Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 331
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 220
Да е сладък малкия и да е копие на баща си оксиморон ли е? 🧐
Влюбени изглеждат, приятна двойка, но той си е бая грозноват.
Ще се закрепя за теб, защото ми беше неудобно да го напиша, но като овчарчето,което имало нужда да изкрещи някъде, че царят има магарешки уши и изкопало дупка, в която да го изкрещи, та и аз да си кажа накрая.
Винаги като видя Ивет, първото нещо е да възкликна  - Каква жена, какво излъчване, каква лъчезарност!
И дисонанса, който ми създава съпругът ѝ до нея.
Вярно, има си качествата човекът, свестен е, щастливи са..., но поне тези вежди да ги остави на мира... Смешен ми е. Е, казах го.

# 2 221
  • Наблизо
Лъскави щампи на мъжка тениска са по-зле и от лекьосано.
Изобщо Том Харди малко ми е с вайба на нашенски батка.
Той затова е и толкова харесван тук.

# 2 222
Колко сме различни хората. Намирам мъжа на Ивет за абсолютно нормален и средностатистически..

# 2 223
Връщам малко темата към концертните дейности, но примерно аз не харесвам песните на Графа. Кахърни са ми, типично рачешко-депресантски. Докато не го чух за пръв път на живо на един (безплатен) концерт в Несебър. Направо е огън на сцената. И който обяснява, че не може да пее, много здраве от мен. Изключителен музикант е.
След това съм го слушала още няколко пъти, включително концерта на стадиона. Мнението ми де затвърди.

Любо Киров обаче е друга бира и въобще не ми хареса.
Да не сме били заедно на концерт? Simple Smile Преди няколко години за празника на Несебър?
Пя човекът, наистина стои добре на сцената като присъствие, но не бях особено впечатлена. В моето съзнание този концерт остана като безкрайно дълъг и чак отегчителен. Няколко месеца преди това го бяхме слушали на безплатен новогодишен концерт с Михаела Филева. Пак не бяхме особено впечатлени, но да кажем, че влияние оказват и личните предпочитания.
По темата с безплатните концерти - най-впечатлена бях от БТР, пак на новогодишен в центъра на България и вселената Grinning Навън кучи студ, хората увити с шалове и шапки, като спреш на едно място замръзваш, а Наско пя като змей - не трепна, нямаше фалшив тон. Но Наско си е Наско, него сме го слушали много пъти и на платени, и на безплатни концерти, и винаги е перфектен. Последният път сякаш не знаеше как и защо е попаднал на сцената Grinning, но пеето му беше без забележки.

На мен Ивет Лалова ми е много симпатична и като външност, и като присъствие, но не ми допадат корекциите, които си направи. Уж не особено забележими, но на мен лично не ми харесват.

# 2 224
  • Варна
Пък аз си мисля точно обратното за корекциите на Ивет - добре, че ги направи, че преди....

# 2 225
Тим Бъртън с децата си
Скрит текст:

# 2 226
Аз дори не съм забелязала, че има корекции. Излъчването е много по-силно от чертите ѝ и за мен е била винаги прекрасна.

# 2 227
за мен пък Лалова, колкото и да е чаровна, има малко мъжки черти /за разлика от мъжа си/.

# 2 228
Какви корекции си е правила Ивет?

# 2 229
Мен не ме кефи на тая снимка и изобщо така, както се е облякъл.
Панталон с жилетка...Тениската му изглежда лекьосана.
Не е лекьосана Simple Smile някакви лъскави щампи има.https://vm.tiktok.com/ZGdR9gGtn/
Скрит текст:
Скрит текст:
Май за доктор Енчев става дума. Той е с елече.

# 2 230
  • Glasgow
На Тим Бъртън и Хелена децата нищо не са взели от него визуално 😊

# 2 231
  • Варна
Какви корекции си е правила Ивет?
Напишете Ивет Лалова преди в гугъл.

Зъби, съвсем, съвсем малко ХК в горна устна и ми се струва, че съвсем леко има стесняване на носа при ноздрите, но за това не съм сигурна.
Майсторски е пипнато по нея и много ми харесва!

# 2 232
Абе, грозничка си беше Ивет. То и сега не е красавица, но е разхубавена, освен това  усмивката винаги помага на излъчването..

# 2 233
Колио с тези веждЯ е доста криндж, но нали Ивет е много лъчезарна и обичана, та и той е под “чадър” за негативни мнения Simple Smile

# 2 234
  • София
Колио не й ли беше изневерил преди време?

Общи условия

Активация на акаунт