Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 482
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 295
Брижит е израз на своето поколение -“дива, нахална и млада”. Това няма нищо общо с нашите мъки със селския чар 😂, който ние олицетворяваме с някаква битова хубост. Тя е родена и израсла във високата средна класа във Франция и нейната нахална красота не е битова, а бунтарска. Но ний тука сме аристократи, не я признаваме. Какви аристократични хубавици имаме тука, ох 😂

# 2 296
Владо Пенев рожденик днес

# 2 297
  • Sofia
Eee, пак ли изпуснах някаква клюка за Д.А?

Хю Джакман има нова любов - Sutton Foster (ако сте гледали Younger, главната актриса, много готин сериал)
Скрит текст:

Слуховете за романтика между Хю Джакман и актрисата, с която той участва на Бродуей, достигнаха връх, след като стана ясно, че тя се е разделила със съпруга си.

Бродуейската звезда, носителка на Тони, Сътън Фостър, 49, подаде молба за развод от съпруга си сценарист Тед Грифин, 53, във Върховния съд на окръг Ню Йорк във вторник, съобщава клюкарската колона Page Six.

56-годишният Хю и Сътън участваха заедно в The Music Man на Бродуей през 2022 г., година преди той да обяви раздялата си със съпругата си Дебора-Лий Фърнес след 27 години брак.

# 2 298
Ми, много по - си подхождат Хю Джакман с тази мадама, отколкото с предишната! Супер са!

# 2 299
Марийчето с тоалетче като на новородено през 80-те. Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:04 от lowkeyyy

# 2 300
  • Варна
Марийчето с тоалетче като на новородено през 90-те. Smile
Скрит текст:
Сигурно мама й го е изплела.

# 2 301
Джизъса има вече подкаст. Първият му гост е Тото. Панталонът му е....мамма миа. Това някаква нова мода ли е?

# 2 302
  • София
Еее, то куцо, кьораво и сакато вече с подкасти... Аман!

# 2 303
Скрит текст:

Шарлопова

# 2 304
По принцип ми е много красива жена, ама от тази снимка се вижда, че е прекалила с устните и филърите/ботокса в лицето, достаа се е подула…

# 2 305
  • Sofia
Не разбирам защо не могат да спрат с тези филъри в устните. До един момент е красиво, апетитно, секси. После става гротеска.

# 2 306
Вие явно нищо не разбирате от модата на класните дами. И не знам от 80те ли е, ама новороденият ми син сега има такъв, тази година купуван 😃

# 2 307
Не разбирам защо не могат да спрат с тези филъри в устните. До един момент е красиво, апетитно, секси. После става гротеска.
Щото след всеки следващ път искат още малко, да си личи...
Една дама беше написала във фейсбук, че това се търси сред мъжете - направени жени, да си личи, че се поддържат и не са евтини, а само за мъже с възможности..

# 2 308
Шарлопова, докато Шарлопов беше жив, имаше много тънки устни. Той май не е разрешавал много неща и сега като отвързана. То корекции, то дрехи.

# 2 309
  • на село
Ах, Шарлопова с тази уста! Язък за хубавата жена!

Ивет Лалова се боде много отдавна. Още откакто беше проектоснаха на проф. Кадурина. Винаги ми е кифлеела на мен - малко Мария Илиева вайб. От мъжа ѝ ме побиват тръпки.

Общи условия

Активация на акаунт