Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 371
  • 3 099
  •   2
Отговори
# 2 235

Според мен той даже е по-хубавият от двамата.

# 2 236
   Много си е хубава Ивет. И има страхотно излъчване. Някак, светлина струи от нея. Мъжът й... ами грозничък си е, милият. Какво да направи човекът, то не е въпрос на избор, сигурно е свестен и има достатъчно други качества, та да си го е избрала тя. Но веждите наистина бодат очите. Защо бе Симоне, защо бе Колио?

# 2 237
  • София
Колио с тези веждЯ е доста криндж, но нали Ивет е много лъчезарна и обичана, та и той е под “чадър” за негативни мнения Simple Smile
Ръбест е малко, на татарин го докарва, ама щом Ивет си го харесва, нас какво ни бърка. А бебешора му е одрал кожата.
От нейните корекции, само скулите ме смущават и ми бодат очите. Все за Стоянка Мутафова и нейните топки се сещам.
Скрит текст:

# 2 238
Колко сме различни хората. Намирам мъжа на Ивет за абсолютно нормален и средностатистически..
Аз направо се учудвам, че така се коментира мъжът й при все че България е страната на неподдържаните мъже със шкембаци и прическа а-ла скинар. Чак наскоро навлезнаха бръснарниците. И прави впечатление когато някой е стилно класически облечен. Не скъпо, а елегантно, спретнато. Не с 5 странични джоба по прилепналите дънки или суитчър за всичко.
Иначе и според мен е малко ... със странни вежди. Ама чак пък грозен.

# 2 239
Ръбест е малко, на татарин го докарва, ама щом Ивет си го харесва, нас какво ни бърка. А бебешора му е одрал кожата.

О, естествено. Той даже май й беше изневерил и тя си го прибра, та очевидно го обича много, което е най-важното.

# 2 240
  • България
Връщам малко темата към концертните дейности, но примерно аз не харесвам песните на Графа. Кахърни са ми, типично рачешко-депресантски. Докато не го чух за пръв път на живо на един (безплатен) концерт в Несебър. Направо е огън на сцената. И който обяснява, че не може да пее, много здраве от мен. Изключителен музикант е.
След това съм го слушала още няколко пъти, включително концерта на стадиона. Мнението ми де затвърди.

Любо Киров обаче е друга бира и въобще не ми хареса.

Графа е тотал щета откъм пеене, много е слаб. Чух му песента "Давам всичко за теб", изпълнена от друг човек някъде, и се възхитих на песента. Но Графа е пълен мрънкалник без певчески качества.

Любо е супер добър певец. Има ангелски топъл глас, удоволствие е да го слушам.

# 2 241
И Ивет, и мъжът й са съвсем нормални хора. Не са някакви красавци, но не е и нужно. Усмихнати, ведри, чудни. Много ни се променят възприятията и стандартите, сякаш свикнахме всички да си правят това и онова, и чак липсата на намеси ни се струва необичайна. Не намирам Ивет да е станала по-красива след намесите. Точно скулите най-много ми бодат очите. Но въпрос на вкус.

# 2 242
Любо Киров беше на корицата на Forbes България в началото на 2024 година. Приходите му от концертна дейност за миналата година са над 1.5 мил. лева! 

https://forbesbulgaria.com/2024/01/26/lubo-kirov-the-truth-in-show-business/

"Неговото „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително."

Изобщо не разбрам защо си е сложил името до това на Рут Колева, която и по времето на Ковид ревеше за пари от държавата, при това от някаква екзотична морска дестинация настояваше да й се плаща от нашите данъци.

# 2 243
Леле, чак и пъзели с неговия лик продава. Явно хората имат различен вкус. Аз нито бих го слушала доброволно, нито бих се зарадвала на пъзел с неговото лице.

# 2 244
Виждала съм Ивет на летището в Рим преди 8 години. Прекрасна кожа и страхотно излъчване, при все че беше облечена в удобни дрехи за пътуване. Твърденията, че Колио е по-хубавият от двамата са направо смехотворни.

# 2 245
Живи и здрави да са Ивет и мъжа й, на мен той също никак не ми харесва. За мен има гей излъчване с тия ужасно оскубани вежди. А косата му е почти нула номер, като нашенски квартален бабаит. Липсват му къси черни впити дънки и черен бомбар.

# 2 246
На мен ми харесва усмивката му

# 2 247
Аз не бих си купила пъзел с ничий лик, независимо колко харесвам творчеството му/й. Но щом продават мърч, значи се търси. Добре, че не разчитат само на такива като мен Grinning Последно се изкуших за светещите рогца на AC/DC преди 100 години в София.

Вкусът и личните предпочитания не са критерий кой колко е успешен, колко участия и публика има. Ето, аз примерно доброволно не бих отишла да слушам Преслава, но в групите във фейсбук хората не спират да търсят билети за концерта й. Не знам повече от две нейни песни, но това не променя факта, че жената си има публика, ходи си на участия и има приходи.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:10 от Birdflower

# 2 248
И почва да ти пее " Целуни ме"....Joy
Аз го харесвам впрочем като човек, но чак и да го купувам, не.
Изслушвам, ако отнейде долита негова песен, без напрежение.
Но всичките му ми звучат еднакво.

# 2 249
Виждала съм Ивет на плажа, бях до нея буквално 2017г и беше страшно чаровна мацка.
 Не много висока, със страхотно тяло и дупе Sunglasses, в лицето супер харизматична. В момента ми е леко "препълнена". Преди няколко месеца писах тук в темата, че филърите й са малко в повече (средна част и скули), но пак е хубава и най-вече лъчезарна.

Дано се спре и поне три четири години не поставя филъри...

Общи условия

Активация на акаунт