Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 718
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 580
Скрит текст:
Не спирам да се изненадвам как при ситуация на тормоз (физически като Каменов или сексуален като при Цитиридис), фокусът е тук е върху реакцията и предисторията на жертвата. И при Пи Диди имаше такива анализи и разсъждения, сега и при Спас, и при Цитиридис. Ако някоя жена се оплаче от домашно насилие, първият въпрос е “какво е правила с тоя”, ако тя е с корекции, а той с мускули винаги се пуска една тънка нишка как си го е заслужила.
Аз не гледам тая Къща, обаче ми попадна клип как Спас звъни на Иван. Като родител ми заседна буца в гърлото, никаква емпатия ли няма във вас? Много е тъжна тази картинка на закърнялото ни общество, а уж точно от майките и бащите (каквито сме повечето тук) се очаква да се инициира някаква състрадателност и съпричастност.
Ако в предаването не беше Спас, а Иво Димчев примерно, съвсем пък нямаше да има подкрепа, даже напротив.
На мен реакции тип "къде са били Иван и Ирина и защо са толкава безотговорни" са ми на едно ниво с "ама тя, изнасилената, защо е била с къса пола?"
Няма значение колко много е сбъркала жертвата. Това не е повод за насилие.

# 2 581
  • Варна
За Цитиридис и конкретното пожелание "умри от спин" си мисля, че в тази една година, той е получвал много подобни пожелания за "крепко здраве" за него и семейството му и затова Цитиридис най накрая е избухнал по този начин.
Дори си мисля, че първоизточника на конкретното пожелание е именно Г. Христов, а Цитиридис му го е "върнал".
Дори ми си мисля, направо съм сигурна, че ръководството на БТВ е знаело от самото начало и е съветвало Цитиридис да не обръща внимание.
Явно това за Г. Христов е публична тайна. Все пак е имало заплахи и към Прея и към целия екип на предаването. Били да съветвани всички как да (не) реагират!

# 2 582
Понеже видях, че има и статии от началото на годината, точните думи са "Дано умреш от СПИН".

# 2 583
Къде може да се прочете или види за Цитиридис и Г.Х.?

# 2 584
Къде може да се прочете или види за Цитиридис и Г.Х.?

Ето. Има доста информация в интернет. Странно, че не е изтрита или свалена.
Скрит текст:

# 2 585
  • София
Безотговорност? Не са обръщали внимание на детето си, не е ходило системно на училище, останало е неграмотно, не посещава профилактичниппрегледи, изпуска ваксини, пуши, пие, друса се, оставяли са го да ходи в лоши компании, забърквало се е в неприятности, а родителите му са липсвали? Спас е пратен, доколкото може да те изпрати един тийн на сила (т.е. той си е искал), в контролирана среда все пак. С камери, известни хора, ала-бала. Не в гетото при наркодилъри. Все едно да изпратиш някой на спортен лагер, там да го тормозят и да ти кажат, че си го неглижирал.

# 2 586
Спортен лагер = риалити с пияндета и побойници?? Ок

Да, да, контролирана среда, видно е! Следващия път Стринка да прати и дъщеря си, ей го де е пълнолетието, пък и всичко е под контрол!

# 2 587
  • София
Колко побойници има вътре? Сериозно питам.

Е не е оставен на самотек на улицата. Може и да не ми е най-удачното сравнението, не съм гредала предаването, аз риалита не гледам по принцип, нито инфруенсърите ги знам. Но детето не е неглижирано. И оправдания за олигофренията на застаряващия батка няма.

И контрол на сто процента няма никъде. Това даже не е и за съжаление, реалността е такава. И в училище няма. И на езиковия курс. И на летния лагер.

# 2 588
  • Glasgow
Анджелина
Скрит текст:

# 2 589
Цитиридис и той не е в ред , може да блокираш някой , въобще не мисля , че такова “пожелание “ е нормално .

# 2 590
  • София
Георги Христов, че е чепат и тежък характер, едва ли някой ще оспори. Но в тези си отношения, мисля, винаги е бил дискретен.
Нещо не ми се връзва в цялата картинка.

*Да уточним все пак, за певеца Георги Христов става дума, нали? Че съм изпуснал развитието.

# 2 591
Георги Христов, че е чепат и тежък характер, едва ли някой ще оспори. Но в тези си отношения, мисля, винаги е бил дискретен.
Нещо не ми се връзва в цялата картинка.

Колко да е дискретен, като е под силно въздействие на алкохола?

# 2 592
Той май беше изчаткал по едно време, та може и да е вярно. На мен не ми става ясно защо ще го разказва Николаос и какво се цели с това

# 2 593
Емил Каменов не е в предаването от самото начало, за да е предварително ясно, че ще е там. Освен него няма други агресори. В разговора на Спас с Иван първият обясни на втория, че е влязъл гост участник, той е Емил Каменов. Иван отвърна: "Той е приятелче", а Спас му каза: "Вече не е".

# 2 594
Анджелина изглежда мърлява на тази снимка. Ама сигурно така е модерно вече.

Общи условия

Активация на акаунт