Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 331
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Пловдив
Григор Димитров във фотосесия във Виена преди тенис турнира от сериите ATP 500 в австрийската столица.

Скрит текст:

# 2 311
Скрит текст:

Шарлопова

Шарлопова е в горната половина на лицето. Долната е като взета от Соня Колтуклиева.

# 2 312
Шарлопова си е точно за компроматите - през лятото бяхме заедно на концерт, еми няма такова високомерие и презрение като нейното. С впит спортен клин и антураж от застаряващи "реновирани" лелички. На живо си е като "правена" жена, на която годините прозират, не като млада, красива и свежа.

# 2 313
Скрит текст:

Шарлопова

Шарлопова е в горната половина на лицето. Долната е като взета от Соня Колтуклиева.

Устата е ужасна.
Изгледах двата епизода за пластичните операции на Ничия земя и съм шокирана какви травми и последствия има след корекциите.

# 2 314
Малко да върна темата към Любо Киров. Той има ли нещо общо с Църквата (баш секта) Пробуждане? Защото, ако и това е вярно + подкрепата към Бялото Бубе доста ми слиза в класацията на любимите изпълнители.

# 2 315
Със сектата май Миро беше обвързан.

# 2 316
Миро е зарибен по Църквата. По едно време доста усилено говореше за това.

# 2 317
Емил Каменов е ударил плесница на сина на Ирина Тенчева. Представям си, колко е бясна и какво ще последва…

# 2 318
Пак ли? Преди седмица имаше клипче как го плясва зад врата.

# 2 319
Не разбирам защо не могат да спрат с тези филъри в устните. До един момент е красиво, апетитно, секси. После става гротеска.
Щото след всеки следващ път искат още малко, да си личи...
Една дама беше написала във фейсбук, че това се търси сред мъжете - направени жени, да си личи, че се поддържат и не са евтини, а само за мъже с възможности..

Подържаният човек е спретнат - добра хигиена, чисти дрехи, хубав парфюм, свежа кожа, подстрижка. За жената + прилежен маникюр и педикюр, здрава и лъскава коса, без излишно окосмяване по тялото.

Въпрос. От кога жени с интервенции се водят “скъпи”, а естествено красивите “евтини”? Най-големите икони на Холивуд да не би да са евтини? В кралското семейство да не би да са със силикон? Професионалните модели от ревютата на Versace, Chanel, Dior да не би да са с 5 метра устни пред тях, че и е забранено?

Евтино, скъпо… за богати мъже, какво било… разменна търговия

# 2 320
Защото не сме в Холивуд, нито в GB, а в България.

# 2 321
Пак ли? Преди седмица имаше клипче как го плясва зад врата.
Сега го ударил през лицето, след като Спас  казал, че не одобрява насилието над момичета и не е мъжко Каменов да тормози Валерия от последния Ерген. ( и тя е в Къщата на инфлуенсърите). После малкия се разплаква и звъни на Иван. Майка му агитира за кенсъл на Каменов, който след случката, е махнат от предаването. Има сторита в инстаграма на Ирина и Спас.

# 2 322
Шарлопова, докато Шарлопов беше жив, имаше много тънки устни. Той май не е разрешавал много неща и сега като отвързана. То корекции, то дрехи.
Умен човек е бил. Сигурно добре я познава и е знаел, че ако й отпусне края, ще се окепази или изложи. И очевидно е познавач на женската природа. Шарлопова беше много, много хубава и стилна преди, докато той беше жив. Ама като е решила да наваксва, кой ще я спре?! Има възможност, прави го. Аз не бих била толкова на показ и бих запазила дискретност и стил по отношение на личния си живот и външен вид.

# 2 323
  • София
Ами браво на Спас, че му се е противопоставил на този изрод. От толкова мъже в къщата, само той ли го е направил? Дето е почти дете? Явно са големи мъжаги вътре.

# 2 324
За мен Шарлопова има силно излъчване на селска пръчка. Напомня ми много на една инфлуенцърка Галя Симеонова, която за мен е еталон за селска пръчка (долната е Галя).
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 08:54 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт