Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 626
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 565
Тази вечер мисля да гледам филма. Явно има защо.

Скрит текст:

# 2 566
  • Glasgow
Хубав е, по темата е. Последните 20 минути са too much

# 2 567
  • На морето!
Не спирам да се изненадвам как при ситуация на тормоз (физически като Каменов или сексуален като при Цитиридис), фокусът е тук е върху реакцията и предисторията на жертвата. И при Пи Диди имаше такива анализи и разсъждения, сега и при Спас, и при Цитиридис. Ако някоя жена се оплаче от домашно насилие, първият въпрос е “какво е правила с тоя”, ако тя е с корекции, а той с мускули винаги се пуска една тънка нишка как си го е заслужила.
Аз не гледам тая Къща, обаче ми попадна клип как Спас звъни на Иван. Като родител ми заседна буца в гърлото, никаква емпатия ли няма във вас? Много е тъжна тази картинка на закърнялото ни общество, а уж точно от майките и бащите (каквито сме повечето тук) се очаква да се инициира някаква състрадателност и съпричастност.
Ако в предаването не беше Спас, а Иво Димчев примерно, съвсем пък нямаше да има подкрепа, даже напротив.

# 2 568
За мен Шон Бийн, моля 😚😚
Скрит текст:

Шон Бийн е бил голям красавец на младини. Поне в моите очи Simple Smile

Да, в детските ми години имаше един сериал с него. Беше ситуиран в едни по-рано времена, нещо като мускетарските, но в Англия.

Обаче имаше много мемета, че винаги го убивали пръв във филмите.
Даже името му помня на сериала, винаги го гледахме Simple Smile
https://www.amazon.com/Sharpe-Season-1/dp/B074NB2Q55

# 2 569
Father's time Revolving Hearts

Андрей:
Скрит текст:

И нашият съфорумец Иван :

Just a perfect day 💙 видео
Феята на зъбките🧚‍♂️ видео

# 2 570
С риск да се повторя-Ами не, не разбирам  Цитиридис. На негово място, още при първото гнусно съобшение-блокирам, камо ли да оставя някой една (!) година да ми дращи глупости.
Иначе е ясно другия що за стока е.
А за Спас-след тази случка е трябвало да го изкарат от тази къща. И какво се е случило, когато се е обадил на Иван? Защо не е пожелал да си тръгне? Въпроси, които са логични и нямат нищо общо с емпатията.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 08:02 от #Frozen#

# 2 571
Не видях някой да подкрепя насилието.
Коментирахме като родители кой би оставил малолетното си дете затворено в тази къща след като е било обект на агресия от мъж на годините на баща му и кой би не би го оставил там.
За Цитиридис - аз също бих блокирала Г.Х. още в началото на комуникацията. Това година да четеш смс-и и накрая да му пишеш "Умри от СПИН" ми е непонятно.

# 2 572
Той по това време е лице на БТВ и водещ на вечерното им шоу. Най-вероятно е трябвало да се примирява и с други неприятни неща, за които обаче не може да говори така свободно като за изцепките на Георги Христов, защото ще има последствия. Най-вероятно не е можел да блокира контакта заради някакви работни уговорки

# 2 573
Не вярвам в работната му характеристика като лице на бтв да влизат отговори от рода на "Умри от СПИН", нали...

# 2 574
Да бе, като гледам Георги Христов една година само по работа му е писал.....

# 2 575
Не видях някой да подкрепя насилието.
Коментирахме като родители кой би оставил малолетното си дете затворено в тази къща след като е било обект на агресия от мъж на годините на баща му и кой би не би го оставил там.
За Цитиридис - аз също бих блокирала Г.Х. още в началото на комуникацията. Това година да четеш смс-и и накрая да му пишеш "Умри от СПИН" ми е непонятно.
Какъв сексуален тормоз над Цитиридис е имало,от кого?

# 2 576
MG18
Снощи бях на Комеди клуб. Цитиридис. Между смешките разказа и покъртителна история. Георги Христов му гостува. Видях, че е някъде 2022 г. Изгледах и предаването. Изключително арогантно се държа. Предаването минава, след него двамата си разменят телефоните. От следващия ден Христов започва разни сексуални намеци. С времето стават не толкоз намеци. Цитиридис твърди, че никога не му е отговарял. След време започва да го обижда. Него, Прея и въобще целия екип.
Идва последното излъчване. Май спомена 4 декември 2023 г. Всички са се събрали в някакъв клуб. Идват финалните надписи иполучава ново съобщение " Доблестно, като за боклука". На Николаос му пада пердето след една година сексуален  тормоз и му пише"Умри от СПИН".
И отговора "Няма"

# 2 577
За Стринка. Ако съм на мястото с мъжа на въпросната, прибирам си детето и толкоз. Ама понеже са приятелчета с неандерталеца, го оставят в къщата. Почти съм сигурна, че това е причината. Кой нормален, ще иска детето му да остане на такова място. Едно време, съм изпада в подобна ситуация, тоест била съм свидете, родителите дойдоха и си взеха детето и толкоз. Останалите хора, също се махнахме (за работно място става въпрос). Като гледам как след излъчването на случката, Стрина прави сторита, велики изказвания .. Че и сина .. Еми, не е нормално да застанеш пред камера и да се хилиш, усмихнат, с очила. А майка ти да благодари за подкрепата ... Каква подкрепа, никой здравосмилсещ няма да застане зад Каменов, но пък и Стрина е страшно неадекватна. Има начин да подкрепи сина си, да благодари на хората, че застават зад него, но  един сериозен и интелигентен начин. Знам ... Това е Стрина, но все пак ... Аз съм потресена от "Той е приятелче".

Г.Х. - тук също съм меко казано потресена. "умри от спин" и подобни обиди са ми на ниво пети клас и изобщо не кореспондира с лице, водещ на нещо, който не е на 12 години.

Съжалявам, но "елита" ни, който постоянно натрапват по всякакви предавания и рекламни кампании, просто нямат елементарно държание, сериозно, стегнато, интелигентно. Не могат просто и това е..нивото е махленско, около 15-16 годишна възраст. Звучи много грозно да го напиша, звучи обидно, обаче наистина нямат елементарен изказ. Още повече тоя Цитиридис защо изобщо казва какво му е написал? Защото изобщо не осъзнава, че се принизява, до човека, който го е тормози.

# 2 578
Да чакаш една година да отговориш на тормоз, понеже все пак трябва да спазваш някаква работна етика, може да си далеч по-груб простак. Жалко, много жалко, че има такива хора "известни" по навик в България, сенилни страци, които си мислят, че още са в отдел Естрада. Жалко, че няма филтри за характер по телевизията, защото той за лицето си има специални изисквания за камера на филтрите.

# 2 579
Явно Цитиридис е адски прост. Аз не го и знаех кой е, проверих да го видя, не го следя и нямам нищо против него. Но има 100 други начина да затапиш досадник без чак такива хорър пожелания.

Общи условия

Активация на акаунт