите ми фенски страсти Joy
На мен по принцип са ми странни всякакви такива прекалени фенски истории, особено при хора над тийн възрастта. Но сме различни, всеки приема и преживява нещата по различен начин.

# 2 251
Аз преди време като писах, че си е напълнила лицето и е попрекалила, тук ми се строснаха, че е бременна Grinning
Понякога е по- добре да замълчиш, нали?

# 2 252
  • София
Ивет е харизматична и запомняща се. Винаги ще стоя зад убеждението си, че красотата отваря врати, които друго не може, но и по никакъв начин не отричам, че горните са съществени, полезни и важни също.

# 2 253
Той пъзелът не е точно за слагане на стената, а да се забавляваш да го редиш. Това, че някои ги залепват и окачват на стените си, е друг въпрос. ЛилТу също предлага пъзели с лика си.

# 2 254
В този случай няма място за стряскане.
Леонардо, Бекстрийт бойс, Тейк дет , винаги са си изглеждали прилично.
Виж плакат с рошльовците от Найтуиш или Хот ред чили пепърс само по чорап на  средната част, но с китари, си е по-травмираща гледка.
Но се свиква.
А и  всички сме на една вълна.

# 2 255
Той пъзелът не е точно за слагане на стената, а да се забавляваш да го редиш. Това, че някои ги залепват и окачват на стените си, е друг въпрос. ЛилТу също предлага пъзели с лика си.
И ЛилТу не го (я) знам, тъй че явно не съм в час с такива новости.

# 2 256
  • Sofia
Лили Иванова има пъзели.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:58 от Doli

# 2 257
Лили Иванова има пъзели.

ЛулТу е Лили Иванова значи? Сигурно от нея е видял Любо и е решил, че и той може да продава пъзели. Направи ми впечатление в статията как се сравняваше с Лили Иванова и как щом тя можела да продава скъпи билети, и той можел.

# 2 258
Скоро бях на концерт на Лили Иванова. По нищо не ѝ отстъпва Любо. Да не кажа, че в пъти по-добро настроение има на неговите концерти. Съответно защо да не продава и билети по-скъпи от нейните на фона на концертите ѝ, които в нашия град нямаха и 2 часа като времетраене.

# 2 259
  • София
Др Енчев не знам как успява, но прилича на лошия от филм на ужасите. Тоя перчем ми е точно психопатски и някак цялото му излъчване е много странно, побиват ме тръпки. На живо така ли е?

# 2 260
Др Енчев не знам как успява, но прилича на лошия от филм на ужасите. Тоя перчем ми е точно психопатски и някак цялото му излъчване е много странно, побиват ме тръпки. На живо така ли е?
Според мен на живо има приятно излъчване. Можеше малко по-ненамачкан костюм да си облече. Пък и май вече не е сезона на лена.

# 2 261
Харесвам Любо Киров. Има топъл и красив глас, има и хубави песни. (На платен концерт не съм ходила Simple Smile, само на безплатен, на площада на Нова Година.)
   Имам един друг спомен, обаче. Преди години, когато течеше още "Шоуто на Слави", Краси Радков имаше един екранен образ, Шишо Бакшишо (дано не го бъркам с друг образ), много кахърен персонаж, обсебен от смъртта. Слави го пита коя била любимата му песен. Каза: "Има ли цветя на леглото до тебе." Тя му била любимата.
   Оттогава, тази песен за мен вече не е същата Simple Smile.

# 2 262
И аз го помня този скеч на Краси Радков 😃 Беше ми много смешно, защото песента е доста веселичка.
На концерт на Любо Киров не бих отишла, не е точно моята музика неговата, но бях на негово участие в пиано бар, така се случи, че имахме повод. Много приятно изненадана останах.

# 2 263

Да

# 2 264
Усмихнахте ме последните страници 🤗.
И аз не си падам по красавци,гледам моите любими "грозници" не сте споменали 😆.
Захари Бахаров.
Скрит текст:
Лазар Ангелов.
Скрит текст:
Скалата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт